Gestionar la informació del compte de desenvolupador (per als comptes creats abans del 31 d'agost de 2023)

La informació d'aquest article només s'aplica als comptes de desenvolupador creats abans del 31 d'agost de 2023. Si vas crear el teu després del 31 d'agost de 2023, ves a aquest article.

El juliol de 2023, vam anunciar requisits de verificació nous per a tots els usuaris que creïn nous comptes de desenvolupador de Play Console. Estem preparant el llançament d'aquests requisits de verificació per a tots els desenvolupadors de Google Play existents. Aquest article conté indicacions sobre què has de fer i quan.

Si has d'actualitzar la informació del teu compte de desenvolupador de Google Play, pots fer-hi canvis mitjançant Play Console.

Configurar o canviar la informació del compte

Informació del desenvolupador que es mostra als usuaris a Google Play

Si les teves dades de contacte, el teu nom de desenvolupador o la teva adreça física canvien, cal que actualitzis la informació a Play Console. El propietari del compte és l'única persona que pot canviar la configuració del perfil de desenvolupador; a més, la informació que proporcionis ha de complir les polítiques del Programa per a desenvolupadors de Google Play.

Dades de contacte

1. Obre Play Console.
  2. Ves a Totes les aplicacions i selecciona una aplicació.
  3. Al menú de l'esquerra, ves a Creixement > Presència a Play Store > Configuració de la botiga.
  4. A "Informació de contacte de la fitxa de Play Store", escriu la teva adreça electrònica de contacte o el teu lloc web. És necessari indicar una adreça electrònica de contacte per publicar o actualitzar aplicacions a Google Play. No cal que sigui la mateixa que utilitzes per iniciar la sessió al compte de desenvolupador.
  5. Desa els canvis.

Nom del desenvolupador

1. Obre Play Console.
  2. Ves a Pàgina del desenvolupador.
  3. Al costat de "Nom del desenvolupador", escriu el nom de desenvolupador que vols que es mostri a Google Play.
  4. Desa els canvis.

Adreça física

Els titulars de comptes de desenvolupador amb aplicacions de pagament o amb compres des de l'aplicació han d'afegir una adreça física als seus comptes. Si un compte de desenvolupador d'aquestes característiques no en té cap, és possible que se suspengui el compte a Google Play.

1. Obre Play Console.
  2. Ves a Pàgina del desenvolupador.
  3. Al costat d'Adreça física, introdueix una adreça de contacte vàlida. Tingues en compte que aquesta informació es mostrarà a Google Play.
  4. Desa els canvis.
Informació de contacte que utilitza Google Play per contactar amb tu

A partir del juny de 2021, els propietaris de comptes de desenvolupador que vulguin actualitzar les seves dades de contacte (per exemple, l'adreça electrònica i el número de telèfon de contacte) han de declarar primer el tipus de compte (personal o d'organització) i proporcionar determinada informació obligatòria.

En triar el teu tipus de compte, se't sol·licitarà que verifiquis l'adreça electrònica i el número de telèfon de contacte que proporcionis.

El propietari del compte és l'única persona que pot canviar la configuració del perfil de desenvolupador. No cal que l'adreça electrònica de contacte sigui la mateixa que utilitzes per iniciar la sessió al compte de desenvolupador.

1. Obre Play Console.
  2. Ves a la pàgina Detalls del compte.
  3. Selecciona el tipus de compte de desenvolupador.
  4. Emplena tots els camps del tipus de compte que hagis triat.
    • En el cas d'un compte personal, has de proporcionar la informació següent:
      • Nom de contacte
      • Adreça electrònica de contacte (s'ha de verificar)
      • Adreça de contacte
      • Número de telèfon de contacte en format internacional (s'ha de verificar)

Els números de telèfon en format internacional comencen amb un signe més (+), seguit del codi de país, el codi d'àrea i el número de telèfon:

+(Codi de país)(Codi d'àrea)(Número de telèfon)

Exemples: +14155552671, +441234567890

• Per a un compte d'organització, has de proporcionar la informació següent:
      • Nom de l'organització
      • Adreça de l'organització
      • Número de telèfon de l'organització (s'ha de verificar)
      • Nom de contacte
      • Adreça electrònica de contacte (s'ha de verificar)
        • Consell: la utilitzarem per contactar amb tu en relació amb el compte. Et recomanem que facis servir una adreça electrònica associada amb la teva organització, no una de personal.

• Número de telèfon de contacte en format internacional
  5. Desa els canvis.

Per obtenir més informació, assegura't de llegir la pàgina Verificar la informació de contacte del teu compte de desenvolupador.

Adreça electrònica i país del propietari del compte

No es poden canviar ni l'adreça electrònica ni el país del propietari del compte. Tot i això, pots utilitzar una adreça electrònica (nom d'usuari) diferent per identificar el teu Compte de Google. També pots crear un compte amb una altra adreça electrònica o amb un altre país i transferir-hi les teves aplicacions.

Comptes amb aplicacions publicades o no publicades

Per transferir aplicacions a un compte nou, consulta la nostra llista de comprovació per transferir aplicacions.

Comptes sense aplicacions

Si no has publicat cap aplicació amb el teu compte de Play Console, pots crear un altre compte i cancel·lar el que ja tens.

Perfil de pagaments enllaçat al compte de desenvolupador

Després de crear un perfil de pagaments i d'enllaçar-lo al teu compte de Play Console, no es poden canviar els comptes enllaçats ni el país per als pagaments.

Si vols canviar el perfil de pagaments enllaçat al teu compte de desenvolupador, pots crear un altre compte de desenvolupador i un altre perfil de pagaments i enllaçar els nous comptes.

Consell: els saldos del perfil de pagaments no es poden transferir d'un compte a un altre. Si tens un perfil de pagaments amb saldo pendent, és recomanable que el tinguis obert fins que s'hagi liquidat tot el saldo.

Comptes amb aplicacions publicades o no publicades

Per transferir aplicacions a un compte nou, consulta la nostra llista de comprovació per transferir aplicacions.

Comptes sense aplicacions

Si no has publicat cap aplicació amb el teu compte de Play Console, pots crear un altre compte i cancel·lar el que ja tens.

Configurar les preferències de les funcions i de les notificacions per correu electrònic

Configurar les preferències de les notificacions per correu electrònic

1. Obre Play Console.
  2. Ves a Detalls del compte. Veuràs l'adreça electrònica a la qual s'enviaran els correus electrònics de màrqueting i les notificacions sobre les aplicacions.
  3. Un cop hagis comprovat o actualitzat l'adreça electrònica, a Configuració, fes clic a Notificacions.
  4. A "Notificacions de Play Console" i a "Correus electrònics de Google Play", utilitza les caselles de selecció per modificar la configuració.
    • Si tries no rebre notificacions per correu electrònic, et donaràs de baixa dels correus electrònics de màrqueting opcionals (per exemple, consells i avisos sobre funcions noves). Continuarem enviant els correus electrònics requerits, com ara els anuncis de servei obligatoris, a l'adreça electrònica associada al teu perfil de desenvolupador.
    • Si utilitzes l'aplicació Play Console, pots configurar-hi les teves preferències de notificacions per a mòbils.

Dona'ns més detalls sobre les teves funcions

Si ens comuniques com fas servir Play Console, podem enviar-te per correu electrònic les notificacions que resultin més rellevants per a la teva feina. Per exemple, si selecciones Màrqueting com una de les teves funcions, et podem enviar consells relacionats amb l'adquisició d'usuaris.

1. Obre Play Console.
  2. Ves a Configuració > Notificació.
  3. A la secció "Correus electrònics de Google Play", ves a "El teu càrrec" i marca les caselles que descriguin millor com utilitzes Play Console.
  4. Desa els canvis.

Canviar la contrasenya d'un compte

1. Al teu Compte de Google, ves a Seguretat.
  2. A la secció "Com inicies la sessió a Google", fes clic a Contrasenya.
  3. Segueix els passos en pantalla i desa els canvis.

Consell: si tens problemes per iniciar la sessió al compte, ves a Recuperació del Compte de Google.

Transferir aplicacions a un altre compte

Per transferir aplicacions a un altre compte, consulta la nostra llista de comprovació per transferir aplicacions.

Suprimir un compte de desenvolupador

Si no has publicat cap aplicació

Si no has publicat cap aplicació i vols suprimir un compte de desenvolupador o transferir totes les aplicacions a un altre compte, pots contactar amb el nostre equip d'assistència. Encara que se suprimeixi el Compte de Google, el compte de desenvolupador no se suprimirà automàticament.

Si has publicat alguna aplicació

Si has publicat alguna aplicació amb el compte de desenvolupador i vols suprimir el teu compte, has de fer el següent:

1. Inicia la sessió al compte original per baixar la informació o crear-ne una còpia de seguretat abans de sol·licitar la supressió del compte. Si suprimeixes un compte de Play Console, ja no el podràs utilitzar.
  2. Contacta amb el nostre equip d'assistència per transferir les aplicacions a un altre compte.
  3. Respon a la confirmació de transferència d'aplicacions per tancar el compte.

Nota:

• Si vols utilitzar el mateix nom de desenvolupador en un compte nou, has de canviar el nom de desenvolupador del compte existent per un de diferent. Els noms de desenvolupador no poden ser idèntics.
  • Encara que se suprimeixi el Compte de Google, el compte de desenvolupador no se suprimirà automàticament.

Contingut relacionat