Visning og køb af dine egne apps

Visning af dine apps i Google Play

Købeapps er kun tilgængelige for brugere i disse lande. Hvis du ikke befinder dig i et land, hvor du kan købe apps, kan du ikke se købeapps. Vær også opmærksom på, at du kun kan se Google Play-versionen for dit eget land. Britiske udviklere kan f.eks. kun se den britiske version af Google Play fra deres enheder (afhænger af enhedskompabilitet og andre filtre).

Køb af dine egne apps

Du kan købe dine egne apps, produkter i appen og abonnementer som testkøb. Gå til websitet for Android-udviklere for at se, hvordan du konfigurerer et testmiljø, så du kan afprøve licenseringen på din app, inden du udgiver den.

Hvis du har apps med produkter i appen eller abonnementer, kan du bruge applicensering til at konfigurere en liste over Google-konti, der kan teste din integration af fakturering i appen og abonnementer.