Opret en Google Ads-kampagne for din app

Du kan oprette en universel appkampagne for Google Ads eller administrere eksisterende kampagner via Play Console for at promovere din app via annoncer.

Om universelle appkampagner

Find ud af, hvor annoncer kan vises, og hvordan de vises med en universel appkampagne, ved at gå til Hjælp til Google Ads.

Opret en kampagne

Kontoejeren skal oprette den første kampagne eller linke til en eksisterende Google Ads-konto, før brugere kan oprette Google Ads-kampagner. Efterfølgende kampagner kan oprettes af andre brugere, der har tilladelsen "Opret Google Ads-kampagner".

Bemærk! Hvis du vil linke en eksisterende Google Ads-konto til din Google Play Developer-konto, skal du vælge Indstillinger Indstillinger > Linkede konti.

Sådan opretter du en kampagne:

1. Log ind på din Play Console.
  2. Vælg en app.
  3. I menuen til venstre skal du vælge Brugeranskaffelse > Google Ads-kampagner > Ny kampagne.
    • Hvis du ikke har en Google Ads-konto, skal du vælge Opret en ny konto.
  4. Du føres nu til Google Ads. Følg vejledningen på skærmen for at afslutte oprettelsen af din kampagne.

Du kan se, hvordan du uploader billedaktiver, opretter din annoncetekst og meget mere, ved at gå til Hjælp til Google Ads.

Oversæt kampagner

Hvis du vil købe oversættelser af annoncer, kan du gennemgå vejledningen om oversættelse og markedstilpasning af din app.

Administrer kampagner

Når du har oprettet en Google Ads-kampagne, kan du gennemgå budgetter, priser, statusser og appinstallationer.

1. Log ind på Play Console.
  2. Vælg en app.
  3. I menuen til venstre skal du klikke på Brugeranskaffelse >  Google Ads-kampagner. Hvis du har brug for at foretage ændringer i en kampagne, kan du klikke på et kampagnelink i tabellen. Du bliver omdirigeret til Google Ads, hvor du kan administrere dine kampagneindstillinger.

Relateret indhold

Se optimale løsninger til oprettelse af universelle appkampagner.