Se appstatistikk

Du kan se statistikk for enkeltapper via appen for eller nettversjonen av Play-konsollen.

Finn og gå gjennom dataene for appen din

Velg KPI-er

1. Åpne appen for Play-konsollen App for Play-konsollen.
  2. Velg en app.
  3. Når du går gjennom innføringen, velger du KPI-ene du er mest interessert i. Du kan endre valgene når som helst.

Listen over KPI-er omfatter følgende:

Verdi Definisjon
Vekstfrekvensen for målgruppen Den prosentvise endringen i den totale målgruppestørrelsen (brukere som har appen din installert) sammenlignet med den samme dagen for 28 dager siden.
Total målgruppestørrelse Antallet brukere som har appen din installert på minst én enhet som har vært slått på i løpet av de siste 30 dagene.
Totalt antall installeringer Det samlede totale antallet ganger appen din er installert.
Brukeranskaffelser Dette er unike brukeranskaffelser – både installeringer og reaktiveringer.
Brukertap Dette inkluderer både avinstalleringer og deaktiveringer.
Daglige aktive brukere (DAU) Antallet brukere som åpner appen din minst én gang om dagen.
Månedlige aktive brukere (MAU) Antallet brukere som åpner appen din minst én gang hver 28. dag.
Besøkende til butikkoppføringen Antallet brukere som har besøkt butikkoppføringen din uten allerede å ha appen din installert på noen enhet.
Brukeranskaffelser via butikkoppføringen Antall brukere som har besøkt butikkoppføringen din og deretter installert appen. Dette inkluderer bare brukere som ikke allerede hadde den installert på noen enhet.
Konverteringsfrekvens i butikkoppføringen Prosentandelen av besøkende til butikkoppføringen som installerte appen din.
Inntekt Inntekten appen din genererte på en gitt dag, basert på anslått salg, inkludert avgifter og andre gebyrer.
Gjennomsnittlig inntekt per daglig aktive bruker (i USD) Den daglige bruttoinntekten delt på antallet daglige aktive brukere.
Brukeroppfattet krasjfrekvens Prosentandelen av daglige aktive brukere som kan ha lagt merke til minst ett krasj.
Brukeroppfattet ANR-frekvens Prosentandelen av daglige aktive brukere som kan ha lagt merke til minst én «Appen svarer ikke»-feil.
Daglig gjennomsnittlig vurdering Gjennomsnittet av alle vurderingene appen din fikk på en bestemt dag.

Analyser dataene dine med dimensjoner

For at det skal bli enklere å organisere, segmentere og analysere dataene dine kan du organisere og se verdier med en tilgjengelig dimensjon.

Når du velger en dimensjon, ser du dataene i diagrammet. Avhengig av verdien du ser på, kan dimensjonene inkludere

• Android-versjon: Android OS-versjonen som rapporteres fra brukernes enheter
  • land: brukernes land
  • appversjon: versjonen av appen din
  • installeringstilstand: nye vs. returnerende brukere

Relatert innhold