Knyt en Google Play-udviklerkonto til din betalingsprofil

Før du kan tilbyde købeapps og køb i appen i Google Play, skal du oprette en profil i Googles betalingscenter. Når du har oprettet en profil i betalingscenteret, knyttes den automatisk til Play Console. Du kan derefter administrere appsalg, se salgsrapporter, modtage betalinger fra salg og meget mere.

Bemærk! Hvis du tidligere har oprettet en betalingsprofil eller Merchant Center-konto, er den allerede knyttet til Play Console.

Sådan knytter du Play Console til en betalingsprofil:

1. Åbn Play Console.
  2. Klik på Download rapporter > Økonomi.
  3. Vælg Opret en sælgerkonto.
  4. Angiv dine virksomhedsoplysninger for at fuldføre konfigurationen.

Når du har konfigureret din betalingsprofil, skal du sørge for, at dine apps sælges med den korrekte afgift for dit land.

Hvis du ikke befinder dig i et af de lande, hvor sælgere understøttes, og ikke har den påkrævede bankkonto til at modtage betalinger, kan Google muligvis ikke betale dig for salg på den pågældende konto på anden vis.

Du kan kun knytte Play Console til en betalingsprofil én gang. Når de er knyttet til hinanden, kan tilknytningen ikke fjernes eller ændres. Hvis du vil fjerne tilknytningen mellem dem eller foretage ændringer, skal du oprette en ny udviklerkonto, betale tilmeldingsgebyr igen og overføre eksisterende apps til din nye betalingsprofil.