Enllaçar el compte de desenvolupador als serveis de Google

Pots enllaçar el teu compte de desenvolupador de Google Play per seleccionar comptes i serveis, com ara Google Ads, DoubleClick Digital Marketing, Firebase o el centre de pagaments de Google.

Enllaçar comptes o projectes

Google Ads

Els propietaris de comptes de Play Console poden enviar sol·licituds d'enllaç des de Play Console a comptes de Google Ads per permetre que les campanyes s'orientin als usuaris.

Com funcionen els enllaços

Quan enllaces un compte de Google Ads a un compte de desenvolupador de Google Play, els propietaris del compte de Google Ads rebran accés a llistes de remàrqueting generades automàticament per a les aplicacions publicades al teu compte de desenvolupador.

Pots suprimir un compte enllaçat en qualsevol moment. Si ho fas, les llistes de remàrqueting basades en les aplicacions del compte de desenvolupador enllaçat es desactivaran i és possible que els anuncis que s'orientin a aquestes llistes no funcionin. Per obtenir informació sobre com es poden utilitzar comptes de desenvolupador enllaçats a comptes de Google Ads, ves al Centre d'ajuda de Google Ads.

Nota: enllaçar comptes de Google Play i de Google Ads entre si no permet iniciar la sessió ni fer canvis al compte enllaçat, ni tampoc veure'n el contingut. Per exemple, un compte de desenvolupador no pot iniciar ni posar en pausa campanyes en un compte de Google Ads enllaçat. Si vols crear campanyes de Google Ads des de Play Console fent servir un dels teus comptes enllaçats, pots actualitzar un compte per tenir un enllaç d'Accés a dades i al compte.

Enviar sol·licituds d'enllaç

1. Inicia la sessió a Play Console.
  2. Selecciona Configuració Configuració > Comptes enllaçats > Enllaça el compte de Google Ads.
  3. Introdueix l'identificador de client de Google Ads.

S'enviarà un correu electrònic de sol·licitud al compte de Google Ads. Els administradors de comptes de Google Ads poden revisar les sol·licituds d'enllaç iniciant la sessió als seus comptes de Google Ads i fent clic a Configuració Configuració > Comptes enllaçats.

Actualitzar un compte enllaçat per crear i gestionar campanyes de Google Ads

Si ja has enllaçat el teu compte de desenvolupador de Google Play a un compte de Google Ads, pots crear un enllaç d'Accés a dades i al compte. Això significa que el compte de Google Ads es pot fer servir per crear campanyes de Google Ads per a les teves aplicacions. Només pots tenir un compte de Google Ads enllaçat amb un enllaç d'Accés a dades i al compte.

Afegir un enllaç d'Accés a dades i al compte

Important: per modificar l'opció "Accés a dades i al compte", necessites accés d'administrador al compte de Google Ads enllaçat.

1. Inicia la sessió a Play Console.
  2. Selecciona Configuració Configuració > Comptes enllaçats.
  3. A Google Ads, a "Accés a dades i al compte", selecciona la casella que hi ha al costat del compte que vols utilitzar per crear campanyes de Google Ads.

Per obtenir informació sobre com pots crear una campanya de Google Ads directament des de Play Console, consulta aquest article sobre la creació de campanyes de Google Ads.

Firebase

Com funcionen els enllaços

Si utilitzes Firebase per crear aplicacions d'Android i aplicacions basades en el web, pots enllaçar els teus projectes de Firebase a Google Play a fi de tenir el següent:

• Dades de Google Play a Firebase: incloses dades d'errors i de compres fetes des d'aplicacions.
  • Dades de Google Analytics a Play Console, incloses dades de Google Analytics per a Firebase i informes d'errors.

Enllaçar o desenllaçar un projecte

El compte de Play Console es pot enllaçar a diversos projectes de Firebase, però cada projecte de Firebase només es pot enllaçar a un compte de Play Console.

Abans de començar

Per enllaçar un compte de Play Console a un projecte de Firebase o per desenllaçar-lo, has de complir els requisits següents:

1. Fer servir el mateix compte de Google a Play Console i a la consola de Firebase.
  2. Ser el propietari del compte de Play Console.
  3. Ser un dels propietaris del projecte de Firebase.

Passos

1. Inicia la sessió a Play Console.
  2. Selecciona Configuració Configuració > Comptes enllaçats.
    • Per enllaçar un projecte, selecciona Enllaça un projecte de Firebase > Enllaça el projecte.
    • Per desenllaçar un projecte, selecciona Desenllaça. Si desenllaces un projecte de Firebase del compte de desenvolupador de Google Play, les dades que s'hagin compartit anteriorment continuaran estant disponibles des dels dos serveis.

Nota: per obtenir més informació sobre Firebase (per exemple, sobre com pots enllaçar i desenllaçar un compte de Google Play des de la consola de Firebase), ves al Centre d'ajuda de Firebase.

DoubleClick

Si tu o l'agència de publicitat en què treballes voleu utilitzar Campaign Manager o Display & Video 360 per fer un seguiment de les conversions d'instal·lació de les aplicacions, pots enviar una sol·licitud d'enllaç del compte des d'un compte de DoubleClick al teu compte de desenvolupador de Google Play.

Important: les sol·licituds d'enllaç s'han d'enviar des de DCM o DoubleClick Bid Manager, i s'han d'aprovar a Play Console. Només les pots acceptar, rebutjar o suprimir a Play Console.

Pots suprimir un compte enllaçat en qualsevol moment. Si ho fas, el seguiment de les aplicacions del compte de desenvolupador enllaçat es desactivarà a DoubleClick.

Revisar les sol·licituds d'enllaç

Quan l'administrador d'un compte sol·liciti que s'enllaci un compte de Google Ads o de DoubleClick Digital Marketing al teu compte de desenvolupador, rebràs una notificació per correu electrònic. També pots revisar les sol·licituds a la pàgina Configuració de Play Console.

1. Inicia la sessió a Play Console.
  2. Selecciona Configuració Configuració > Comptes enllaçats.
  3. A "Accions", aprova o rebutja la sol·licitud d'enllaç.

Revocar enllaços amb altres comptes

Per suprimir els enllaços amb comptes de Google Ads o DoubleClick Digital Marketing, segueix els passos següents:

1. Inicia la sessió a Play Console.
  2. Fes clic a Configuració Configuració > Comptes enllaçats.
  3. A "Accions", fes clic a Desenllaça el compte.

Articles relacionats

Obtén més informació sobre com pots enllaçar un compte de desenvolupador de Google Play al del centre de pagaments de Google.