Enllaçar un compte de desenvolupador de Google Play al perfil de pagaments

Per vendre aplicacions de pagament i oferir compres des de les aplicacions a Google Play, cal que configuris un perfil al centre de pagaments de Google. Quan hagis creat aquest perfil, s'enllaçarà automàticament a Play Console. A partir d'aquest moment, podràs gestionar les vendes d'aplicacions, consultar informes de vendes, rebre pagaments de vendes i més.

Nota: si ja has configurat un perfil de pagaments o un compte a Merchant Center, ja estaran enllaçats a Play Console.

Per enllaçar Play Console a un perfil de pagaments:

1. Obre Play Console.
  2. Fes clic a Baixa Informes > Finances.
  3. Selecciona Configura un compte de comerciant ara.
  4. Introdueix la informació de la teva empresa per completar la configuració.

Després de configurar el perfil de pagaments, comprova que les aplicacions es venguin amb els impostos corresponents a la teva ubicació.

Si no ets en cap de les ubicacions admeses per als comerciants i no tens el compte bancari necessari per rebre pagaments, és possible que Google no et pugui pagar les vendes al compte mitjançant altres mètodes.

Només pots enllaçar un perfil de pagaments i Play Console una vegada. Després d'haver-los enllaçat, no es poden desenllaçar ni canviar. Si necessites desenllaçar-los o fer-hi canvis, t'hauràs de registrar per obtenir un compte de desenvolupador nou, pagar un altre cop la tarifa de registre i transferir totes les aplicacions existents al teu perfil de pagaments nou.