Sovelluksen tilastojen katsominen

Voit katsoa yksittäisten sovellusten tilastoja Play Consolen verkkoversiossa tai sovelluksessa.

Sovelluksen datan löytäminen ja tarkistaminen

KPI:iden valinta

1. Avaa Play Console ‑sovellus Console-sovellus.
  2. Valitse sovellus.
  3. Valitse rekisteröitymisen yhteydessä sinulle tärkeimmät KPI:t. Voit muuttaa valintojasi milloin tahansa.

Lista sisältää seuraavat KPI:t:

Mittari Määritelmä
Yleisön kasvuprosentti Asentaneiden käyttäjien määrän (käyttäjät, joilla on sovellus asennettuna) prosentuaalinen muutos verrattuna samaan päivään 28 päivää sitten
Yleisön yhteenlaskettu koko Käyttäjät, joilla on sovellus asennettuna vähintään yhdelle laitteelle ja jotka ovat käyttäneet laitetta 30 viime päivän aikana.
Asennusten kokonaismäärä Sovelluksesi asennusten kumulatiivinen kokonaismäärä.
Käyttäjien osto- ja muu toiminta Yksittäisten käyttäjien osto- ja muu toiminta (sisältää sekä asennukset että uudelleenaktivoinnin).
Menetetyt käyttäjät Sisältää asennuksen poistot ja käytöstä poistamisen.
Päivittäiset aktiiviset käyttäjät (DAU) Käyttäjät, jotka avaavat sovelluksesi vähintään kerran päivässä.
Kuukausittaiset aktiiviset käyttäjät (MAU) Käyttäjät, jotka avaavat sovelluksesi vähintään kerran 28 päivässä.
Tietosivulla käyneet Niiden tietosivullasi käyttäjien määrä, joilla ei ollut sovellusta asennettuna millään laitteella.
Tietosivun hankinnat Sellaisten käyttäjien määrä, jotka kävivät tietosivullasi, asensivat sovelluksesi ja joilla ei ollut sitä asennettuna millään laitteella.
Tietosivun konversioprosentti Niiden tietosivulla käyneiden käyttäjien prosenttiosuus, jotka asensivat sovelluksesi.
Tulot Sovelluksesi tuotto tiettynä päivänä arvioituun myyntiin perustuen, mukaan lukien verot ja muut maksut.
Keskimääräinen tuotto päivittäistä aktiivista käyttäjää kohden (USD) Päivittäinen kokonaistuotto jaettuna päivittäisillä aktiivisilla käyttäjillä.
Käyttäjien havaitsema kaatumisprosentti Sellaisten päivittäisten aktiivisten käyttäjien prosenttiosuus, jotka saattoivat havaita vähintään yhden kaatumisen.
Käyttäjien havaitsema ANR-prosentti Sellaisten päivittäisten aktiivisten käyttäjien prosenttiosuus, jotka saattoivat havaita vähintään yhden Sovellus ei vastaa ‑virheen.
Päivittäinen keskimääräinen arvio Sovelluksesi saamien arvostelujen keskiarvo tiettynä päivänä.

Datan analysointi ulottuvuuksien avulla

Jos haluat järjestää, jaotella ja analysoida dataasi, voit jäsentää ja katsella mittareita erilaisten ulottuvuuksien avulla.

Kun valitset ulottuvuuden, tiedot lisätään kaavioon. Mittarista riippuen ulottuvuuksiin voi kuulua esimerkiksi:

• Android-versio: Käyttäjän laitteen Android-käyttöjärjestelmän versio
  • Maa: Käyttäjän kotimaa
  • Sovellusversio: Sovelluksesi versio
  • Asennuksen tila: Uudet vs. palaavat käyttäjät

Lisää aiheesta