Requisits relacionats amb les classificacions del contingut d'aplicacions, de jocs i dels anuncis que es difonen en tots dos llocs

Pots indicar als usuaris la classificació del contingut d'una manera que els sigui familiar i rellevant per al lloc on siguin, i contribuir a millorar la implicació amb l'aplicació segmentant pel públic adequat per al contingut i per als anuncis que s'hi mostren. Per crear una bona experiència per als usuaris, assegura't que les classificacions del contingut de la teva aplicació siguin localment rellevants i resultin familiars al públic objectiu.

Com reben les aplicacions les classificacions del contingut

Les classificacions del contingut de les aplicacions les assignen autoritats de classificació diferents i estan determinades per les respostes del qüestionari. Com que són tercers independents, cada organisme de classificació utilitza la seva metodologia per atribuir una classificació. Consulta la secció Autoritats de classificació i descripcions.

Per tal que cadascun dels teus jocs i aplicacions rebin una classificació, emplena un qüestionari de classificació a Google Play Console. Proporciona informació precisa i completa sobre el tipus de contingut de l'aplicació. Les respostes del qüestionari determinen les classificacions que s'han assignat a l'aplicació. Un cop hagis enviat la informació, rebràs una classificació del contingut de diverses autoritats de classificació independentment d'on et trobis. Google Play mostrarà la classificació a l'aplicació.

Cal que compleits el qüestionari de classificació del contingut tant de les aplicacions noves com de les existents, és a dir:

• Aplicacions noves enviades a Google Play Console.
  • Aplicacions existents que estan actives a Google Play però que no tenen cap classificació.
  • Totes les actualitzacions d'aplicacions que hagin sofert canvis en el contingut o en les funcions que puguin afectar les respostes del qüestionari.

En benefici dels usuaris i de compliment amb aquestes directrius de visualització, inclou la classificació assignada en anunciar la teva aplicació en cada regió.

Com s'utilitzen les classificacions del contingut

Les classificacions de l'aplicació no només reflecteixen el públic objectiu. Estan pensades per ajudar els consumidors, especialment els pares, a identificar si l'aplicació és adequada per al que cerquen, juntament amb altres finalitats, com ara:

• Bloquejar o filtrar el contingut en determinats territoris o per a usuaris concrets on ho exigeixi la llei.
  • Només a Austràlia, l'Espai Econòmic Europeu (EEE), el Regne Unit i Suïssa: bloquejar l'adquisició i la compra de contingut no apte per a menors en comptes no supervisats que pertanyin a usuaris que no hagin confirmat si són adults.
  • Només a l'EEE, el Regne Unit, Suïssa i Austràlia: bloquejar o filtrar el contingut no apte per a menors de la cerca de Google Play i de pàgines d'exploració per a adolescents declarats o per als quals tenim motius per creure que ho són, excepte mitjançant enllaços profunds.
  • Avaluar la idoneïtat de l'aplicació per a programes especials per a desenvolupadors.

Totes les icones de classificació són marques comercials protegides dels organismes de classificació i el seu mal ús pot donar lloc a accions judicials. Trobaràs informació detallada sobre l'ús de les icones de classificació al lloc web de cada organisme de classificació.

Entendre la selecció de públic objectiu

Per oferir un millor servei als usuaris, és important que proporcionis informació precisa sobre l'aplicació. A més d'emplenar el qüestionari de classificació del contingut, cal que ofereixis informació sobre el públic objectiu i el contingut de l'aplicació. Segons els públics objectiu que seleccionis, pot ser que l'aplicació estigui subjecta a altres polítiques de Google Play: Per exemple:

L'aplicació està dissenyada principalment per a menors de 13 anys

Has de complir els requisits de la política d'aplicacions per a famílies de Google Play, inclòs el d'utilitzar només SDK d'anuncis autocertificats per a famílies per difondre anuncis.
L'aplicació està dissenyada per a tothom, inclosos els nens Qualsevol aplicació que tingui com a públic objectiu almenys un grup d'edat que inclogui públic infantil ha de complir els requisits de la política d'aplicacions per a famílies de Google Play, inclòs el d'utilitzar només SDK d'anuncis autocertificats per a famílies per difondre anuncis entre el públic infantil i els usuaris d'edat desconeguda.
L'aplicació no està dissenyada per al públic infantil De tota manera, has de complir els requisits esmentats a les polítiques del programa per a desenvolupadors de Google Play i a l'acord de distribució per a desenvolupadors.

Nota: per obtenir més informació sobre aquest tema, consulta l'article Gestionar el públic objectiu i la configuració del contingut d'una aplicació.

Com es pot gestionar el públic objectiu i la configuració del contingut de l'aplicació

Si crees una aplicació nova o publiques una actualització d'una aplicació existent, has de declarar el grup d'edat objectiu de l'aplicació. Qualsevol aplicació que inclogui infants en el públic objectiu ha de complir els requisits de la política d'aplicacions per a famílies de Google Play. Abans d'emplenar la secció "Públic objectiu i contingut", has d'haver declarat si l'aplicació conté anuncis i has de proporcionar instruccions per accedir a l'aplicació. També has d'afegir una política de privadesa.

Per obtenir instruccions detallades sobre com pots declarar el grup d'edat objectiu de la teva aplicació, llegeix l'article Gestionar el públic objectiu i la configuració del contingut d'una aplicació.

Com es pot garantir que els anuncis són adequats per a la classificació del contingut de l'aplicació

Els anuncis i les ofertes associades (com ara els anuncis que promocionen la baixada d'una altra aplicació) han de ser adequats per a la classificació del contingut de l'aplicació. Encara que tot el contingut específic de l'aplicació compleixi les nostres polítiques i coincideixi amb la classificació del contingut de l'aplicació, també has de comprovar els anuncis i les ofertes que es mostren a l'aplicació per assegurar-te que siguin adequats per a aquesta classificació. Per veure exemples d'anuncis que no coincideixen amb la classificació del contingut d'una aplicació, consulta la política d'anuncis inadequats.

Configurar els filtres d'anuncis correctament ajuda a garantir que els serveis i el contingut dels anuncis siguin adequats per a la classificació del contingut de l'aplicació.

• Contacta amb el teu proveïdor de serveis publicitaris per comprovar que les campanyes publicitàries que hagis seleccionat només mostrin contingut que coincideixi amb la classificació del contingut de l'aplicació.
  • Si utilitzes AdMob, consulta l'article del Centre d'ajuda d'AdMob per saber quins passos has de seguir per utilitzar els controls de bloqueig i definir la classificació adequada del contingut dels anuncis.

Com s'emplena un qüestionari de classificació

Important: respon de manera rigorosa al qüestionari de classificació del contingut. Si tens preguntes sobre la classificació que s'ha assignat a la teva aplicació, contacta amb l'organisme de classificació directament utilitzant l'enllaç proporcionat al correu electrònic del certificat. El falsejament del contingut de la teva aplicació pot comportar la supressió o suspensió del compte.

Les aplicacions sense classificar també es poden suprimir de Google Play. Per evitar que les aplicacions es mostrin com a "Sense classificació", obre Google Play Console, ves a la pàgina Contingut de l'aplicació i emplena el qüestionari de cada aplicació al més aviat possible.

Segueix aquests passos per emplenar el qüestionari de classificació. És molt important que proporcionis respostes completes i precises a totes les preguntes.

1. Obre Google Play Console i ves a la pàgina Contingut de l'aplicació (Política > Contingut de l'aplicació).
  2. Fes clic a Inicia.
  3. Revisa la informació del qüestionari i introdueix la teva adreça electrònica.
  4. Selecciona una categoria i fes clic a Següent.
  5. Emplena el qüestionari.
    • Per canviar qualsevol resposta després d'haver emplenat una secció, fes clic a Edita.
    • Si has començat a emplenar el qüestionari i vols acabar-lo més tard, fes clic a Desa l'esborrany. Cada aplicació només pot tenir un esborrany del qüestionari.
  6. Les teves respostes generaran el càlcul de classificacions que es mostraran a la pàgina Resum. Revisa les classificacions i fes clic a Envia. Si creus que les classificacions no reflecteixen amb precisió el teu contingut, pots tornar a enviar el qüestionari. Fes clic a Inicia un qüestionari nou a la pàgina Classificació del contingut.

Un cop hagis enviat les classificacions calculades, les pots revisar juntament amb els qüestionaris a la secció "Públic objectiu i contingut" de la pàgina Contingut de l'aplicació.

Entendre els resultats de les classificacions del contingut

L'aplicació pot obtenir classificacions diferents en cada territori en funció dels estàndards de classificació que s'utilitzin en cada lloc. A més, cada organisme de classificació utilitza una lògica pròpia a l'hora de classificar aplicacions.

És possible que els organismes de classificació que formen part de la IARC canviïn la classificació de l'aplicació després d'una revisió. Si un organisme de classificació substitueix la classificació de la teva aplicació i vols modificar les teves respostes, hauràs de tornar a completar el qüestionari.

Nota: és possible que la classificació calculada que es mostra a la pàgina Resum no sigui la que es mostra als usuaris a Google Play. Pot ser que les aplicacions noves o les actualitzacions es rebutgin si no representen el contingut de l'aplicació. Les respostes al qüestionari es poden fer servir per generar classificacions per a territoris concrets si la legislació local ho exigeix.

Com es pot apel·lar contra la classificació del contingut

Si no acceptes la classificació que un organisme de classificació que forma part de la IARC ha assignat a l'aplicació, tens dret a presentar una apel·lació directament amb l'enllaç proporcionat al correu electrònic del certificat. Si tens cap altra pregunta per a la IARC que no estigui relacionada amb les apel·lacions, pots contactar-hi directament al seu lloc web.

Explorar les autoritats de classificació i les descripcions

Les autoritats de classificació de cada territori tenen el seu propi sistema de classificació del contingut.

Autoritats de classificació

ESRB: Amèrica
Classificació Descripció
E PER A TOTHOM

En línies generals, el contingut és adequat per a totes les edats. Pot incloure un mínim de violència lleu, animada o de fantasia, i un ús infreqüent de llenguatge moderadament groller.

E10 PER A TOTHOM DE MÉS DE 10 ANYS

En línies generals, el contingut és adequat per a edats a partir dels 10 anys. Pot incloure més violència lleu, animada o de fantasia, llenguatge moderadament groller i un mínim de temes suggerents.

T ADOLESCENTS

En línies generals, el contingut és adequat per a edats a partir dels 13 anys. Pot incloure violència, temes suggerents, humor cru, una mica de sang, recreació d'apostes i un ús infreqüent de llenguatge obscè.

M ADULTS

En línies generals, el contingut és adequat per a edats a partir dels 17 anys. Pot incloure violència intensa, sang i escenes crues, contingut sexual i llenguatge obscè.

AO NOMÉS PER A ADULTS

El contingut només és apte per a adults a partir dels 18 anys. Pot incloure escenes completes de violència intensa, contingut sexual gràfic i apostes amb diners reals.

Més informació al lloc web d'ESRB

Ubicacions

Antigua i Barbuda, Argentina, Bahames, Barbados, Belize, Bolívia, Canadà, Colòmbia, Costa Rica, Cuba, Dominica, El Salvador, Equador, Estats Units d'Amèrica, Grenada, Groenlàndia, Guatemala, Guyana, Haití, Hondures, Jamaica, Mèxic, Nicaragua, Panamà, Paraguai, Perú, República Dominicana, Saint Kitts i Nevis, Saint Lucia, Saint Vincent i les Grenadines, Surinam, Trinitat i Tobago, Uruguai, Veneçuela i Xile

PEGI: Europa i l'Orient Mitjà
Classificació Descripció
3 PEGI 3

El contingut de les aplicacions amb aquesta classificació es considera adequat per a tots els grups d'edat. Una mica de violència en un context còmic (normalment, formes de violència en dibuixos animats, com ara Bugs Bunny o Tom i Jerry) és acceptable. Els nens no han de poder associar els personatges de la pantalla amb personatges de la vida real, sinó que clarament han de ser fantasia. L'aplicació no pot contenir cap so ni cap imatge que pugui espantar els nens petits. Tampoc no es pot sentir llenguatge inadequat.

7 PEGI 7

Les aplicacions que tinguin classificació 3 però que continguin algunes escenes o alguns sons que puguin espantar els nens petits es poden considerar adequades en aquesta categoria. Només hi pot haver violència molt moderada en una aplicació amb classificació PEGI 7, com ara violència implícita, sense detalls o no realista.

12 PEGI 12

Els jocs o les aplicacions que mostrin violència de naturalesa una mica més gràfica amb personatges de fantasia, o bé violència no gràfica amb personatges que semblin humans o animals, es classificarien en aquesta categoria d'edat, així com la nuesa de naturalesa una mica més gràfica i les apostes simulades. En aquesta categoria, el llenguatge inadequat ha de ser moderat i no pot contenir gaire vocabulari sexual.

16 PEGI 16

Un cop la representació de la violència o de l'activitat sexual arribi a un nivell que sembli igual que a la vida real, s'aplicarà aquesta classificació. El llenguatge inadequat més marcat, el foment del consum de tabac o de drogues i la representació d'activitats delictives poden ser continguts d'aplicacions amb la classificació 16.

18 PEGI 18

La classificació per a adults s'aplica quan el nivell de violència arriba a un nivell en què es converteix en una representació de mal gust o inclou elements d'alguns tipus de violència específica (assassinats sense motiu, violència amb personatges indefensos o violència sexual). També pot incloure contingut sexual gràfic, discriminació o la representació amb glamur del consum de drogues il·legals.

Guidance recommended SUPERVISIÓ PARENTAL RECOMANADA

Les aplicacions no sempre tenen contingut predefinit que es pot classificar prèviament, sinó que algunes funcionen com a portals (p. ex., per reproduir contingut en temps real) i ofereixen un ventall ampli de contingut variable que els consumidors poden triar. En el cas d'aquestes aplicacions, utilitzem la icona de supervisió parental, amb què s'adverteix els pares que l'aplicació pot donar accés a contingut no adequat per als nens, malgrat que també pot haver-hi contingut apte per a la seva edat, en funció de la selecció de l'usuari.

Més informació al lloc web de PEGI

Ubicacions

Àustria-Dinamarca, Bèlgica, Bulgària, Eslovàquia, Eslovènia, Espanya, Estònia, Finlàndia, França, Grècia, Hongria, Irlanda, Islàndia, Israel, Itàlia, Letònia, Lituània, Luxemburg, Malta, Noruega, Països Baixos, Polònia, Portugal, Regne Unit, República Txeca, Romania, Suècia, Suïssa i Xipre

Unterhaltungssoftware Selbstkontrolle (USK): Alemanya
Classificació Descripció
0 Totes les edats

Les aplicacions sense restriccions d'edat inclouen contingut que no està subjecte a cap tipus de protecció infantil. Es poden dirigir directament a infants i joves, però també a un públic adult. Per exemple, els programes de serveis, els catàlegs de productes o les aplicacions que es poden fer servir com a eines s'inclouen en aquesta categoria, així com les xarxes socials en què tot el contingut generat per l'usuari es revisa, es filtra o es modera de manera exhaustiva.

6 USK: a partir de 6 anys

Les aplicacions d'aquesta categoria poden incloure elements no adequats per als infants en edat preescolar. Poden contenir escenes ocasionals de por, un ús esporàdic de llenguatge moderadament groller o bé subtils insinuacions de caire eròtic. Si hi ha imatges violentes, són de tipus abstracte i no tenen un rol decisiu en el producte en si. Els jocs que s'inclouen en aquesta categoria són per a tota la família, però incorporen aspectes més competitius i també més emoció.

12 USK: a partir de 12 anys

Les aplicacions d'aquesta categoria poden tenir un efecte perjudicial en nens més petits perquè inclouen elements que fan por, efectes xocants, una mica de llenguatge explícit, contingut sexual o imatges violentes ocasionals. Els jocs d'aquesta categoria poden incloure elements més competitius, i requerir un ritme més frenètic. Tingues en compte que el contingut generat per l'usuari i en xarxes socials pot estar subjecte, en línies generals, a mesures de protecció infantil.

16 USK: a partir de 16 anys

En aquesta categoria s'inclouen representacions realistes de violència, una acumulació d'elements xocants i d'horror, un ús sistemàtic de llenguatge explícit o bé aplicacions de caire eròtic o sexual. És freqüent que els jocs d'aquesta categoria incloguin combats armats, històries ben estructurades i missions militars. Els gèneres d'aquesta categoria també inclouen aventures d'acció, jocs d'estratègia militar i jocs de trets en primera persona.

18 USK: a partir de 18 anys

Entre altres característiques, com ara una visualització inqüestionable de consum de drogues, la violència explícita i realista és el motiu més comú per classificar aquestes aplicacions com adients per a majors de 18 anys. Els jocs d'aquesta categoria gairebé sempre inclouen conceptes de joc violents que es fan palesos en bona part dels objectius que cal aconseguir.

Més informació al lloc web d'USK

Australian Classification Board: Austràlia

Nota: l'Australian Classification Board només emet classificacions per als jocs.

Classificació Descripció
G General

L'impacte d'aquest contingut és molt lleu.

La classificació G assenyala el contingut adequat per a tothom. Els productes marcats com a G poden contenir elements classificables, com ara llenguatge i temes que tenen un impacte molt feble. Tanmateix, alguns jocs d'ordinador classificats com a G poden incloure contingut que els infants no trobarien interessant.

PG Supervisió parental

L'impacte d'aquest contingut és lleu.

L'impacte dels jocs d'ordinador classificats com a PG (de l'anglès "Parental Guidance") no hauria de ser superior a feble, però pot incloure contingut que resulti confús o ofensiu per als infants i pot requerir la supervisió dels pares o dels tutors. Per exemple, poden contenir elements classificables, com ara llenguatge i temes que tinguin un impacte feble. No és recomanable que els menors de 15 anys mirin aquests jocs ni que hi juguin sense la supervisió dels pares o dels tutors.

M Contingut per a adults

L'impacte d'aquest contingut és moderat.

Els jocs d'ordinador classificats com a M (de l'anglès, "Mature") inclouen contingut d'un impacte moderat i es recomanen per als adolescents que tinguin 15 anys com a mínim. És legal que els infants menors de 15 anys accedeixin a aquest material, ja que es tracta d'una categoria de recomanació. Tanmateix, els jocs d'ordinador classificats com a M poden incloure elements classificables, com ara violència i nuesa d'impacte moderat, que no es recomana per als infants menors de 15 anys. Pot ser bona idea que els pares o els tutors obtinguin més informació sobre el contingut específic del joc d'ordinador abans de decidir si el material és adequat per al seu fill.

MA15 Restringit

L'impacte d'aquest contingut és fort.

El material classificat com a MA 15+ inclou contingut que està restringit per llei als usuaris a partir de 15 anys. Pot contenir elements classificables, com ara escenes de sexe i consum de drogues, que tenen un impacte fort.

És possible que es demani als usuaris que demostrin la seva edat abans de contractar o de comprar un joc d'ordinador MA 15+. No és legal que els infants menors de 15 anys mirin, comprin ni lloguin material classificat com a MA 15+ llevat que no estiguin acompanyats d'un pare o d'un tutor adult.

El tutor ha de ser un adult que exerceixi el control parental sobre la persona menor de 15 anys. El tutor ha de tenir 18 anys com a mínim.
R18 Restringit

L'impacte d'aquest contingut és alt.

El material classificat com a R 18+ està limitat per llei als adults. Pot contenir elements classificables, com ara escenes de sexe i consum de drogues, que tenen un impacte alt. Part del material classificat com a R 18+ pot resultar ofensiu per a determinats sectors de la comunitat adulta. És possible que es demani als usuaris que demostrin la seva edat abans de comprar, de contractar o de mirar jocs d'ordinador R 18+.

Més informació al lloc web d'ACB

Classificação Indicativa (ClassInd): Brasil
Classificació Descripció
L Totes les edats

El contingut és adequat per als infants de totes les edats. Pot haver-hi contingut d'impacte molt lleu, com ara violència en dibuixos animats.

10 Per a majors de 10 anys

Hi ha contingut d'impacte lleu, que afecta principalment els infants més joves. Pot haver-hi paraulotes moderadament ofensives, armes, lluites sense sang, escenes de por, referències al tabac i a l'alcohol i consum de drogues il·legals amb finalitats mèdiques.

12 Per a majors de 12 anys

Contingut d'impacte lleu. Pot haver-hi paraulotes, diàlegs o referències de caire sexual, ferides, sang i consum de tabac o d'alcohol.

14 Per a majors de 14 anys

Contingut d'impacte mitjà. Pot haver-hi morts, escenes eròtiques, nuesa i inferències sobre el consum de drogues il·legals.

16 Per a majors de 16 anys

Contingut d'impacte mitjà. Pot haver-hi violència freqüent, contingut cruent, mutilacions, tortures, relacions sexuals i consum de drogues il·legals.

18 Per a majors de 18 anys

Contingut d'impacte elevat. Pot haver-hi contingut sàdic, crueltat, enaltiment o promoció de les drogues o de la violència i relacions sexuals explícites.

Més informació al lloc web de ClassInd

GRAC: Corea del Sud

Nota: el GRAC només emet classificacions per als jocs. Per a les aplicacions s'utilitza un altre sistema de classificació del contingut.

Classificació Descripció
Per a tots els públics

Els jocs amb aquesta classificació inclouen contingut que pot ser adequat per a totes les edats.

Per a majors de 12 anys

Els jocs amb aquesta classificació inclouen contingut que pot ser adequat per a majors de 12 anys.

Per a majors de 15 anys

Els jocs amb aquesta classificació inclouen contingut que pot ser adequat per a majors de 15 anys.

Per a majors de 18 anys

Els jocs amb aquesta classificació inclouen contingut que pot ser adequat per a majors de 18 anys.

Més informació al lloc web de GRAC

Als països i als territoris que no estiguin representats per cap organisme de classificació, es proporcionarà una classificació independent per suggerir l'edat adequada per a una aplicació o un joc.

Genèric de la IARC
Classificació Descripció
3

Contingut adequat per a tots els grups d'edat. Una mica de violència en un context còmic o de fantasia és acceptable. No es permet el llenguatge ofensiu.

7

Pot incloure escenes o sons que poden esporuguir els infants. Es permet la violència lleu (implícita o bé no realista).

12

Es permet la violència en personatges de fantasia o la violència no gràfica relacionada amb personatges humans o animals. També es permeten la nuesa no gràfica, el llenguatge moderadament groller i la simulació d'apostes, però no es pot fer servir llenguatge obscè de caire sexual.

16

Es permet la violència realista, l'activitat sexual, el llenguatge groller, l'ús de tabac i de drogues i la representació d'activitats criminals.

18

Es permet la violència gràfica, incloses les representacions de violència gratuïta o dirigida envers personatges indefensos, així com la violència de caire sexual. També pot incloure contingut sexual gràfic, accions discriminatòries o la idealització del consum de drogues il·legals.

Classificació de Google Play: s'aplica a Corea del Sud (només a les aplicacions)

A Corea del Sud, el sistema de classificació del contingut de les aplicacions (sense incloure els jocs) es basa en el sistema de classificació de Google Play.

Classificació Descripció
3

Per a majors de tres anys

En línies generals, són adequades per a totes les edats. Has de tenir en compte que les aplicacions amb aquesta classificació poden no estar dissenyades específicament per a nens.

7

Per a majors de set anys

Poden no ser adequades per a nens menors de set anys. Has de tenir en compte que les aplicacions amb aquesta classificació poden no estar dissenyades específicament per a nens.

12

Per a majors de 12 anys

Poden no ser adequades per a nens menors de 12 anys.

Per a majors de 16 anys

Poden no ser adequades per a nens menors de 16 anys.

18

Per a majors de 18 anys

Recomanades només per al públic adult.

Classificació a Google Play: s'aplica a Rússia

Nota: si no has emplenat el nou qüestionari de classificació de contingut, les teves aplicacions es mostraran com a Sense classificació.

Classificació Descripció
3

Per a majors de tres anys

En línies generals, són adequades per a totes les edats. Has de tenir en compte que les aplicacions amb aquesta classificació poden no estar dissenyades específicament per a nens.

7

Per a majors de set anys

Poden no ser adequades per a nens menors de set anys. Has de tenir en compte que les aplicacions amb aquesta classificació poden no estar dissenyades específicament per a nens.

12

Per a majors de 12 anys

Poden no ser adequades per a nens menors de 12 anys.

Per a majors de 16 anys

Poden no ser adequades per a nens menors de 16 anys.

18

Per a majors de 18 anys

Recomanades només per al públic adult.

Altres

Sense classificació
Classificació Descripció
Unrated

Sense classificació

Advertència: el contingut encara no ha estat classificat. Les aplicacions sense classificació poden tenir contingut que sigui adequat només per al públic adult.

Classificació rebutjada

De manera limitada, els organismes de classificació poden rebutjar la classificació d'una aplicació que es distribueixi al seu territori. Això vol dir que no es permetrà la distribució de l'aplicació o del joc al territori de l'organisme de classificació.

Si es rebutja la classificació d'una aplicació o d'un joc en un territori:

• La IARC notificarà la decisió al desenvolupador de l'aplicació per correu electrònic.
  • A Play Console es mostrarà RC Classificació rebutjada, en lloc de la classificació de l'organisme pertinent.
  • Google Play suprimirà les aplicacions i els jocs que tinguin aquesta designació només als territoris en què sigui aplicable.

Si una de les teves aplicacions o un dels teus jocs rep aquesta designació i vols presentar una apel·lació, pots fer-ho mitjançant l'URL que trobaràs al correu electrònic de notificació de la IARC.

Recursos addicionals

Contingut relacionat

• Obtén més informació sobre les polítiques de Google Play a l'Acadèmia de Play.