Consultar les dades sobre els ingressos i els compradors de l'aplicació

Amb Play Console, pots consultar les dades financeres de la teva aplicació per veure l'evolució del rendiment de les vendes, dels productes gestionats i de les subscripcions al llarg del temps. Les dades dels ingressos es basen en l'estimació de vendes (l'import pagat pels compradors amb impostos inclosos).

Consultar les dades financeres

Les dades financeres es basen en la zona horària UTC i s'actualitzen diàriament. Les pots veure a la versió web de Play Console o a l'aplicació corresponent si tens el permís "Consultar les dades financeres".

Per consultar les dades financeres de l'aplicació:

1. Obre Play Console i selecciona l'aplicació sobre la qual vols consultar les dades financeres.
  2. Ves a la pàgina Visió general dels informes financers (Monetització > Informes financers > Informació general).

Navegar pels informes d'ingressos a Play Console

Amb Play Console, pots navegar per les dades sobre els ingressos i els compradors de la teva aplicació utilitzant diversos desglossaments que t'expliquen millor el rendiment.

Informació general

A la pàgina Visió general pots veure un desglossament detallat de les fonts d'ingressos, els ingressos mitjans per usuari de pagament (ARPPU) i la informació dels compradors.

Veuràs les dades sobre els ingressos i els compradors per als períodes de temps que s'indiquen a continuació. Els percentatges mostrats representen el canvi en comparació amb el període anterior.

• Últim dia
  • 7 darrers dies
  • 30 darrers dies
  • General (sense restricció temporal)

També pots consultar els ingressos en la moneda local i en la moneda de pagament. Assegura't d'aplicar el filtre de país perquè es mostri el selector de moneda. Per veure la llista de monedes admeses, consulta l'article Ubicacions admeses per a usuaris de Google Play.

Ingressos

A la taula d'ingressos, cada una de les fonts que contribueixen als ingressos totals es mostra en una fila. Les fonts d'ingressos potencials que no tenen cap contribució sense restricció temporal mesurable estan amagades. Les fonts d'ingressos poden incloure el següent:

• Ingressos totals: ingressos acumulats de totes les fonts
  • Vendes d'aplicacions: ingressos generats a partir del cobrament per avançat de l'aplicació a Google Play
  • Productes de compra des de l'aplicació: ingressos generats a partir dels productes de compra des de l'aplicació.
  • Subscripcions: ingressos generats per les subscripcions recurrents
  • ARPPU: resum dels ingressos mitjans per usuari de pagament durant els 30 darrers dies.
  • Valor mitjà per transacció: import mitjà dels ingressos que genera una transacció

Compradors

A la taula de compradors hi figuren les dades dels compradors nous i dels que tornen. Per veure tots els països i dispositius a les dades dels compradors, fes clic a Mostra-ho tot a prop de la part inferior de les llistes de país i de dispositiu.

Així és com es mostren els compradors:

• Total: tots els compradors que hagin fet una compra durant el període de temps corresponent
  • Nous: compradors que hagin fet la seva primera compra durant el període de temps corresponent
  • Recurrents: compradors que hagin fet compres anteriorment i una compra durant el període de temps corresponent

Nota: a la pestanya ARPPU, els països i els dispositius s'ordenen en funció dels ingressos totals durant el període de temps corresponent. A més, al costat d'"Agrupació del gràfic", pots seleccionar Mitjana acumulada en 30 dies o Mitjana diària per actualitzar el gràfic per al període de temps seleccionat.

Ingressos

A la pàgina Ingressos, pots veure un gràfic dels ingressos generats al llarg del temps.

A prop de la part superior de la pàgina, pots filtrar les dades per interval de dates. Si obtens ingressos de més d'un país o d'una font de compra, també pots seleccionar Afegeix un filtre per filtrar-les per país i font de compra.

Les opcions de filtre disponibles són les següents:

• Interval de dates: 30 darrers dies, 6 darrers mesos, Darrer any, Temps de vida
    • Pot ser que les opcions variïn perquè les dades només es mostren per als períodes de temps aplicables.
  • País: països on l'aplicació ha generat ingressos

Nota: no totes les combinacions de filtres es poden utilitzar perquè la disponibilitat dels filtres depèn de les dades d'ingressos de l'aplicació.

També pots seleccionar veure els ingressos de cada país en la moneda local mitjançant el selector que hi ha a la dreta dels filtres. Per seleccionar una moneda local, filtra per un sol país.

Ingressos per producte

Si la teva aplicació ofereix productes gestionats i subscripcions, consulta la taula de la secció "Desglossament dels ingressos per producte", que mostra els ingressos de l'aplicació desglossats per producte, inclosos els següents:

• Ingressos
  • Comandes
  • Reembossaments
  • Reembossaments parcials

Detalls de cada producte

Per veure un gràfic detallat de cada producte a la pàgina Ingressos, fes clic al nom d'un producte gestionat o en una subscripció.

Les dades d'ingressos del producte es mostraran en un gràfic. A prop de la part superior de la pantalla, fes clic a les pestanyes i als filtres per veure altres dimensions.

A prop de la part inferior esquerra del gràfic, hi ha disponibles aquestes dimensions:

• Dispositiu: nom comercial del dispositiu del comprador i nom del dispositiu (per exemple, Google Nexus 7 [Flo])
  • País: país del comprador (les dades de país poden variar entre els ingressos per subscripcions i les estadístiques de subscripció)

Per afegir més paràmetres de dades al gràfic, has de marcar al gràfic mateix les caselles del costat de les files que no estiguin marcades.

Exportació de les dades d'ingressos

Els informes d'ingressos de l'aplicació es basen en els informes de vendes estimades de l'aplicació, que es poden exportar des de la pàgina d'informes financers. Les exportacions massives contenen les dades de les transaccions de totes les aplicacions que generen ingressos en format CSV. També pots exportar els informes de guanys mensuals des de la pàgina d'informes financers.

Compradors

A la pàgina Compradors, pots trobar més detalls sobre els teus compradors i els ingressos mitjans per usuari de pagament (ARPPU). A prop del centre de la pantalla, fes clic a la pestanya de l'informe que vols veure.

Després de seleccionar Compradors o ARPPU, les dades corresponents es mostraran en un gràfic que pots filtrar per interval de dates o per SKU.

• Dispositiu: nom comercial del dispositiu del comprador i nom del dispositiu (per exemple, Google Nexus 7 [Flo])
  • País: el país del comprador
    • La propietat "Altres" agrupa les dades de països que no han assolit el llindar de privadesa obligatori.

Per afegir més dimensions de dades al gràfic, fes clic a les caselles desmarcades que hi ha al costat de cada fila a la part inferior de la pantalla.

Filtres de temps

Amb els filtres que hi ha a prop de la part superior dreta de la pantalla, es poden mostrar dades a l'informe per als períodes de temps que s'indiquen a continuació. Els percentatges mostrats representen el canvi en comparació amb el període anterior.

• Últim dia
  • 7 darrers dies
  • 30 darrers dies
  • Sense restricció temporal
Conversions

Pots revisar les dades de la pàgina Conversions per entendre millor els patrons de despesa dels usuaris a la teva aplicació al llarg del temps.

A prop de la part superior de cada gràfic, pots veure les dades per cohorts setmanals o mensuals. Pots utilitzar les dades de les cohorts per comparar els patrons de despesa dels usuaris que han instal·lat la teva aplicació durant períodes de temps diferents.

Mitjançant els filtres que hi ha a prop de la part superior dreta de la pantalla, pots veure les dades per als períodes de temps següents:

• 30 darrers dies
  • 6 darrers mesos
  • Darrer any

Nota: els grups de cohorts es defineixen a partir de la data d'instal·lació amb la zona horària del Pacífic (PST). Les dades de despesa s'actualitzen diàriament.

Percentatge de conversions

A la taula Percentatge de conversió, pots veure una estimació del percentatge d'usuaris que han comprat un element o una subscripció integrats a l'aplicació des que l'han instal·lat. Aquestes dades no inclouen les vendes d'aplicacions. Pots fer servir aquestes dades per entendre quin percentatge del públic compra elements a l'aplicació i la manera en què els canvis recents que has fet afecten la conversió d'un usuari a un usuari de pagament.

Nota: el dia 0 representa els usuaris que van comprar un element el mateix dia que van instal·lar l'aplicació. Els percentatges de conversió són acumulatius.

Despesa per comprador

A la taula Despesa per comprador, pots veure una estimació mitjana de l'import que han gastat els usuaris de manera acumulativa des que van fer la primera compra a l'aplicació. Aquestes dades no inclouen les vendes d'aplicacions. Pots utilitzar aquestes dades per entendre com canvien els hàbits de consum dels usuaris amb el pas del temps i el valor del cicle de vida del client dels usuaris de pagament.

Quan l'aplicació té un nombre significant de reembossaments en comparació amb les compres, de vegades les dades de despesa per comprador poden disminuir. És més probable que aquesta situació es produeixi amb cohorts noves amb un nombre limitat de compradors.

Consell: si ofereixes una subscripció a l'aplicació i detectes que es redueix l'increment de despesa d'una cohort amb el pas del temps, és possible que faci referència als usuaris que han cancel·lat la subscripció.

Nota: el dia 0 representa el dia en què els usuaris han fet la seva primera compra a l'aplicació. Si la setmana o el mes actuals no estan complets, les dades estaran incompletes i podran canviar abans de la fi del mes. L'import de la despesa per comprador és acumulatiu.

Ingressos a l'aplicació Play Console

Pots obtenir dades sobre el rendiment de l'aplicació ràpidament amb l'aplicació Play Console.

Per veure els ingressos de l'aplicació:

1. Obre l'aplicació Play Console Aplicació Play Console.
  2. Selecciona una aplicació.
  3. A la secció "KPI", selecciona els KPI Ingressos i Ingressos mitjans per usuari actiu diari.

Per analitzar les dades, pots seleccionar una de les dimensions disponibles, com ara país, versió de l'aplicació o versió d'Android.

Tens problemes per consultar dades o necessites més informació?

• Assegura't de tenir el permís "Consultar dades financeres".
  • Per veure de quina manera contribueixen les fonts d'ingressos concretes als ingressos totals, consulta'n els detalls a la versió web de Play Console.