Link din udviklerkonto til Google-tjenester

Du kan linke din Google Play-udviklerkonto til visse andre konti og tjenester, bl.a. Google Ads, Google Marketing Platform, Firebase og Googles betalingscenter.

Link konti eller projekter

Google Ads

Ejere af en Play Console-konto kan sende linkanmodninger fra Play Console til Google Ads-konti for at give tilladelse til at målrette kampagner mod brugere.

Sådan fungerer link

Når du linker en Google Ads-konto til en Google Play-udviklerkonto, får Google Ads-kontoejere adgang til automatisk genererede remarketinglister for apps, der er udgivet på din udviklerkonto.

Du kan til enhver tid fjerne en linket konto. Hvis en linket konto fjernes, deaktiveres Google Ads-remarketinglister, som er baseret på apps på den linkede udviklerkonto, og eventuelle annoncer, der er målrettet mod disse lister, kan muligvis ikke køres. Gå til Hjælp til Google Ads for at se, hvordan Google Ads-konti kan anvende linkede udviklerkonti.

Send linkanmodninger

1. Åbn Play Console, og gå til siden Tilknyttede tjenester  (Konfigurer > Tilknyttede tjenester).
  2. Klik på Tilknyt Google Ads-konto under "Google Ads".
  3. Angiv kunde-id'et for Google Ads.

Der sendes en anmodning via mail til Google Ads-kontoen. Google Ads-kontoadministratorer kan gennemgå linkanmodninger ved at logge ind på deres Google Ads-konto og klikke på Konfigurer > Tilknyttede konti.

Firebase

Sådan fungerer link

Hvis du bruger Firebase til at udvikle Android-apps, kan du linke dine Firebase-projekter til Google Play for at tillade følgende:

• Google Play-data i Firebase: Omfatter data om nedbrud og køb i app
  • Google Analytics-data i Play Console: Omfatter Google Analytics til Firebase og rapportering af nedbrud

Link et projekt, eller fjern et link

Din Play Console-konto kan tilknyttes til flere Firebase-projekter, men hvert Firebase-projekt kan kun tilknyttes til én Play Console-konto.

Før du går i gang

For at kunne linke eller fjerne linket mellem din Play Console-konto og et Firebase-projekt, skal du:

1. Bruge den samme Google-konto i Play Console og Firebase-konsollen
  2. Være ejer af Play Console-kontoen
  3. Være en af ejerne af Firebase-projektet

Trin

1. Åbn Play Console, og gå til siden Tilknyttede tjenester (Konfigurer > Tilknyttede tjenester).
  2. Under "Firebase":
    • Klik på Link Firebase-projekt for at linke et projekt.
    • Hvis du vil fjerne linket til et projekt, skal du vælge Fjern link. Hvis du fjerner linket til et Firebase-projekt fra din udviklerkonto i Google Play, vil tidligere delte data stadig være tilgængelige i begge tjenester.

Bemærk! Du kan få flere oplysninger om Firebase, bl.a. hvordan du linker og fjerner link til Google Play via Firebase-konsollen, i Hjælp til Firebase.

Google Marketing Platform

Hvis du eller det reklamebureau, du samarbejder med, vil bruge Campaign Manager eller Display & Video 360 til at spore konverteringer i form af appinstallationer, kan du sende en anmodning om link af konto fra en Google Marketing Platform-konto til din Google Play-udviklerkonto.

Vigtigt! Linkanmodninger skal sendes fra CM360 eller Display & Video 360 og godkendes i Play Console. Du kan kun acceptere, afvise eller fjerne anmodninger i Play Console.

Du kan til enhver tid fjerne en linket konto. Hvis en linket konto fjernes, deaktiveres sporing i Google Marketing Platform for apps fra den linkede udviklerkonto.

Gennemse linkanmodninger

Når en kontoadministrator har anmodet om at linke en Google Ads- eller Google Marketing Platform-konto til din udviklerkonto, modtager du en mailnotifikation. Du kan også se anmodninger på konfigurationssiden i Play Console.

1. Åbn Play Console, og gå til siden Tilknyttede tjenester (Konfigurer > Tilknyttede tjenester).
  2. Godkend eller afvis linkanmodningen under "Handlinger".

Tilbagekald link til andre konti

Sådan fjerner du link til Google Ads- eller Google Marketing Platform-konti:

1. Åbn Play Console, og gå til siden Tilknyttede tjenester (Konfigurer > Tilknyttede tjenester).
  2. Klik på Fjern link til konto under "Handlinger".