Uw eigen apps bekijken en kopen

Uw apps bekijken in Google Play

Betaalde apps zijn alleen beschikbaar in deze landen waarvoor kopers worden ondersteund. Als u zich niet in een land bevindt waarvoor kopers worden ondersteund, kunt u geen betaalde apps bekijken. U kunt alleen de versie van Google Play voor uw land zien. Zo kunnen ontwikkelaars in het Verenigd Koninkrijk alleen de Britse versie van Google Play zien op hun apparaat (onderhevig aan apparaatcompatibiliteit en andere filters).

Uw eigen apps kopen

U kunt uw eigen apps, beheerde producten en abonnementen kopen als testaankopen. Als u wilt weten hoe u een testomgeving instelt zodat u licenties voor uw app kunt testen voordat u deze publiceert, gaat u naar de site voor Android-ontwikkelaars.

Als u apps met beheerde producten of abonnementen heeft, kunt u ook app-licenties gebruiken om een lijst met Google-accounts in te stellen waarmee u uw in-app-facturering en abonnementen kunt testen.