Veure i comprar aplicacions pròpies

Veure aplicacions pròpies a Google Play

Les aplicacions de pagament només estan disponibles en aquests països on s'admeten compradors. Si no ets en un país on s'admetin els compradors, no podràs visualitzar les aplicacions de pagament. Tingues en compte també que només pots visualitzar la versió de Google Play per al teu país. Per exemple, els desenvolupadors del Regne Unit només poden visualitzar la versió per al Regne Unit de Google Play des dels seus dispositius (a condició que els dispositius siguin compatibles i altres filtres).

Comprar aplicacions pròpies

Pots comprar les teves pròpies aplicacions, productes gestionats i subscripcions com a compres de prova. Per obtenir informació sobre com pots configurar un entorn de prova amb la finalitat de provar les llicències de l'aplicació abans de publicar-la, ves al lloc web per a desenvolupadors d'Android.

A més, si tens aplicacions amb productes gestionats o subscripcions, també pots fer servir les llicències d'aplicacions per configurar una llista de Comptes de Google que puguin provar la integració de les subscripcions i de la facturació per compres fetes des d'aplicacions.