Uw eigen apps bekijken en kopen

Uw apps bekijken in Google Play

Betaalde apps zijn alleen beschikbaar in deze landen waarvoor kopers worden ondersteund. Als u zich niet in een land bevindt waarvoor kopers worden ondersteund, kunt u geen betaalde apps bekijken. U kunt alleen de versie van Google Play voor uw land zien. Zo kunnen ontwikkelaars in het Verenigd Koninkrijk alleen de Britse versie van Google Play zien op hun apparaat (onderhevig aan apparaatcompatibiliteit en andere filters).

Uw eigen apps kopen

Houd er rekening mee dat het tegen het beleid van Google is om uw eigen app te kopen. U ontvangt een foutbericht wanneer u uw eigen app probeert te kopen. We bieden echter een methode voor ontwikkelaars waarmee ze hun apps kunnen testen die zijn ingeschakeld voor licenties. Bekijk ons artikel over het opzetten van een testomgeving voor meer informatie.