Brug integritets- og signaturtjenester til at beskytte din app og dine brugere

Google Plays integritets- og signaturtjenester hjælper dig med at sikre, at brugerne oplever dine apps og spil på den tiltænkte måde. Du kan bruge siden Appintegritet (Udgivelse > Appintegritet) i Play Console til at:

• Tilknytte dit Google Cloud-projekt med henblik på at bruge Play Integrity API til at beskytte dine apps og spil mod risikable interaktioner.
  • Konfigurere Automatisk beskyttelse af integritet for at forhindre uautoriseret ændring og videredistribution.
  • Konfigurere Play-appsignatur med henblik på at give Google Play mulighed for at administrere din appsignaturnøgle og bruge den til at signere hver udgivelse.
  • Aktivere integritetstjek for synligheden af din profilside i Google Play Butik, så ukendte enheder og enheder, du ikke har tillid til, og som ikke består integritetstjek, ikke kan downloade din app fra Google Play.

Du kan også hurtigt tjekke status for hver af disse tjenester.

Oversigt

Du kan bruge siden Appintegritet (Udgivelse > Appintegritet) til at administrere og holde øje med alle Google Plays integritets- og signaturtjenester. Hver tjeneste har oplysninger og ressourcer, der kan hjælpe dig med at komme godt i gang. Når du har aktiveret en tjeneste, kan du konfigurere den og få adgang til andre funktioner i tjenestens menu med indstillinger. Hvis det er muligt at rapportere, vises denne mulighed også for tjenesten.

Klik på en sektion nedenfor for at udvide eller skjule den.

Play Integrity API

Kald Integrity API på vigtige tidspunkter i din app for at tjekke, at det er din apps binære program, som er installeret af Google Play, der kører på en ægte Android-enhed. Din apps backendserver kan beslutte, hvad der skal gøres som det næste for at forhindre misbrug, uautoriseret adgang og angreb. Når du har integreret Integrity API, kan du overvåge din apps API-anmodninger og analysere afgørelser via rapporter, der er genereret på baggrund af antallet af installationer.

Benyt følgende ressourcer for at komme godt i gang:

Automatisk beskyttelse af integritet

Brug Google Play-funktionen Automatisk beskyttelse af integritet til at beskytte dine apps og spil mod misbrug af integritet i form af uautoriseret ændring og videredistribution. Automatisk beskyttelse af integritet fungerer i din app uden en dataforbindelse. Funktionen kan aktiveres med et enkelt klik i Play Console og kræver hverken udvikleropgaver før test eller integration af backendserver.

Få flere oplysninger om Automatisk beskyttelse af integritet.

Play-appsignatur

Brug Play-appsignatur til at give Google Play tilladelse til at administrere og beskytte din appsignaturnøgle og bruge den til at signere hver udgivelse. Dette sikrer, at alle opdateringer stammer fra dig.

Få flere oplysninger om brug af Play-appsignatur.

Synlighed af profilside i Play Butik
Bemærk! Integritetstjek af synligheden af profilsider i Play Butik var tidligere reglen for eksklusion af Play Integrity-enheder i Enhedskatalog (Rækkevidde og enheder > Enhedskatalog). Vi har omdøbt funktionen og flyttet den til siden Appintegritet for at gøre den nemmere at finde og bruge.

Aktivér integritetstjek for din profilside i Play Butik, så Google Play kan tjekke, at enhederne har bestået integritetstjek, før din profilside i Play Butik gøres synlig for brugerne.

Tips!

• Denne tjeneste kræver ikke, at du integrerer Play Integrity API i din app. Play Butik-appen henter en afgørelse om enheden på selve enheden og bruger den til at fastslå synligheden af profilsiden i Play Butik.
  • Når du aktiverer integritetstjek, kan du reducere tilgængeligheden af din app på risikable enheder såsom rootede eller kompromitterede enheder, emulatorer og ukendte miljøer.
  • Du kan finde definitioner på de enkelte integritetstjek i dokumentationen til Play Integrity API
  • Dette forhindrer ikke brugere i at hente din app på en anden måde, f.eks. via en anden distributionskanal eller via sideindlæsning, så overvej også at bruge beskyttelse af kørselstid såsom Play Integrity API eller Automatisk beskyttelse af integritet.

Sådan bruger du integritetstjek:

1. Åbn Play Console, og gå til siden Appintegritet (Udgivelse > Appintegritet)
  2. Gå til sektionen "Synlighed af profilside i Play Butik".
  3. Vælg, om du vil aktivere integritetstjek for din profilside i Google Play Butik. Ukendte enheder og enheder, der ikke er tillid til, som ikke består integritetstjek, kan ikke installere din app via Google Play:
    • Ingen integritetstjek: Din profilside i Play Butik er synlig for alle de enheder, du understøtter.
    • Grundlæggende integritetstjek: Din profilside i Play Butik er synlig for alle enheder, du understøtter, og som består de grundlæggende integritetstjek.
    • Integritetstjek på enheder: Din profilside i Play Butik er synlig for alle enheder, du understøtter, og som består integritetstjek på enheden.
    • Stærke integritetstjek: Din profilside i Play Butik er synlig for alle enheder, du understøtter, og som består stærke integritetstjek.
  4. Gem dine ændringer.