Google Play ‑kehittäjätilin linkittäminen maksuprofiiliisi

Jos haluat myydä maksullisia sovelluksia ja sovelluksen sisäisiä ostoksia Google Playssa, sinun on luotava profiili Google-maksukeskuksessa. Kun olet luonut maksukeskusprofiilin, se linkitetään automaattisesti Play Consoleen. Sitten voit katsella myyntiraportteja, vastaanottaa maksuja myynneistä ja paljon muuta.

Huom. Jos olet määrittänyt maksuprofiilin tai Kauppiaskeskuksen tilin aiemmin, se on jo linkitetty Play Consoleesi.

Näin voit linkittää Play Consolen maksuprofiiliin:

1. Avaa Play Console.
  2. Valitse Raporttien lataaminen  > Talous.
  3. Valitse Luo kauppiastili.
  4. Viimeistele profiilin luominen lisäämällä yritystietosi.

Kun olet luonut maksuprofiilin, varmista, että sovelluksesi myydään sijaintisi mukaisella veroprosentilla.

Jos et asu kauppiaita tukevassa maassa eikä sinulla ole maksujen vastaanottamiseen tarvittavaa pankkitiliä, Google ei välttämättä voi maksaa tilin myyntituloja muilla tavoilla.

Voit linkittää Play Consolen ja maksuprofiilin vain kerran. Kun ne on linkitetty, niiden linkitystä ei voi poistaa tai muuttaa. Jos haluat poistaa tai muuttaa niitä, sinun on rekisteröitävä uusi kehittäjätili, maksettava toinen rekisteröintimaksu ja siirrettävä olemassa olevat sovelluksesi uuteen maksuprofiiliisi.