Kaatumisen kutsujälkien deobfuskointi

Jos käytät ProGuardia APK-tiedostojesi optimointiin ja obfuskointiin, voit lähettää Playn Consoleen sovelluksesi kutakin versiota vastaavan ProGuard-kohdistustiedoston. Sen avulla voit deobfuskoida sovelluksesi kaatumisten kutsujälkiä ja analysoida kaatumisia tarkemmin.

Tärkeää: Deobfuskointi tukee vain ProGuard-kohdistustiedostoja.

ProGuard-kohdistustiedoston lähetys

Jotta sovelluksesi jonkin version kaatumiset voidaan deobfuskoida, sinun on lähetettävä kyseistä versiota vastaava ProGuard-kohdistustiedosto. On suositeltavaa lähettää sovelluksesi jokaista uutta versiota vastaavat kohdistustiedostot, jotta voit analysoida sovelluksesi kaatumisia tehokkaammin.

Tärkeää: Kun lähetät sovelluksesi versiota vastaavan kohdistustiedoston, vain kyseisen version myöhemmät kaatumiset deobfuskoidaan. Deobfuskointi ei ulotu kaatumisiin, jotka ovat tapahtuneet ennen version kohdistustiedoston lähettämistä.

ProGuard-kohdistustiedoston lähetys:

1. Kirjaudu sisään Play Consoleen.
  2. Valitse sovellus.
  3. Klikkaa vasemmanpuoleisessa valikossa Android Vitals > Tietojen selventämistiedostot.
  4. Klikkaa sovelluksesi version kohdalla Lataa.
  5. Lähetä sovelluksen versiota vastaava ProGuard-kohdistustiedosto.

Tiedostojen lähettäminen Google Play ‑kehittäjien sovellusliittymällä

Lähetä tiedostoja Google Play ‑kehittäjien sovellusliittymällä siirtymällä Google-kehittäjien sivustolle.

Kaatumisten deobfuskoitujen kutsujälkien tarkastelu

Kun lähetät sovelluksesi versiota vastaavan ProGuard-kohdistustiedoston, version myöhemmät kaatumiset deobfuskoidaan. Voit tarkastella yksittäisten kaatumisten deobfuskoituja kutsujälkiä sovelluksen ANR:t ja kaatumiset ‑sivulla.

1. Kirjaudu sisään Play Consoleen.
  2. Valitse sovellus.
  3. Valitse vasemmanpuoleisessa valikossa Android vitalsANR:t ja kaatumiset.
  4. Valitse kaatuminen.
  5. Deobfuskoidut kutsujäljet näytetään Pinon jäljitys ‑välilehdellä.

Huom. Vain kaatumisten yksilölliset kutsujäljet näytetään. Useista identtisistä kaatumisista näytetään vain yhdet tiedot. Kaatumisten määrään sisältyvät kaikki yksittäisten kutsujälkien esiintymät.