Administrer oplysningerne på din udviklerkonto (for konti, der er oprettet før den 31. august 2023)

Oplysningerne i denne artikel gælder kun for udviklerkonti, der er oprettet før den 31. august 2023. Hvis du har oprettet din udviklerkonto efter den 31. august 2023, skal du gå til denne artikel.

I juli 2023 annoncerede vi nye verificeringskrav for alle, der opretter nye Play Console-udviklerkonti. Vi forbereder nu udrulningen af disse verificeringskrav til alle eksisterende Google Play-udviklere. Denne artikel indeholder en vejledning i, hvad du skal gøre og hvornår.

Hvis du vil opdatere oplysningerne på din Google Play-udviklerkonto, kan du foretage ændringer ved hjælp af Play Console.

Konfigurer eller rediger dine kontooplysninger

Oplysninger om udviklere, som kan ses af brugere i Google Play

Hvis dine kontaktoplysninger, dit udviklernavn eller din fysiske adresse ændres, skal du sørge for at opdatere oplysningerne i Play Console. Det er kun kontoejeren, der kan ændre indstillingerne for udviklerprofilen. Og de oplysninger, du angiver, skal overholde programpolitikkerne for udviklere i Google Play.

Kontaktoplysninger

1. Åbn Play Console.
  2. Gå til Alle apps, og vælg en app.
  3. I menuen til venstre skal du gå til Skab vækst > Butiksvisning > Butiksindstillinger.
  4. Angiv din kontaktmailadresse eller dit website under "Kontaktoplysninger på profilsiden i Play Butik". Du skal angive en kontaktmailadresse for at udgive eller opdatere apps i Google Play. Din kontaktmailadresse behøver ikke at tilhøre den samme konto, som du bruger, når du logger ind på din udviklerkonto.
  5. Gem dine ændringer.

Udviklernavn

1. Åbn Play Console.
  2. Gå til Udviklerside.
  3. Ud for "Udviklernavn" skal du angive det udviklernavn, som skal vises i Google Play.
  4. Gem dine ændringer.

Fysisk adresse

Udviklerkonti med købeapps eller køb i apps skal føje en fysisk adresse til deres konti. Hvis en udviklerkonto med købeapps eller køb i apps ikke har en fysisk adresse, kan det medføre, at kontoen suspenderes fra Google Play.

1. Åbn Play Console.
  2. Gå til Udviklerside.
  3. Angiv en gyldig kontaktadresse ud for den fysiske adresse. Bemærk, at denne vises i Google Play.
  4. Gem dine ændringer.
Kontaktoplysninger, som Google Play bruger til at kontakte dig

Fra og med juni 2021 skal ejere af udviklerkonti, som vil opdatere deres kontaktoplysninger (f.eks. mailadresse og telefonnummer), først angive deres kontotype (personlig konto eller organisationskonto) og angive visse påkrævede oplysninger.

Når du vælger din kontotype, skal du verificere den mailadresse og det telefonnummer, du har angivet som kontaktoplysninger.

Det er kun kontoejeren, der kan ændre indstillingerne for udviklerprofilen. Din kontaktmailadresse behøver ikke at tilhøre den samme konto, som du bruger, når du logger ind på din udviklerkonto.

1. Åbn Play Console.
  2. Gå til siden Kontooplysninger.
  3. Vælg din udviklerkontotype.
  4. Udfyld alle felterne for din valgte kontotype.
    • Hvis det er en personlig konto, skal du angive følgende oplysninger:
      • Navn på kontakt
      • Kontaktmailadresse, som skal verificeres
      • Kontaktadresse
      • Kontakttelefonnummer i internationalt format, som skal verificeres

Telefonnumre i internationalt format begynder med et plus (+) efterfulgt af landekoden, områdekoden og telefonnummeret:

+(landekode)(områdekode)(telefonnummer)

Eksempler: +14155552671, +441234567890

• Hvis det er en organisationskonto, skal du angive følgende oplysninger:
      • Organisationens navn
      • Organisationens adresse
      • Organisationens telefonnummer, som skal verificeres
      • Navn på kontakt
      • Kontaktmailadresse, som skal verificeres
        • Tip! Vi bruger disse oplysninger til at kontakte dig vedrørende din konto. Vi anbefaler, at du bruger en mailadresse, der er knyttet til din organisation, og ikke en personlig mailadresse.

• Kontakttelefonnummer i internationalt format
  5. Gem dine ændringer.

Du kan få flere oplysninger under Verificer kontaktoplysninger til din udviklerkonto

Kontoejerens mailadresse og land

Kontoejerens mailadresse og land kan ikke ændres. Du kan dog bruge en anden mailadresse (et andet brugernavn) til at identificere din Google-konto. Du kan også oprette en ny konto med en anden mailadresse eller et andet land og overføre dine apps til den nye konto.

Konti med udgivne eller ikke-udgivne apps

Se vores tjekliste for overførsel af apps for at overføre apps til en ny konto.

Konti uden apps

Hvis du ikke har udgivet nogen apps via din eksisterende konto i Play Console, kan du oprette en ny konto og lukke din eksisterende konto.

Betalingsprofil knyttet til din udviklerkonto

Når du har oprettet og tilknyttet en betalingsprofil på din Play Console-konto, kan du ikke ændre dine indstillinger for tilknyttede konti og betalingsland.

Hvis du vil ændre den betalingsprofil, som er knyttet til din udviklerkonto, kan du oprette en ny udviklerkonto og betalingsprofil og tilknytte de nye konti.

Tip! Saldi for betalingsprofiler kan ikke overføres mellem konti. Hvis du har en betalingsprofil med en udestående eller afventende saldo, er det en god idé at holde kontoen åben, indtil eventuelle restbeløb er blevet betalt.

Konti med udgivne eller ikke-udgivne apps

Se vores tjekliste for overførsel af apps for at overføre apps til en ny konto.

Konti uden apps

Hvis du ikke har udgivet nogen apps via din eksisterende konto i Play Console, kan du oprette en ny konto og lukke din eksisterende konto.

Konfigurer præferencer for mailnotifikationer og roller

Konfigurer dine præferencer for mailnotifikationer

1. Åbn Play Console.
  2. Gå til Kontooplysninger. Du kan se den mailadresse, hvor du modtager appnotifikationer og marketingmails.
  3. Når du har tjekket eller opdateret din mailadresse, skal du klikke på Notifikationer under Konfiguration.
  4. Brug afkrydsningsfelterne under "Notifikationer fra Play Console" og "Mails fra Google Play" til at ændre dine indstillinger.
    • Hvis du vælger ikke at modtage mailnotifikationer, fravælger du valgfrie marketingmails som f.eks. tips og nyheder om nye funktioner. Vi sender stadig alle påkrævede mails, f.eks. obligatoriske servicemeddelelser, til den mailadresse, der er knyttet til din udviklerprofil.
    • Hvis du bruger Play Console-appen, kan du konfigurere dine præferencer for mobilnotifikationer i appen.

Fortæl os mere om din rolle

Hvis du fortæller os, hvordan du bruger Play Console, kan vi sende dig de mailnotifikationer, der er mest relevante for dit arbejde. Hvis du f.eks. vælger Marketing som en af dine roller, kan vi sende dig tips til brugeranskaffelse.

1. Åbn Play Console.
  2. Gå til Konfiguration > Notifikation.
  3. Gå til "Mails fra Google Play", "Din rolle", og markér de afkrydsningsfelter, der bedst beskriver, hvordan du bruger Play Console.
  4. Gem ændringerne.

Skift adgangskode til kontoen

1. Gå til Sikkerhed på din Google-konto.
  2. Klik på Adgangskode i sektionen "Sådan logger du ind på din Google-konto".
  3. Følg vejledningen på skærmen, og gem dine ændringer.

Tip! Hvis du har problemer med at logge ind på din konto, skal du gå til Gendannelse af Google-konti.

Overfør apps til en anden konto

Se vores tjekliste for overførsel af apps for at overføre apps til en anden konto.

Slet en udviklerkonto

Hvis du ikke har udgivet en app

Hvis du ikke har udgivet nogen apps og gerne vil slette en udviklerkonto eller overføre alle dine apps til en anden konto, kan du kontakte vores supportteam. Når du sletter din Google-konto, slettes din udviklerkonto ikke automatisk.

Hvis du har udgivet en app

Hvis du har udgivet en app ved hjælp af din udviklerkonto og gerne vil slette kontoen, skal du gøre følgende:

1. Log ind på din oprindelige konto for at sikkerhedskopiere eller downloade dine oplysninger, inden du anmoder om at få slettet kontoen. Hvis du sletter en Play Console-konto, kan du ikke længere bruge kontoen.
  2. Kontakt vores supportteam for at overføre dine apps til en anden konto.
  3. Svar på bekræftelsen af appoverførslen for at lukke din eksisterende konto.

Bemærk!

• Hvis du vil bruge det samme udviklernavn på en ny konto, skal du ændre udviklernavnet på din eksisterende konto til et andet navn. Udviklernavnene skal være forskellige.
  • Når du sletter din Google-konto, slettes din udviklerkonto ikke automatisk.

Relateret indhold