Participar en el programa Dissenyat per a famílies

El termini per emplenar el formulari Públic objectiu i contingut acabava l'1 de setembre de 2019. Si no l'has completat, és possible que la teva aplicació se suprimeixi de Google Play.

Google Play et vol ajudar a garantir que l'aplicació sigui segura i adequada per a tothom si està dissenyada per a tots els usuaris, especialment per a nens i famílies.

• Si has dissenyat una aplicació fantàstica per a nens, l'aplicació ha de participar en el programa Dissenyat per a famílies (DFF). Pots trobar totes les polítiques i requisits del programa al Centre de polítiques per a desenvolupadors.
  • Si l'aplicació està dissenyada per a tots els públics, inclosos els nens i les famílies, pots demanar participar en el programa Dissenyat per a famílies. Segueix els passos que es descriuen a continuació per enviar una sol·licitud.

Enviar l'aplicació per incloure-la al programa Dissenyat per a famílies

1. Inicia la sessió a Play Console.
  2. Completa la secció Públic objectiu i contingut.
    • Nota: almenys un dels grups d'edat objectiu de l'aplicació ha d'incloure nens i els anuncis s'han de publicar des de les xarxes publicitàries certificades per Google Play.

3. A la secció "Dissenyat per a famílies", tria Sí quan se't demani que enviïs l'aplicació per incloure-la al programa.

4. Selecciona una categoria del programa Dissenyat per a famílies per a l'aplicació.

• Si ja disposes d'una aplicació, també continuarà estant disponible a la categoria actual de la fitxa de Play Store.

5. Un cop hagis consultat i acceptat els requisits del programa, fes clic a Envia.

• Tingues en compte que determinats comptes de desenvolupador o categories sensibles d'aplicacions, incloses les aplicacions enviades perquè s'incloguin al programa Dissenyat per a famílies, poden estar subjectes a revisions ampliades. En conseqüència, els temps de revisió es poden allargar fins a 7 dies o més en casos excepcionals.

Sobre el procés de sol·licitud

Després d'enviar la sol·licitud, l'aplicació es revisarà per comprovar que compleix els requisits per formar part del programa Dissenyat per a famílies. Si l'aplicació no s'admet al programa Dissenyat per a famílies, t'informarem dels motius a Play Console i per correu electrònic.

• Si vols tornar a sol·licitar la inclusió en el programa, pots corregir els problemes especificats i tornar a enviar l'aplicació.
  • Si vols presentar una apel·lació contra el rebuig de l'aplicació, emplena aquest formulari.
Aplicacions existents

Les aplicacions que ja s'hagin publicat a Google Play que no s'admeten al programa Dissenyat per a famílies continuaran a Play Store. Tanmateix, si la teva configuració recent del contingut i del públic objectiu indica que la teva aplicació és només per a nens, hauries d'actualitzar l'aplicació d'acord amb les polítiques del programa, o correràs el risc que la teva aplicació se suprimeixi de Play Store.

Si l'aplicació s'ha suprimit, torna'n a enviar una versió que compleixi les polítiques. Si l'aplicació s'ha suspès, pots trobar més informació sobre com aquest fet afectarà el teu compte o com presentar una apel·lació.

Aplicacions noves

Totes les aplicacions que s'envien perquè s'incloguin al programa Dissenyat per a famílies que no compleixin els requisits del programa, es rebutjaran i no es publicaran a Google Play.

En cas que l'aplicació es rebutgi, pots corregir els problemes detectats i tornar-la a enviar perquè s'inclogui al programa Dissenyat per a famílies o, si es permet, pots enviar l'aplicació perquè es publiqui sense participar en el programa Dissenyat per a famílies.

Contingut relacionat