Visning og kjøp av egne apper

Se appene dine på Google Play

Apper som koster penger, er bare tilgjengelige i disse landene som støtter kjøp. Hvis du ikke befinner deg i et land som støtter kjøp, kan du ikke se apper som koster penger. Vær også oppmerksom på at du bare kan se den versjonen av Google Play som gjelder for landet ditt. Eksempelvis kan britiske utviklere bare se den britiske versjonen av Google Play fra enhetene sine (med forbehold om enhetskompatibilitet og andre filtre).

Kjøp av egne apper

Du kan kjøpe dine egne apper, produkter i apper og abonnementer for å teste at alt fungerer som det skal. For å finne ut hvordan du konfigurerer testmiljøer slik at du kan teste lisensen for appene dine før du publiserer dem, gå til nettstedet for Android-utviklere.

Hvis du har apper med abonnementer eller produkter i appene, kan du også bruke applisensiering for å konfigurere en liste over Google-kontoer som kan teste integreringen av abonnementer og fakturering i appene.