Sådan bruger du Play Console

Opret en udviklerkonto i Google Play

Hvis du vil udgive Android-apps i Google Play, skal du oprette en Google Play Developer-konto.

Trin 1: Opret en Google Play Developer-konto

Du skal være mindst 18 år for at oprette en Google Play Developer-konto.

1. Opret en udviklerkonto ved hjælp af din Google-konto.
  2. Så snart du har oprettet en Developer-konto, kan du bruge Play Console til at udgive og administrere dine apps.
Trin 2: Acceptér distributionsaftalen for udviklere

I forbindelse med oprettelsen skal du gennemse og acceptere Google Play – Distributionsaftale for udviklere.

Trin 3: Betal registreringsgebyret

Der er et engangsregistreringsgebyr på 25 USD, som du kan betale med følgende kredit- eller betalingskort:

• MasterCard
  • Visa
  • American Express
  • Discover (kun i USA)
  • Visa Electron (kun uden for USA)

Bemærk! De kort, der accepteres, kan variere afhængigt af placering.

Trin 4: Angiv dine kontooplysninger

Indtast dine kontooplysninger. Dit "Udviklernavn" vises for kunder i Google Play.

Du kan tilføje flere kontooplysninger, når du har oprettet din konto.

Udvikling af Android-apps

Få flere oplysninger om, hvordan du designer, udvikler og distribuerer dine Android-apps i Google Play.

Brug Play Console

Når du har valgt en app, kan du finde følgende sider i hver kategori:

• Vitale Android-oplysninger: Oversigt, ANR-fejl og nedbrud, Forenklingsfiler
  • Udviklingsværktøjer: Tjenester og API'er
  • Udgivelsesstyring: Betjeningspanel for udgivelse, Appudgivelser, Android Instant Apps, Samling med artefakter, Enhedskatalog, Appsignatur, Rapport til brug før lancering
  • Butiksvisning: Butiksfortegnelse, Tests til butiksfortegnelse, Pris og distribution, Indholdsklassificering, Produkter i apps, Salg af købeapp, Oversættelsestjeneste
  • Brugeranskaffelse: Anskaffelsesrapporter, Google Ads-kampagner, Promovering, Optimeringstips
  • Finansielle rapporter: Oversigt, Omsætning, Købere, Konverteringer, Abonnementer
  • Brugerfeedback: Bedømmelser, Analyse af anmeldelser, Anmeldelser, Feedback fra betabrugere

Klik på nedenstående links, hvis du vil have flere oplysninger om nogle af de mest populære funktioner.

Mål appeffektivitet på din Android-enhed

Du kan se status og effektivitetsdata for din app på farten med Play Console-appen.

Nyheder

Her er nogle populære ressourcer med de seneste nyheder og tips om udvikling af Android-apps og -spil til Google Play.

• Hvis du har en Google Play Developer-konto, kan du se Play Console-meddelelser ved at vælge klokkeikonet Meddelelse.
  • Med Playbook-appen kan du holde dig orienteret om de nyeste funktioner, optimale løsninger og strategier, som kan hjælpe dig med at få succes i Google Play.
  • Læs de seneste nyheder og indlæg om Android og Google Play på bloggen til Android-udviklere.
  • Se tips, tendenser, og få et indblik i branchen på Medium-bloggen for Google Play Apps og Spil.

Find og ret fejl

Har du brug for hjælp med at udgive apps i Google Play? Du kan få yderligere hjælp på følgende steder.