Play Consolen käytön aloittaminen

Tässä artikkelissa kerrotaan Play Console ‐kehittäjätilin luomisesta ja käyttöönotosta. Lisäksi löydät linkkejä muihin materiaaleihin, jotka voivat olla hyödyllisiä.

Google Play ‑kehittäjätilin rekisteröiminen

Luo ja ota Play Console ‐kehittäjätili käyttöön alla olevien ohjeiden avulla, jotta voit alkaa julkaista Android-sovelluksia Google Playssa.

Vaihe 1: Rekisteröi Play Console ‐kehittäjätili

Sinun on oltava vähintään 18-vuotias, jotta voit rekisteröidä Google Play ‑kehittäjätilin.

1. Rekisteröi Play Console ‐kehittäjätili Google-tilisi avulla.
  2. Kun sinulla on tili, voit julkaista ja ylläpitää sovelluksiasi Play Consolessa.
Vaihe 2: Hyväksy Kehittäjien jakelusopimus

Rekisteröitymisen aikana sinun on hyväksyttävä Google Playn Kehittäjien jakelusopimus.

Vaihe 3: Maksa rekisteröintimaksu

Voit maksaa kertaluontoisen 25 $:n rekisteröintimaksun seuraavilla credit- tai debit-korteilla:

• MasterCard
  • Visa
  • American Express
  • Discover (vain Yhdysvallat)
  • Visa Electron (vain Yhdysvaltojen ulkopuolella).

Huom. Prepaid-kortteja ei hyväksytä. Hyväksytyt korttityypit voivat vaihdella sijainnin mukaan.

Vaihe 4: Valitse kehittäjätilin tyyppi

Valitse luotavan tilin tyyppi. Google Play tarjoaa kaksi erilaista kehittäjätilin tyyppiä: henkilökohtaisen ja organisaation tilin, joista voit lukea lisää täällä.

Huom. Kehittäjien, joilla on henkilökohtainen kehittäjätili, on täytettävä tietyt sovelluksen testausvaatimukset ennen kuin he voivat jaella sovellusta Google Playssa. Lue lisää kohdasta (Vain henkilökohtaiset tilit) Vaihe 6: Vahvista kehittäjän henkilöllisyys.

Vaihe 5: Vahvista kehittäjän henkilöllisyys

Osana jatkuvaa pyrkimystämme pitää Google Play turvallisena ja luotettavana, sinun on tehtävä tällä sivulla kuvatut vahvistukset ottaessasi Play Console ‐kehittäjätiliä käyttöön. Tämä auttaa meitä ymmärtämään kehittäjiä paremmin ja estämään haitallisia toimijoita levittämästä haittaohjelmia. Vahvistusvaatimukset vaihtelevat vaiheessa 4 valitun tilityypin mukaan.

Voit myös lisätä tilitietoja tilin luomisen jälkeen.

Huom. Voidaksemme käsitellä Play-kehittäjätiliin liittyvän pyyntösi, sinulta saatetaan pyytää virallisella nimelläsi oleva henkilöllisyystodistus ja luottokortti. Jos näitä tietoja pidetään virheellisinä, rekisteröintimaksua ei palauteta.

(Vain henkilökohtaiset tilit) Vaihe 6: Täytä testausvaatimukset ja laitteen todennusvaatimukset

Kehittäjien, joiden henkilökohtainen tili on luotu 13.11.2023 jälkeen, on täytettävä tietyt testausvaatimukset ennen kuin heidän sovelluksensa voidaan lisätä saataville Google Playhin. Lue lisää tästä ohjekeskuksen artikkelista.

Vuoden 2024 alkupuolelta lähtien kehittäjien, joilla on uusi henkilökohtainen tili, on vahvistettava Play Console ‐mobiilisovelluksella, että heillä on pääsy Android-laitteelle, ennen kuin he voivat julkaista sovelluksensa Google Playssa. Lue lisää tästä ohjekeskuksen artikkelista

Android-sovellusten kehittäminen

Alla olevien linkkien kautta löydät ohjeita Android-sovellusten suunnitteluun, kehittämiseen ja jakeluun Googlessa:

Suositut ominaisuudet

Tässä on lisätietoja suosituista ominaisuuksista:

Uutta

Tässä on joitakin resursseja, jotka sisältävät tuoreimmat uutiset ja vinkit Android-sovellusten kehittämiseen Google Playta varten.

Vianetsintä

Tarvitsetko apua sovellusten julkaisemiseen Google Playssa? Tässä on sivuja, joilta saat lisätukea:

Huom. Tukitiimimme voi auttaa Play Consolen käytössä, mutta emme voi antaa teknistä tukea tai neuvoja sovellusten kehittämiseen.