Contingut generat per IA

A mesura que els models d'IA generativa estiguin disponibles per a més desenvolupadors, potser incorporaràs aquests models a les teves aplicacions per augmentar la implicació i millorar l'experiència d'usuari. Google Play et vol ajudar a garantir que el contingut generat per IA sigui apte per a tots els usuaris i que s'incorporin els suggeriments dels usuaris per permetre una innovació responsable.

Contingut generat per IA

El contingut generat per IA es crea mitjançant models d'IA generativa basats en indicacions dels usuaris. Aquests són alguns exemples de contingut generat per IA:

• Bots de conversa de text a text amb IA generativa, on la interacció amb el bot és la funció més important de l'aplicació.
  • Imatges generades per IA basades en indicacions de text, imatge o veu.

Per garantir la seguretat dels usuaris d'acord amb la cobertura de la política de Google Play, les aplicacions que generin contingut amb IA han de complir les polítiques per a desenvolupadors de Google Play, la qual cosa inclou prohibir i prevenir la generació de contingut restringit, com ara contingut que faciliti l'explotació o l'abús infantils i contingut que faci possible un comportament enganyós.

Les aplicacions que generen contingut mitjançant IA han d'incloure funcions d'enviament d'informes o marcatge integrades a l'aplicació que permetin als usuaris informar de contingut ofensiu o marcar-lo per als desenvolupadors sense necessitat de sortir de l'aplicació. Els desenvolupadors s'haurien de basar en els informes dels usuaris per al filtratge i la moderació del contingut a les seves aplicacions.