Indexació d'aplicacions a la Cerca de Google

Amb la Indexació d'aplicacions, els usuaris que hagin instal·lat la teva aplicació podran obrir enllaços de la Cerca per a mòbils Google directament a la teva aplicació.

Per utilitzar Indexació d'aplicacions, hauràs de verificar el teu lloc web.

Verificar el lloc web

1. Inicia la sessió a Play Console.
  2. Fes clic a Totes les aplicacions Totes les aplicacions.
  3. Selecciona l'aplicació que vols verificar.
  4. Al menú de l'esquerra, fes clic a Eines de desenvolupament Serveis i API.
  5. A "Indexació d'aplicacions des de la Cerca de Google", fes clic a Verifica el lloc web.
  6. Escriu l'adreça del lloc web.
  7. Fes clic a Verifica.
  8. Vés a Google Search Console.
  9. Al menú de l'esquerra, fes clic a Tots els missatges.
  10. Obre el missatge de sol·licitud de verificació (per exemple: "Google Play: enllaç http://www.elteullocweb.com a aplicació-per-a-android://example.com.elteupaquet.nom").
  11. Fes clic a Aprova la sol·licitud.
  12. Revisa la informació i fes clic a Aprova. Una vegada que l'hagis aprovat, l'aplicació apareixerà a la Pàgina d'inici de Search Console del teu compte. Assegura't que l'aplicació permeti els enllaços profunds.

Consell: només els usuaris de Google Search Console amb permisos de "Propietari" poden consultar i aprovar les sol·licituds de verificació de llocs web. Si no veus la sol·licitud de verificació del lloc, comprova que hagis iniciat la sessió amb un compte amb permisos de "Propietari".

Suprimir un lloc web verificat

1. Inicia la sessió a Play Console.
  2. Fes clic a Totes les aplicacions Totes les aplicacions.
  3. Selecciona l'aplicació.
  4. Al menú de l'esquerra, fes clic a Eines de desenvolupament > Serveis i API.
  5. Al costat del lloc web que vulguis suprimir, fes clic a la icona d'engranatge Configuració > Desconnecta.