Visa och köpa egna appar

Visa dina appar på Google Play

Betalappar är bara tillgängliga i dessa länder med stöd för köpare. Om du inte befinner dig i ett land där betalappar stöds kan du inte heller visa betalappar. Observera också att du bara kan visa versionen av Google Play för ditt land. Till exempel kan brittiska utvecklare bara visa den brittiska versionen av Google Play på sina enheter (beroende på enhetens kompatibilitet och andra filter).

Köpa egna appar

Du kan testköpa dina egna appar, produkter i appar och prenumerationer. Läs mer om hur du konfigurerar en testmiljö så att du kan testa licensiering i appen innan du publicerar den på webbplatsen för Android-utvecklare.

Om du har appar med produkter eller prenumerationer i appen kan du även använda applicensiering för att konfigurera en lista med Google-konton som kan testa integreringen av fakturering för köp i appar och prenumerationer.