Bruk integritets- og signeringstjenester til å beskytte appen din og brukerne dine

Med integritets- og signeringstjenestene for Google Play blir det lettere å sikre at brukerne opplever appene og spillene dine slik du har tenkt. På Appintegritet-siden (Utgave > Appintegritet) i Play-konsollen kan du

• tilknytte Google Cloud-prosjektet ditt for å bruke Play Integrity API til å beskytte appene og spillene dine mot risikable interaksjoner
  • konfigurere automatisk integritetsbeskyttelse for å forhindre uautoriserte endringer og videredistribuering
  • konfigurere Play-appsignering for å la Google Play administrere appsigneringsnøkkelen din og bruke den til å signere hver utgave
  • slå på integritetssjekker for synligheten i Google Play-butikken, slik at ukjente og upålitelige enheter som ikke består integritetssjekkene, ikke kan laste ned appen din fra Google Play

Du kan også raskt sjekke statusen for hver av disse tjenestene.

Oversikt

Du kan bruke Appintegritet-siden (Utgave > Appintegritet) til å administrere og overvåke alle integritets- og signeringstjenestene for Google Play. Hver tjeneste har informasjon og ressurser du kan bruke for å komme i gang. Når du har slått på en tjeneste, kan du konfigurere den og bruke andre funksjoner via tjenestens innstillingsmeny. Hvis tjenesten har rapporter, ser du dem også der.

Klikk på en del nedenfor for å vise eller skjule den.

Play Integrity API

Kall Integrity API på viktige øyeblikk i appen din for å sjekke at det er appens binærprogram – som er installert av Google Play – som brukes, og at det kjører på en ekte Android-enhet. Tjenerdelen til appen din kan avgjøre hva som skal gjøres videre for å forhindre uriktig bruk, uautorisert tilgang og angrep. Når du har integrert Integrity API, kan du overvåke API-forespørslene i appen din og analysere avgjørelser via rapporter som genereres av installeringsbasen din.

Kom i gang med disse ressursene:

Automatisk integritetsbeskyttelse

Bruk automatisk integritetsbeskyttelse i Google Play for å beskytte appene og spillene dine mot integritetsmisbruk i form av uautoriserte endringer og videredistribuering. Den automatiske integritetsbeskyttelsen fungerer i appen din uten datatilkobling. Den kan slås på med ett klikk i Play-konsollen, og den krever ikke noe utviklerarbeid før testing. Den krever heller ingen integrering med tjenerdelen.

Finn ut mer automatisk integritetsbeskyttelse.

Play-appsignering

Bruk Play-appsignering for å la Google Play administrere og beskytte appsigneringsnøkkelen din og bruke den til å signere alle utgaver. Dette sikrer at alle oppdateringer kommer fra deg.

Finn ut mer om bruk av Play-appsignering.

Synlighet for butikkoppføringen
Merk: Integritetssjekkene for synlighet for butikkoppføringer var tidligere regelen for utelatelse av Play Integrity-enheter i enhetskatalogen (Rekkevidde og enheter > Enhetskatalog). Vi har gitt funksjonen et nytt navn og flyttet den til Appintegritet-siden, slik at det blir lettere å finne og bruke den.

Slå på integritetssjekker for butikkoppføringen din, slik at Google Play kan sjekke at enheter består integritetssjekker, før butikkoppføringen din blir synlig for brukere.

Tips:

• Denne tjenesten krever ikke at du integrerer Play Integrity API i appen din. Play Butikk-appen får en enhetsavgjørelse på selve enheten og bruker den for å fastslå om butikkoppføringen er synlig eller ikke.
  • Ved å slå på integritetssjekker kan du redusere appens tilgjengelighet for risikable enheter, for eksempel enheter med rottilgang, enheter som er utsatt for sikkerhetsbrudd, emulatorer og ukjente miljøer.
  • Du kan finne definisjonene for hver integritetssjekk i dokumentasjonen for Play Integrity API
  • Dette hindrer ikke brukere i å få tak i appen din på en annen måte, for eksempel via en annen distribusjonskanal eller sideinnlasting. Derfor bør du vurdere å bruke beskyttelse under kjøring samt Play Integrity API eller automatisk integritetsbeskyttelse.

Slik bruker du integritetssjekker:

1. Åpne Play-konsollen og gå til Appintegritet-siden (Utgave > Appintegritet).
  2. Gå til «Synlighet for butikkoppføringen»-delen.
  3. Velg om du vil slå på integritetssjekker for Google Play-butikkoppføringen din eller ikke. Ukjente og upålitelige enheter som ikke består integritetssjekkene, kan ikke installere appen din fra Google Play:
    • Ingen integritetssjekker: Butikkoppføringen er synlig for alle enheter du støtter.
    • Grunnleggende integritetssjekker: Butikkoppføringen er synlig for alle enheter du støtter, og som oppfyller grunnleggende integritetssjekker.
    • Sjekker av enhetsintegritet: Butikkoppføringen er synlig for alle enheter du støtter, og som oppfyller sjekker for enhetsintegritet.
    • Sterke integritetssjekker: Butikkoppføringen er synlig for alle enheter du støtter, og som oppfyller sterke integritetssjekker.
  4. Lagre endringene.