Se appstatistik

Du kan se statistik for de enkelte apps i webversionen af Play Console eller Play Console-appen.

Find og se din apps data

Vælg dine KPI'er

1. Åbn Play Console-appen Console-app.
  2. Vælg en app.
  3. Første gang du onboarder, skal du vælge de KPI'er, der er vigtigst for dig. Du kan til enhver tid redigere dine valg.

Listen over KPI'er omfatter følgende:

Metric Definition
Vækstrate for målgruppe Den procentvise ændring af den samlede målgruppestørrelse (brugere, der har installeret din app) sammenlignet med den samme dag for 28 dage siden.
Samlet målgruppestørrelse Antallet af brugere, der har installeret din app på mindst én enhed, som har været tændt inden for de seneste 30 dage.
Samlet antal installationer Det samlede antal gange, din app er blevet installeret.
Brugeranskaffelser Anskaffelse af unikke brugere omfatter både installationer og genaktivering.
Mistede brugere Omfatter både afinstallationer og deaktivering.
Daglige aktive brugere (DAU, Daily Active Users) Antallet af brugere, der åbner din app mindst én gang om dagen.
Månedlige aktive brugere (MAU, Monthly Active Users) Antallet af brugere, der åbner din app mindst én gang inden for 28 dage.
Besøgende på profilsiden Antallet af brugere, der har besøgt din profilside i Play Butik, og som ikke allerede havde din app installeret på andre enheder.
Anskaffelser via profilsiden Antallet af brugere, der besøgte din profilside i Play Butik og installerede din app, og som ikke allerede havde installeret den på andre enheder.
Konverteringsrate for profilside Procentdelen af besøgende på profilsiden, der installerede din app.
Omsætning Den omsætning, din app genererede på en given dag, baseret på det estimerede salg, inklusive afgifter og andre gebyrer.
Gennemsnitlig omsætning pr. daglig aktiv bruger (i USD) Daglig bruttoomsætning divideret med antallet af daglige aktive brugere.
Rate for brugerobserverede nedbrud Procentdelen af dine daglige aktive brugere, der muligvis har oplevet mindst ét nedbrud.
Brugerobserveret ANR-fejlfrekvens Procentdelen af dine daglige aktive brugere, der muligvis har oplevet mindst én fejl af typen "Appen svarer ikke".
Daglig gennemsnitlig bedømmelse Gennemsnittet af alle de bedømmelser, din app har fået på en given dag.

Analysér dine data ved hjælp af dimensioner

Du kan organisere og se en metric ved hjælp af en af de tilgængelige dimensioner for at organisere, segmentere og analysere dine data.

Når du vælger en dimension, får du vist de data, der er angivet på grafen. Alt efter hvilken metric du ser, kan dimensioner omfatte følgende:

• Android-version: Android OS-versionen, der rapporteres fra brugerens enhed
  • Land: Brugerens land
  • Appversion: Din appversion
  • Installationstilstand: Nye i forhold til tilbagevendende brugere

Relateret indhold