Sådan kommer du godt i gang med Play Console

Denne artikel beskriver, hvordan du opretter og konfigurerer din Play Console-udviklerkonto, og indeholder links til andre ressourcer, som kan være nyttige for dig i begyndelsen.

Opret en Google Play-udviklerkonto

Følg nedenstående vejledning for at oprette og konfigurere din Play Console-udviklerkonto, så du kan begynde at udgive Android-apps i Google Play.

Trin 1: Opret en Play Console-udviklerkonto

Du skal være mindst 18 år for at oprette en Google Play-udviklerkonto.

1. Opret en Play Console-udviklerkonto ved hjælp af din Google-konto.
  2. Når du har en konto, kan du bruge Play Console til at udgive og administrere dine apps.
Trin 2: Acceptér distributionsaftalen for udviklere

I forbindelse med oprettelsen skal du læse og acceptere Google Play – Distributionsaftale for udviklere.

Trin 3: Betal registreringsgebyret

Der er et engangsregistreringsgebyr på 25 USD, som du kan betale med følgende kredit- eller debetkort:

• Mastercard
  • Visa
  • American Express
  • Discover (kun i USA)
  • Visa Electron (kun uden for USA)

Bemærk! Forudbetalte kort accepteres ikke. De kort, der accepteres, kan variere fra sted til sted.

Trin 4: Vælg en udviklerkontotype

Vælg, hvilken kontotype du vil oprette. Google Play tilbyder to typer udviklerkonti: personlige konti og organisationskonti. Du kan få flere oplysninger om dem her.

Bemærk! Udviklere med personlige udviklerkonti skal opfylde visse krav til apptest, før de kan distribuere deres app i Google Play. Få flere oplysninger ved at gå til Trin 6 (kun personlige konti): Verificer dine oplysninger om udvikleridentitet.

Trin 5: Verificer dine oplysninger om udvikleridentitet

Som et led i vores løbende indsats med at sikre, at Google Play forbliver en sikker og pålidelig platform, skal du gennemføre de verificeringer, der er beskrevet på denne side, når du opretter din Play Console-udviklerkonto. Det hjælper os med at forstå udviklerne bedre og forhindre ondsindede aktører i at distribuere malware. Verificeringskravene varierer afhængigt af den kontotype, du valgte i trin 4.

Du kan tilføje flere kontooplysninger, når du har oprettet din konto.

Bemærk! For at behandle din anmodning om en udviklerkonto i Play bliver du muligvis bedt om at oplyse et gyldigt id udstedt af en offentlig myndighed samt et betalingskort, der begge er i dit navn. Hvis vi vurderer, at disse oplysninger er ugyldige, refunderes dit tilmeldingsgebyr ikke.

Trin 6 (kun personlige konti): Opfyld testkravene og kravene til enhedsverificering

Udviklere med personlige konti, der er oprettet efter den 13. november 2023, skal opfylde specifikke testkrav, før de kan gøre deres app tilgængelig i Google Play. Læs denne artikel i Hjælp for at få flere oplysninger.

Fra og med starten af 2024 skal udviklere med nye personlige konti verificere, at de har adgang til en Android-enhed ved hjælp af Play Console-mobilappen, før de kan gøre deres app tilgængelig i Google Play. Læs denne artikel i Hjælp for at få flere oplysninger.

Udvikling af Android-apps

Du kan se, hvordan du designer, udvikler og distribuerer dine Android-apps på Google via nedenstående nyttige links:

Populære funktioner

Klik på nedenstående links for at få flere oplysninger om nogle af de mest populære funktioner.

Nyheder

Her er nogle populære ressourcer med de seneste nyheder og tips om udvikling af Android-apps og -spil til Google Play.

• Tjek din indbakke Alt, hvad du skal vide om Google Play og din app, vises her. Beskeder skræddersyes til dig og sorteres efter prioritet, så du aldrig går glip af vigtige beskeder.
  • Læs de seneste nyheder og opslag om Android og Google Play på Android Developers Blog.
  • Se tips, tendenser, og få et indblik i branchen på Medium-bloggen for Apps og Spil i Google Play.

Find og ret fejl

Har du brug for hjælp med at udgive apps i Google Play? Her er nogle sider, du kan besøge for at få yderligere hjælp:

Bemærk! Vores supportteam kan hjælpe dig med at bruge Play Console, men vi kan ikke yde teknisk support eller hjælp til udvikling.