App-indeksering i Google Søgning

Med App-indeksering kan brugere, der har installeret din app, åbne links fra Google-mobilsøgning direkte i din app.

Anmod om tilknytning mellem din app og dit website

Hvis du vil aktivere App-indeksering, skal du først konfigurere dybe links. Derefter kan du oprette en tilknytning mellem din app og det website, hvor appens indhold findes. Følg denne vejledning for at komme i gang med at anmode om en tilknytning:

1. Log ind på Play Console.
  2. Klik på Alle apps.
  3. Vælg den app, du vil anmode om tilknytningen for.
  4. I menuen til venstre skal du klikke på Konfiguration > Avancerede indstillinger.
  5. Klik på Tilføj website under "App-indeksering".
  6. Angiv webadressen til startsiden. Vi anbefaler, at du udelader protokollen (HTTP eller HTTPS) og kun skriver domænenavnet (f.eks. "abcxyz.com").
  7. Klik på Send bekræftelsesanmodning.
  8. Der sendes en anmodning til ejeren af websitet i Search Console. Hvis Play Console og Search Console-kontoen er den samme, godkendes tilknytningen muligvis automatisk med det samme. Hvis ikke dette er tilfældet:
    • Hvis du er ejer af websitet i Search Console, kan du klikke på "Acceptér" i meddelelsen og derefter godkende anmodningen. Du kan også gå til siden med tilknytninger i Google Search Console og godkende anmodningen derfra.
    • Hvis du ikke er ejer af websitet i Search Console, skal du vente på, at en ejer godkender din anmodning.
Bemærk! Hvis der er knyttet flere Search Console-ejendomme til dette website (hvis der f.eks. er Search Console-ejendomme for både "http://abcxyz.com" og "https://abcxyz.com" ), og du har anmodet om tilknytning uden en protokol (f.eks. "abcxyz.com"), vælger Google Play at tilknytte en af disse Search Console-ejendomme.

Fjern en websitetilknytning

Der er to måder at slette en tilknytning på, og du behøver kun at behandle én for at fjerne tilknytningen af websites.

Via Play Console

1. Log ind på Play Console.
  2. Klik på Alle apps.
  3. Vælg den app, hvis tilknytning du vil annullere.
  4. I menuen til venstre skal du klikke på Konfiguration > Avancerede indstillinger.
  5. Vælg fanen "App-indeksering".
  6. Klik på Fjern ud for det website, du vil fjerne.

Via Search Console

Bemærk! Du skal være ejer af Search Console-ejendommen (websitet) for at administrere denne funktion.
  1. Åbn siden med indstillinger for tilknytninger i Search Console.
  2. Find den tilknytning, du vil slette, i tabellen.
  3. Vælg ikonet for flere indstillingerMere klik på Fjern tilknytning.

Du kan få flere oplysninger om tilknytninger i Hjælp til Search Console.