Sådan bruger du Play Console

Opret en Google Play-udviklerkonto

Hvis du vil udgive Android-apps i Google Play, skal du oprette en Google Play Developer-konto.

Trin 1: Opret en Google Play-udviklerkonto

Du skal være mindst 18 år for at oprette en Google Play-udviklerkonto.

1. Opret en udviklerkonto ved hjælp af din Google-konto.
  2. Så snart du har en udviklerkonto, kan du bruge Play Console til at udgive og administrere dine apps.
Trin 2: Acceptér distributionsaftalen for udviklere

I forbindelse med oprettelsen skal du læse og acceptere Google Play – Distributionsaftale for udviklere.

Trin 3: Betal registreringsgebyret

Der er et engangsregistreringsgebyr på 25 USD, som du kan betale med følgende kredit- eller betalingskort:

• MasterCard
  • Visa
  • American Express
  • Discover (kun i USA)
  • Visa Electron (kun uden for USA)

Bemærk! Forudbetalte kort accepteres ikke. De kort, der accepteres, kan variere afhængigt af placering.

Trin 4: Angiv dine kontooplysninger

Indtast dine kontooplysninger. Dit "Udviklernavn" vises for kunder i Google Play.

Du kan tilføje flere kontooplysninger, når du har oprettet din konto.

Bemærk! For at behandle din anmodning om en udviklerkonto i Play bliver du muligvis bedt om at oplyse et gyldigt id udstedt af en offentlig myndighed samt et betalingskort, der begge er i dit navn. Hvis vi vurderer, at disse oplysninger er ugyldige, refunderes dit tilmeldingsgebyr ikke.

Udvikling af Android-apps

Få flere oplysninger om, hvordan du designer, udvikler og distribuerer dine Android-apps i Google Play.

Brug Play Console

Når du har valgt en app, kan du se følgende navigationselementer, kategorier og sider for hver af dem:

• Kontrolpanel: Appens kontrolpanel guider dig gennem alle de vigtigste trin for at gøre din app tilgængelig i Google Play, og viser vigtige metrics, når du har lanceret appen.
  • Indbakke: Alle dine beskeder fra Google Play Console vises her.
  • Statistik: Se tilpassede, detaljerede rapporter om din apps effektivitet.
  • Oversigt over udgivelse: Se en oversigt over de ændringer, der er foretaget i din app, og vælg, hvornår opdateringerne skal udgives.

Udgivelse

• Oversigt over udgivelser: Se en oversigt over alle dine udgivelser for forskellige spor.
  • Produktion: Opret og administrer produktionsudgivelser for at gøre din app tilgængelig for alle brugere i de lande, du har valgt.
  • Test: Åben test, Lukket test, Intern test, Forhåndsregistrering
  • Testrapport før lancering: Oversigt, Detaljer, Indstillinger
  • Enhedskatalog: Se og administrer de enheder, der er kompatible med din app.
  • App Bundle Explorer: Undersøg hver appversion, download artefakter, og se, hvad Google Play genererer til Dynamic Delivery.
  • Konfigurer: Appsignatur, Intern appdeling, Avancerede indstillinger

Skab vækst

• Butiksvisning: Primær profilside i Play Butik, Tilpassede profilsider i Play Butik, Eksperimenter med profilsider i Play Butik, LiveOps, Butiksindstillinger, Oversættelsestjeneste
  • Effektivitet i Butik: Analyse i Play Butik, Konverteringsanalyse

Kvalitet

• Bedømmelser og anmeldelser: Bedømmelser, Analyse af anmeldelser, Anmeldelser, Feedback til tests
  • Android vitals: Oversigt, Effektivitet (indsigt, eksperimenter), Nedbrud og ANR-fejl, Appstørrelse

Tjen penge

• Produkter: App-priser, Produkter i appen, Abonnementer
  • Kampagnekoder: Giv brugerne en købeapp, et produkt i appen eller et gratis abonnement.
  • Økonomiske rapporter: Oversigt, Abonnementer (oversigt, brugerfastholdelse, opsigelser), Omsætning, Købere, Konverteringer
  • Konfiguration af indtægtsgenerering: Konfigurer applicensering og notifikationer om begivenheder i realtid

Politik

• Status for politik: Tjek din apps status for politik for at løse politikrelaterede problemer.
  • Appindhold: Fortæl os om indholdet i din app. Vi beder om denne beskrivelse for at sikre, at den overholder politikkerne for Google Play.
  • Godkendt af lærere: Hjælp forældre med at finde apps af høj kvalitet til børn i Google Play

Klik på nedenstående links for at få flere oplysninger om nogle af de mest populære funktioner.

Nyheder

Her er nogle populære ressourcer med de seneste nyheder og tips om udvikling af Android-apps og -spil til Google Play.

• Tjek din indbakke Alt, hvad du skal vide om Google Play og din app, vises her. Beskeder skræddersyes til dig og sorteres efter prioritet, så du aldrig går glip af vigtige beskeder.
  • Læs de seneste nyheder og indlæg om Android og Google Play på Android Developers Blog.
  • Se tips, tendenser, og få et indblik i branchen på Medium-bloggen for Apps og Spil i Google Play.

Find og ret fejl

Har du brug for hjælp med at udgive apps i Google Play? Du kan få yderligere hjælp på følgende steder.