Enllaçar el compte de desenvolupador als serveis de Google

Pots enllaçar el teu compte de desenvolupador de Google Play a una selecció de comptes i serveis. Això inclou Google Ads, Google Marketing Platform, Firebase i el centre de pagaments de Google.

Enllaçar comptes o projectes

Google Ads

Els propietaris de comptes de Play Console poden enviar sol·licituds d'enllaç des de Play Console a comptes de Google Ads per permetre que les campanyes s'orientin als usuaris.

Com funcionen els enllaços

Quan enllaces un compte de Google Ads a un compte de desenvolupador de Google Play, els propietaris del compte de Google Ads obtindran accés a llistes de remàrqueting generades automàticament per a les aplicacions que es publiquin al teu compte de desenvolupador.

Pots suprimir un compte enllaçat en qualsevol moment. Si ho fas, es desactivaran les llistes de remàrqueting de Google Ads que estiguin basades en les aplicacions del compte de desenvolupador enllaçat i és possible que els anuncis que s'orientin a aquestes llistes no es publiquin. Per obtenir més informació sobre com pots enllaçar el compte de Google Ads i el de desenvolupador, ves al Centre d'ajuda de Google Ads.

Enviar sol·licituds d'enllaç

1. Obre Play Console i ves a la pàgina Serveis enllaçats (Configuració > Serveis enllaçats).
  2. A "Google Ads", fes clic a Enllaça el compte de Google Ads.
  3. Introdueix l'identificador de client de Google Ads.

S'enviarà una sol·licitud per correu electrònic al compte de Google Ads. Els administradors de comptes de Google Ads poden revisar les sol·licituds d'enllaç iniciant la sessió als seus comptes de Google Ads i fent clic a Configuració > Serveis enllaçats.

Firebase

Com funcionen els enllaços

Si utilitzes Firebase per crear aplicacions d'Android, pots enllaçar aquestes aplicacions a un compte de desenvolupador de Google Play per activar el següent:

• App Distribution: ofereix compatibilitat amb Android App Bundles.
    • Quan penges un app bundle a App Distribution, s'exporta a Google Play per generar un APK optimitzat per a la configuració del dispositiu del verificador.
  • Crashlytics: comparteix dades de l'aplicació i de bloquejos.
    • Accedeix a les dades de la teva aplicació i d'estabilitat des de Google Play a Crashlytics per obtenir una visió més completa de l'estat de l'aplicació. És possible que les dades de Crashlytics també proporcionin funcions a Play Console. Obtén més informació.
  • Google Analytics: comparteix les dades d'ingressos i de públic.

Enllaçar o desenllaçar una aplicació

Pots crear i gestionar enllaços d'aplicacions de Firebase a comptes de desenvolupador de Play utilitzant la consola de Firebase (Configuració del projecte > Integracions > Google Play). Visita el Centre d'ajuda de Firebase per obtenir més informació.

Pots desenllaçar una aplicació de Firebase d'un compte de desenvolupador de Play utilitzant Play Console o la consola de Firebase.

En el cas d'una aplicació que no estigui enllaçada, passarà el següent:

• Es podrà continuar accedint a les dades exportades anteriorment que hi hagi als productes de destinació.
  • S'aturaran totes les exportacions de dades entre Firebase i Google Play que es facin mitjançant les integracions aplicables dels productes.
  • Si l'aplicació s'ha enllaçat a través de la integració d'App Distribution, ja no podràs penjar cap app bundle més a App Distribution ni exportar-ne cap a Google Play a través de la integració d'App Distribution.
  • Si l'aplicació s'ha enllaçat a través de la integració de Google Analytics, s'aturaran totes les exportacions de dades d'ingressos i de públic que es facin entre Google Play i Google Analytics a través d'aquesta integració.

Abans de començar

Per enllaçar una aplicació de Firebase a un compte de desenvolupador de Play, comprova el següent:

Per desenllaçar una aplicació de Firebase d'un compte de desenvolupador de Play, comprova el següent:

Passos

Obtén informació al Centre d'ajuda de Firebase sobre com pots enllaçar una aplicació de Firebase a un compte de desenvolupador de Play. També hi trobaràs informació sobre com pots desenllaçar el compte i altres dades útils.

Si decideixes desenllaçar l'aplicació d'Android creada a Firebase utilitzant Play Console, segueix aquests passos:

1. Obre Play Console i, a continuació, ves a la pàgina Serveis enllaçats (Configuració > Serveis enllaçats).
  2. A "Firebase", selecciona Desenllaça.
Google Marketing Platform

Si tu o l'agència de publicitat amb què treballes voleu utilitzar Campaign Manager 360 (CM360) o Display & Video 360 per fer un seguiment de les conversions d'instal·lació de les aplicacions, pots enviar una sol·licitud d'enllaç del compte des d'un compte de Google Marketing Platform al teu compte de desenvolupador de Google Play.

Important: les sol·licituds d'enllaç s'han d'enviar des de CM360 o Display & Video 360 i s'han d'aprovar a Play Console. Només les pots acceptar, rebutjar o suprimir a Play Console.

Pots suprimir un compte enllaçat en qualsevol moment. Si ho fas, es desactivarà el seguiment a Google Marketing Platform d'aplicacions del compte de desenvolupador enllaçat.

Revisar les sol·licituds d'enllaç

Quan l'administrador d'un compte sol·liciti que s'enllaci un compte de Google Ads o de Google Marketing Platform al teu compte de desenvolupador, rebràs una notificació per correu electrònic. També pots consultar les sol·licituds a la pàgina Configuració de Play Console.

1. Obre Play Console i ves a la pàgina Serveis enllaçats (Configuració > Serveis enllaçats).
  2. A "Accions", aprova o rebutja la sol·licitud d'enllaç.

Revocar enllaços a altres comptes

Per suprimir enllaços a comptes de Google Ads o de Google Marketing Platform:

1. Obre Play Console i ves a la pàgina Serveis enllaçats (Configuració > Serveis enllaçats).
  2. A "Accions", fes clic a Desenllaça el compte.

Contingut relacionat

Enllaçar un compte de desenvolupador de Google Play al perfil de pagaments