Avgiftssatser og merverdiavgift (mva.)

I enkelte land må prisene som vises til kjøperne på søke- og detaljsidene, være de samme som totalbeløpet som skal betales. Det betyr at alle avgifter (inkludert mva.) må inkluderes i prisen.

Vi støtter for tiden priser inklusive avgifter i følgende land:

Albania, Armenia, Aserbajdsjan, Australia, Bahrain, Bangladesh, Belgia, Bermuda, Bosnia-Hercegovina, Brasil, Bulgaria, Chile, Colombia, Danmark, De britiske jomfruøyene, De forente arabiske emirater, Egypt, Estland, Finland, Frankrike, Georgia, Ghana, Hellas, Hviterussland, India, Irland, Island, Israel, Italia, Japan, Kamerun, Kasakhstan, Kenya, Kroatia, Kypros, Latvia, Liechtenstein, Litauen, Luxemburg, Malaysia, Malta, Marokko, Mexico, Moldova, Montenegro, Nepal, Nederland, New Zealand, Nigeria, Norge, Oman, Polen, Portugal, Puerto Rico, Republikken Nord-Makedonia, Romania, Russland, Saudi-Arabia, Senegal, Serbia, Singapore, Slovakia, Slovenia, Spania, Sri Lanka, Storbritannia, Sverige, Sveits, Sør-Afrika, Sør-Korea, Taiwan, Tadsjikistan, Tanzania, Thailand, Tsjekkia, Tyrkia, Tyskland, Uganda, Ukraina, Uruguay, Usbekistan, Zimbabwe og Østerrike.

Region- og landspesifikke retningslinjer

Disse retningslinjene beskriver hvordan avgifter fungerer på Google Play. Google kan ikke gi deg skatterådgivning. Ta kontakt med skatterådgiveren din for å få veiledning om hvordan avgifter kan påvirke deg og salget ditt til kunder på Google Play.

Australia

Utviklere i Australia

Hvis du befinner deg i Australia, er du ansvarlig for å beregne, belaste og betale GST når kunder i Australia kjøper apper og produkter i apper i Google Play-butikken.

Hvis du ikke er GST-registrert, kan Google belaste 10 % GST (avgift på varer og tjenester) på tjenestegebyret du må betale til Google. GST-belastningen på 10 % oppføres separat, ikke som en del av tjenestegebyret, der det er aktuelt.

Statusen din for avgiftsregistrering avgjør hvilke avgifter du belastes for i Australia. Slik kan du dele avgiftsinformasjonen din for Australia med Google:

1. Åpne Play-konsollen, og gå til Betalingsprofil-siden (Innstillinger Innstillinger > Betalingsprofil).
  2. I «Innstillinger»-delen klikker du på Administrer innstillingene.
  3. Rull ned til «Avgiftsinformasjon for Australia», og klikk på blyantikonet Blyantikon/redigeringsikon.
  4. Merk av i boksen for erklæringen, og skriv inn det australske foretaksnummeret ditt (ABN-nummeret) i feltet «ABN (Australia Business Number)».
  5. Klikk på Lagre.

Utviklere utenfor Australia

Som følge av avgiftslovene i Australia er Google ansvarlig for å beregne, belaste og betale GST (avgift på varer og tjenester) på 10 % til de relevante myndighetene når kunder i Australia kjøper apper og varer i apper i Google Play-butikken via faktureringssystemet for Google Play. Du trenger ikke å beregne og betale GST separat for kjøp som utføres av kunder i Australia.

For kjøp som utføres av kunder i Australia via et alternativt faktureringssystem, har du ansvaret for å beregne, belaste og betale eventuell skyldig GST (avgift på varer og tjenester) for transaksjonen til de relevante myndighetene.

Bahrain

Utviklere i Bahrain

Hvis du holder til i Bahrain, er du ansvarlig for å beregne, belaste og betale mva. for alle kjøp av apper i Google Play-butikken og kjøp i apper som gjøres av kunder i Bahrain.

Utviklere utenfor Bahrain

Som følge av avgiftslovene i Bahrain er Google ansvarlig for å beregne, belaste og betale mva. til de relevante myndighetene for kjøp av apper i Google Play-butikken og kjøp i apper som gjøres av kunder i Bahrain.

Du trenger ikke å beregne og sende mva. separat for kjøp som gjøres av kunder i Bahrain.

Hvis du holder til i Bahrain, legges det ikke til lokal mva. i tjenestegebyret du må betale til Google, men du må kanskje selvberegne mva.
Bangladesh

Transaksjoner som bruker faktureringssystemet for Google Play

For kjøp av apper og produkter i apper som utføres av kunder i Bangladesh via faktureringssystemet for Google Play, er Google ansvarlig for å beregne, belaste og overføre mva. Utviklere trenger ikke å beregne og sende mva. separat.

Transaksjoner via alternative faktureringssystemer

Utviklere i Bangladesh

Google kan be om mva.-nummeret ditt for produkter kunder kjøper fra deg via alternative faktureringssystemer i markeder der alternative faktureringssystemer er tillatt. Hvis du ikke oppgir et 13-sifret mva.-nummer for Bangladesh til Google når du blir bedt om det, belaster Google deg gjeldende mva. for tjenestegebyret du skal betale til Google. Mva.-belastningen oppføres separat, ikke som en del av tjenestegebyret, der det er aktuelt.

Utviklere utenfor Bangladesh

Google er ikke ansvarlig for avgifter på tjenestegebyret som du må betale til Google for kjøp i Bangladesh.

Belarus

Utviklere i Belarus

Hvis du befinner deg i Belarus, er du ansvarlig for å beregne, belaste og betale mva. når kunder i Belarus kjøper apper og produkter i apper i Google Play-butikken.

Hvis du er en enkeltperson eller driver et enkeltpersonforetak i Belarus, legger Google til lokal mva. på tjenestegebyret. Mva.-belastningen vises for seg selv – ikke som en del av tjenestegebyret.

Hvis du driver en bedrift og holder til i Belarus, legger ikke Google til lokal mva. på tjenestegebyret, men du må kanskje selvberegne mva.

Avgiftsstatusen din avgjør hvilke avgifter du belastes for i Belarus. Slik kan du dele avgiftsinformasjonen din for Belarus med Google:

1. Åpne Play-konsollen, og gå til Betalingsprofil-siden
  2. Klikk på Administrer innstillingene i «Innstillinger»-delen.
  3. Oppdater avgiftsinformasjonen for Belarus.
  4. Klikk på Lagre.

Utviklere utenfor Belarus

Som følge av avgiftslovene i Belarus er Google ansvarlig for å beregne, belaste og betale mva. til de relevante myndighetene når kunder i Belarus kjøper apper og produkter i apper i Google Play-butikken.

Hvis du holder til utenfor Belarus, trenger du ikke å beregne og betale mva. separat for kjøp som utføres av kunder i Belarus.

Kambodsja

Google er ansvarlig for å beregne, belaste og betale mva. til de relevante myndighetene når kunder i Kambodsja kjøper apper og varer i apper i Google Play-butikken.

Utviklere i Kambodsja

Hvis du holder til i Kambodsja og ikke oppgir TIN for mva. for Kambodsja, belaster og betaler Google 10 % mva. for tjenestegebyret til de relevante myndighetene der det er aktuelt. Mva.-belastningen på 10 % oppføres separat – ikke som en del av tjenestegebyret.

Avgiftsinformasjonen din avgjør hvilke avgifter du belastes i Kambodsja. Slik kan du dele avgiftsinformasjonen din for Kambodsja med Google:

1. Logg på Googles betalingssenter.
  2. I menyen øverst velger du Innstillinger.
  3. Klikk på blyantikonet Endre i delen «TIN for mva. for Kambodsja», og skriv inn TIN for mva. for Kambodsja.
  4. Klikk på Lagre.
Kamerun

Google er ansvarlig for å beregne, belaste og betale mva. når kunder i Kamerun kjøper apper og produkter i apper i Google Play-butikken. Hvis du befinner deg i Kamerun, legger Google til mva. på tjenestegebyrene, noe som belastes på grunn av utvidelsen av skattelovgivningen i Kamerun. Dette gjenspeiles separat fra tjenestegebyrene.

Canada

Utviklere i Canada uten GST-/HST-ID, eller utviklere utenfor Canada

Google er ansvarlig for å beregne, belaste og betale GST (avgift på varer og tjenester) eller HST (harmonisert omsetningsavgift) når kunder i Canada kjøper apper og produkter i apper i Google Play-butikken, hvis du befinner deg i Canada og ikke oppgir GST- eller HST-ID-en din til Google, eller hvis du befinner deg utenfor Canada.

Hvis du holder til i Canada og ikke er registrert i det vanlige GST-/HST-systemet, legger Google til GST/HST på tjenestegebyret. GST-/HST-beløpet vises separat, ikke som en del av tjenestegebyret.

Utviklere i Canada med GST-/HST-ID

Du er ansvarlig for å beregne, belaste og betale GST/HST når kunder i Canada kjøper apper og produkter i apper i Google Play-butikken, hvis du befinner deg i Canada og oppgir GST-/HST-ID-en din til Google.

Hvis du holder til i Canada og er registrert i det vanlige GST-/HST-systemet, må du oppgi GST-/HST-ID-en din til Google, slik at det ikke blir lagt til GST/HST på tjenestegebyret.

British Columbia

Google er ansvarlig for å beregne, belaste og betale provinsiell omsetningsavgift i Britisk Columbia (BC PST) når kunder i Britisk Columbia kjøper apper og produkter i apper i Google Play-butikken.

Hvis du holder til i Britisk Columbia, legger Google til BC PST på tjenestegebyret. BC PST-beløpet vises separat, ikke som en del av tjenestegebyret.

Manitoba

Google er ansvarlig for å beregne, belaste og betale omsetningsavgift i Manitoba (MB RST) når kunder i Manitoba kjøper apper og produkter i apper i Google Play-butikken. Hvis du tidligere har krevd inn MB RST via Play-konsollen, kan du ikke kontrollere denne innstillingen lenger.

Québec

Utviklere i Canada uten skatte-ID-nummer for Quebec, eller utviklere utenfor Canada

Google er ansvarlig for å beregne, belaste og betale omsetningsavgift i Quebec (QST) når kunder i Quebec kjøper apper og produkter i apper i Google Play-butikken, hvis du befinner deg i Canada og ikke oppgir skatte-ID-en din for Quebec til Google, og hvis du befinner deg utenfor Canada.

Hvis du holder til i Québec og ikke er registrert i det vanlige QST-systemet, legger Google til QST på tjenestegebyret. QST-beløpet vises separat, ikke som en del av tjenestegebyret.

Utviklere i Canada med skatte-ID-nummer for Quebec

Du er ansvarlig for å beregne, belaste og betale QST når kunder i Quebec kjøper apper og produkter i apper i Google Play-butikken, hvis du befinner deg i Canada og oppgir skatte-ID-en din for Quebec til Google.

Hvis du holder til i Quebec og er registrert i det vanlige QST-systemet, må du oppgi QST-ID-en din til Google, slik at det ikke blir lagt til QST på tjenestegebyret.

Saskatchewan

Google er ansvarlig for å beregne, belaste og betale provinsiell omsetningsavgift i Saskatchewan (SK PST) når kunder i Saskatchewan kjøper apper og produkter i apper i Google Play-butikken.

Oppdatering av informasjon om avgiftsregistrering i Canada

For skatteformål i Canada må Google samle inn avgiftsinformasjonen din for Canada. Hvis du ikke oppgir skatte-ID-nummeret ditt til Google, antar Google at du ikke er registrert, og justerer innstillingene for Play-konsollen i henhold til dette. Slik kan du dele avgiftsinformasjonen din for Canada med Google:

1. Åpne Play-konsollen, og gå til Betalingsprofil-siden (Innstillinger Innstillinger > Betalingsprofil).
  2. Klikk på Administrer innstillingene i «Innstillinger»-delen.
  3. Rull ned til «Avgiftsinformasjon for Canada», og klikk på blyantikonet Blyantikon/redigeringsikon.
  4. Skriv inn eller oppdater
    • GST-/HST-registreringsnummer
    • QST-registreringsnummer
  5. Klikk på Lagre.
Chile

Utviklere i Chile

Hvis du befinner deg i Chile, er du ansvarlig for å beregne, belaste og betale mva. når kunder i Chile kjøper apper og produkter i apper i Google Play-butikken.

Hvis du ikke er mva.-registrert, legger Google til 19 % merverdiavgift (mva.) på tjenestegebyret på grunn av utvidelsen av avgiftslovgivningen i Chile. Mva.-belastningen på 19 % oppføres separat, ikke som en del av tjenestegebyret.

Statusen din for avgiftsregistrering avgjør hvilke avgifter du belastes i Chile. Slik kan du oppgi registreringsstatusen din for avgifter til Google for å fastslå hvilke regler som gjelder for merverdiavgift (mva.):

1. Åpne Play-konsollen, og gå til Betalingsprofil-siden (Innstillinger Innstillinger > Betalingsprofil).
  2. I «Innstillinger»-delen klikker du på Administrer innstillingene.
  3. Rull ned til «Avgiftsinformasjon for Chile», og klikk på blyantikonet Blyantikon/redigeringsikon.
  4. Skriv inn følgende informasjon:
    • Er du registrert i Chile som mva.-avgiftsbetaler?
      • Velg Ja hvis du er registrert.
    • Er du fritatt fra tilleggsavgifter (Impuesto adicional)?
      • Velg Ja hvis du er fritatt.
  5. Klikk på Lagre.

Utviklere utenfor Chile

Som følge av avgiftslovene i Chile er Google ansvarlig for å beregne, belaste og betale mva. til de relevante myndighetene når kunder i Chile kjøper apper og produkter i apper i Google Play-butikken. Du trenger ikke å beregne og sende mva. separat for kjøp som gjøres av kunder i Chile.

Colombia

Utviklere i Colombia

Hvis du befinner deg i Colombia, er du ansvarlig for å beregne, belaste og betale mva. når kunder i Colombia kjøper apper og produkter i apper i Google Play-butikken.

Hvis du ikke er mva.-registrert (ikke registrert under «régimen común»), legger Google til 19 % merverdiavgift (mva.) på tjenestegebyret på grunn av utvidelsen av avgiftslovgivningen i Colombia. Mva.-belastningen på 19 % oppføres separat – ikke som en del av tjenestegebyret.

Statusen din for avgiftsregistrering avgjør hvilke avgifter du belastes i Colombia. Slik kan du oppgi registreringsstatusen din for avgifter til Google for å fastslå hvilke regler som gjelder for merverdiavgift (mva.):

1. Åpne Play-konsollen, og gå til Betalingsprofil-siden (Innstillinger Innstillinger > Betalingsprofil).
  2. I «Innstillinger»-delen klikker du på Administrer innstillinger.
  3. Rull ned til «Avgiftsinformasjon for Colombia», og klikk på blyantikonet Blyantikon/redigeringsikon.
  4. Skriv inn følgende informasjon:
    • Er du registrert under «régimen común»?
      • Velg Ja hvis du er registrert.
    • NIT (Numero de Identificación Tributaria)
      • Skriv inn det colombianske NIT-nummeret ditt.
    • Oppdater RUT-skjemaet ditt (unikt skatteregistreringsskjema)
      • Klikk på Velg fil, og last opp RUT-dokumentet i PDF-format.
  5. Klikk på Lagre.

Utviklere utenfor Colombia

Hvis du befinner deg utenfor Colombia og tilbyr kjøp i apper eller apper som koster penger, til kunder i Colombia, er du fortsatt ansvarlig for å belaste, betale og rapportere eventuell mva. til skattemyndighetene i Colombia.

Egypt

Alle utviklere

Google er ansvarlig for å beregne, belaste og betale mva. til de relevante myndighetene når kunder i Egypt kjøper apper og produkter i apper i Google Play-butikken.

Utviklere i Egypt

Hvis du holder til i Egypt og ikke er mva.-registrert, legger Google til mva. på tjenestegebyret. Mva.-belastningen vises for seg selv – ikke som en del av tjenestegebyret.

Hvis du er mva.-registrert i Egypt og deler avgiftsinformasjonen din med Google, legger ikke Google til lokal mva. på tjenestegebyret, men du må kanskje beregne mva. selv.

Avgiftsstatusen din avgjør hvilke avgifter du belastes for i Egypt. Slik kan du dele avgiftsinformasjonen din for Egypt med Google:

1. Åpne Play-konsollen, og gå til Betalingsprofil-siden.
  2. Klikk på Administrer innstillinger i «Innstillinger»-delen.
  3. Rull ned til «Avgiftsinformasjon for Egypt», og klikk på blyantikonet.
  4. Oppdater avgiftsinformasjonen din.
  5. Klikk på Lagre.
EU

Alle utviklere

På grunn av lovene om mva. i EU er Google ansvarlig for å beregne, belaste og betale mva. for alle kjøp av digitalt innhold og digitale tjenester i Google Play-butikken som utføres av kunder i EU via faktureringssystemet for Google Play. Google sender mva. for kjøp som er utført av kunder i EU via faktureringssystemet for Google Play, til de relevante myndighetene.

Du trenger ikke å beregne og sende mva. separat for kjøp utført av kunder i EU via faktureringssystemet for Google Play. Selv om du ikke befinner deg i EU, gjelder denne mva.-håndteringen.

For kjøp som utføres av kunder i EU via et alternativt faktureringssystem som en del av pilotprogrammet for brukervalg av faktureringssystem eller programmet for alternativ fakturering uten brukervalg, har du ansvaret for å beregne, belaste og betale eventuell skyldig mva. for transaksjonen til de relevante myndighetene.

Utviklere i EU

Hvis du holder til i et annet EU-land enn Irland, legger ikke Google til lokal mva. for levering (for momsformål) av appen til Google. Hvis du holder til i Irland, er du ansvarlig for å belaste mva. i Irland for levering (for momsformål) av appen til Google.

Hvis du holder til i Irland og selger til kunder via et alternativt faktureringssystem som en del av pilotprogrammet for brukervalg av faktureringssystem eller programmet for alternativ fakturering uten brukervalg, belaster Google mva. i Irland på tjenestegebyret for transaksjoner via alternativ fakturering.

Mva.-satser for kjøp i EU via faktureringssystemet for Google Play

Sånn sjekker du hvilke mva.-satser som brukes for apper og innhold som kjøpes av kunder i EU.

1. Åpne Play-konsollen, og gå til Betalingsprofil-siden (Innstillinger Innstillinger > Betalingsprofil).
  2. Klikk på Administrer omsetningsavgift i «Omsetningsavgift»-delen.
  3. Under «Europa» ser du listen over land og avgiftssatser.
Ghana

Alle utviklere

Google er ansvarlig for å beregne, belaste og betale mva. til de relevante myndighetene når kunder i Ghana kjøper apper og produkter i apper i Google Play-butikken.

Utviklere i Ghana

Hvis du holder til i Ghana, legger Google til lokal mva. i tjenestegebyret. Mva.-belastningen vises for seg selv – ikke som en del av tjenestegebyret.

Island

Alle utviklere

Google er ansvarlig for å beregne, belaste og betale mva. for alle kjøp av apper og kjøp av digitalt innhold og digitale tjenester i apper utført av kunder på Island via faktureringssystemet for Google Play. Google sender mva. for kjøp utført av kunder på Island via faktureringssystemet for Google Play til de relevante myndighetene. Du trenger ikke å beregne og sende mva. separat for kjøp utført av kunder på Island via faktureringssystemet for Google Play.

For kjøp som utføres av kunder i Island via et alternativt faktureringssystem som en del av pilotprogrammet for fakturering med brukervalg eller programmet for alternativ fakturering uten brukervalg, har du ansvaret for å beregne, belaste og betale eventuell skyldig mva. for transaksjonen til de relevante myndighetene.

Utviklere på Island

Hvis du holder til på Island, legges det ikke til lokal mva. i tjenestegebyret du må betale til Google, men du må kanskje beregne mva. selv.

India

Utviklere i India

Hvis du befinner deg i India, er det ditt ansvar å avgjøre om du trenger et skatteidentifikasjonsnummer (GSTIN) for avgift på varer og tjenester (GST – Goods and Services Tax), og beregne eventuelle avgifter. Det er ditt ansvar å fastslå og betale gjeldende avgifter for Google Play-tjenestegebyrer Google belaster deg med.

På grunn av avgiftslovene i India er Google som leverandør av markedsplasstjenester også ansvarlig for å trekke fra og overføre nødvendig kildeskatt og GST (avgift på varer og tjenester) TCS (Tax Collection at Source) for apper og spill som koster penger (inkludert kjøp i apper), som selges av deg.

Utviklere utenfor India

På grunn av avgiftslovene i India er Google som leverandør av markedsplasstjenester ansvarlig for å beregne, belaste og betale GST (avgift på varer og tjenester) og omsetningsavgift på dine vegne når kunder i India kjøper apper og produkter i apper i Google Play-butikken. For kjøp som utføres av kunder via faktureringssystemet for Google Play, trekker Google GST (avgift på varer og tjenester) og omsetningsavgift fra inntektene dine og betaler slike skatter og avgifter til de relevante myndighetene. Dette vises i inntektsrapporten din som «Omsetningsavgift i India».

For kjøp som utføres av kunder i India via et alternativt faktureringssystem, krever Google inn relevante skatter og avgifter som må belastes eller betales inn ved salg av kjøp i apper til kunder i India, og som behandles via slike alternative faktureringssystemer. Google betaler slike skatter og avgifter til de relevante myndighetene.

Relatert innhold

Se artikkelen om avgift på varer og tjenester (GST – Goods and Services Tax) i India for nærmere informasjon.

Indonesia

Google er ansvarlig for å beregne, belaste og betale 11 % mva. når kunder i Indonesia kjøper apper og produkter i apper i Google Play-butikken via faktureringssystemet for Google Play. Utviklere trenger ikke å beregne og sende mva. separat for kjøp som utføres av kunder i Indonesia via faktureringssystemet for Google Play.

For kjøp som utføres av kunder i Indonesia via et alternativt faktureringssystem, har du ansvaret for å beregne, belaste og betale eventuell skyldig mva. for transaksjonen til de relevante myndighetene. Du har også ansvaret for å utstede fakturaer for kjøp som utføres av kunder i Indonesia via et alternativt faktureringssystem.

Utviklere i Indonesia

Der det er aktuelt, belaster og betaler Google 11 % mva. for det fakturerte tjenestegebyret til de relevante myndighetene. Mva.-belastningen på 11 % oppføres separat – ikke som en del av tjenestegebyret.

Japan

Hvis du tilbyr kjøp i apper eller apper som koster penger, til kunder i Japan, må du være oppmerksom på at den japanske loven om forbruksavgifter (Japan Consumption Tax Law – JCT) er endret, noe som påvirker ansvaret ditt når det gjelder skatter og avgifter i Japan. Endringen trådte i kraft 1. oktober 2015. Hvis du har spesifikke spørsmål knyttet til skatter og avgifter i Japan, bør du kontakte skatterådgiveren din.

Utviklere utenfor Japan

Hvis du befinner deg utenfor Japan og tilbyr kjøp i apper eller apper som koster penger, til kunder i Japan, er du ansvarlig for å belaste, betale og rapportere eventuelle japanske forbruksavgifter (JCT) til den nasjonale skatteetaten i Japan (National Tax Agency).

Utviklere i Japan

Hvis du holder til i Japan og tilbyr apper som koster penger, samt kjøp i apper til kunder i Japan, har du ansvaret for å belaste, betale og rapportere eventuelle japanske forbruksavgifter (JCT) til den nasjonale skatteetaten i Japan (National Tax Agency).

Uavhengig av dette regnes Google Play-tjenesteavgiften Google belaster, for å være en transaksjon på bedriftsmarkedet (B2B).

Du er ansvarlig for å beregne og rapportere japanske forbruksavgifter for tjenester som er rettet mot bedriftsmarkedet (B2B), og som tilbys av utenlandske enheter, til den nasjonale skatteetaten i Japan. Japanske forbruksavgifter legges ikke automatisk til i tjenestegebyrene for appene dine.

Kenya

Alle utviklere

Google er ansvarlig for å beregne, belaste og betale kenyansk mva. til de relevante myndighetene når kunder i Kenya kjøper apper og produkter i apper i Google Play-butikken.

Utviklere i Kenya

Hvis du holder til i Kenya, legger Google til lokal mva. i tjenestegebyret. Mva.-belastningen vises for seg selv – ikke som en del av tjenestegebyret.

Liechtenstein

Google er ansvarlig for å beregne, belaste og betale mva. for alle kjøp av apper og kjøp av digitalt innhold og digitale tjenester i apper utført av kunder i Liechtenstein via faktureringssystemet for Google Play. Google sender mva. for kjøp utført av kunder i Liechtenstein via faktureringssystemet for Google Play til de relevante myndighetene. Du trenger ikke å beregne og sende mva. separat for kjøp utført av kunder i Liechtenstein via faktureringssystemet for Google Play.

For kjøp som utføres av kunder i Liechtenstein via et alternativt faktureringssystem som en del av pilotprogrammet for fakturering med brukervalg eller programmet for alternativ fakturering uten brukervalg, har du ansvaret for å beregne, belaste og betale eventuell skyldig mva. for transaksjonen til de relevante myndighetene.

Malaysia

Google har ansvaret for å beregne, belaste og overføre tjenesteavgifter for alle kjøp i apper og kjøp av apper som koster penger, som selges via Google Play-butikken til kunder i Malaysia. Du trenger ikke å beregne og sende tjenesteavgifter separat for kjøp som utføres av kunder i Malaysia.

Utviklere i Malaysia

Google belaster og overfører en tjenesteavgift på 8 % for tjenestegebyret til de relevante myndighetene, der det er aktuelt. Tjenesteavgiften på 8 % oppføres separat – ikke som en del av tjenestegebyret.

Mexico

Utviklere i Mexico

Hvis du befinner deg i Mexico, er du ansvarlig for å beregne, belaste og betale mva. for alle kjøp av digitalt innhold i Google Play-butikken, som utføres av kunder i Mexico.

Fra og med 1. august 2020 legger Google til 16 % merverdiavgift (mva.) på tjenestegebyret som belastes på grunn av utvidelsen av avgiftslovgivningen i Mexico. Mva.-belastningen på 16 % oppføres for seg selv, ikke som en del av tjenestegebyret.

Utviklere utenfor Mexico

Fra og med 1. april 2021, hvis du befinner deg utenfor Mexico, er Google ansvarlig for å beregne, belaste og betale 16 % mva. til de relevante myndighetene når kunder i Mexico kjøper apper og varer i apper i Google Play-butikken.

Du trenger ikke å beregne og sende mva. separat for kunder fra Mexico.

Moldova

Utviklere i Moldova

Hvis du befinner deg i Moldova, er du ansvarlig for å beregne, belaste og betale merverdiavgift (mva.) når kunder i Moldova kjøper apper og produkter i apper i Google Play-butikken.

Utviklere utenfor Moldova

Hvis du befinner deg utenfor Moldova, er Google ansvarlig for å beregne, belaste og betale mva. til de relevante myndighetene når kunder i Moldova kjøper apper og varer i apper i Google Play-butikken. Du trenger ikke å beregne og betale mva. separat for kjøp som gjøres av kunder i Moldova.

Google tilbyr ikke skatterådgivning, og vi oppfordrer deg til å kontakte din egen skatterådgiver.

Nepal

Alle utviklere

Google er ansvarlig for å beregne, belaste og betale mva. til de relevante myndighetene når kunder i Nepal kjøper apper og varer i apper i Google Play-butikken.

Nigeria

Google er ansvarlig for å beregne, belaste og betale mva. til de relevante myndighetene når kunder i Nigeria kjøper apper og varer i apper i Google Play-butikken.

Hvis du holder til i Nigeria, legger Google også til mva. i tjenestegebyret som belastes kundekjøp globalt. Mva.-belastningen oppføres for seg selv – ikke som en del av tjenestegebyret – i inntektsrapportene dine. Google tilbyr ikke skatterådgivning, og vi oppfordrer deg til å kontakte din egen skatterådgiver.

Norge

Alle utviklere

Google er ansvarlig for å beregne, belaste og betale mva. når kunder i Norge kjøper apper eller digitalt innhold og digitale tjenester i apper via faktureringssystemet for Google Play. Google sender mva. for norske kunders kjøp via faktureringssystemet for Google Play til de relevante myndighetene. Du trenger ikke å beregne og sende mva. separat for kjøp som gjøres av norske kunder via faktureringssystemet for Google Play.

For kjøp som utføres av kunder i Norge via et alternativt faktureringssystem som en del av pilotprogrammet for fakturering med brukervalg eller programmet for alternativ fakturering uten brukervalg, har du ansvaret for å beregne, belaste og betale eventuell skyldig mva. for transaksjonen til de relevante myndighetene.

Utviklere i Norge

Hvis du holder til i Norge, legges det ikke til lokal mva. i tjenestegebyret du må betale til Google, men du må kanskje beregne mva. selv.

Oman

Utviklere i Oman

Hvis du befinner deg i Oman, er du ansvarlig for å beregne, belaste og betale mva. når kunder i Oman kjøper apper og produkter i apper i Google Play-butikken.

Utviklere utenfor Oman

Fra og med 16. april 2021 er Google ansvarlig for å beregne, belaste og betale 5 % mva. til de relevante myndighetene når kunder i Oman kjøper apper og produkter i apper i Google Play-butikken.

Du trenger ikke å beregne og sende mva. separat for kunder fra Oman.

Puerto Rico

Alle utviklere

Google er ansvarlig for å beregne, belaste og overføre omsetningsavgift og forbruksavgift (SUT) til de relevante myndighetene i Puerto Rico når kunder der kjøper apper og produkter i apper i Google Play-butikken via faktureringssystemet for Google Play.

For kjøp som utføres av kunder i Puerto Rico via et alternativt faktureringssystem, har du ansvaret for å beregne, belaste og betale eventuell skyldig omsetningsavgift for transaksjonen til de relevante myndighetene.

Utviklere i Puerto Rico

Hvis du befinner deg i Puerto Rico, legger Google til Puerto Rico-SUT i tjenestegebyret. SUT-belastningen vises for seg selv – ikke som en del av tjenestegebyret.

Russland

Utviklere i Russland

Hvis du befinner deg i Russland, er du ansvarlig for å beregne, belaste og betale mva. når kunder i Russland kjøper apper og produkter i apper i Google Play-butikken

Utviklere utenfor Russland

Som følge av lovene om mva. i Russland er Google ansvarlig for å beregne, belaste og betale 20 % mva. til de relevante myndighetene når kunder i Russland kjøper apper og produkter i apper i Google Play-butikken.

Du trenger ikke å beregne og sende mva. separat for kjøp som utføres av kunder i Russland.

Saudi-Arabia

Utviklere i Saudi-Arabia

Hvis du befinner deg i Saudi-Arabia, er du ansvarlig for å beregne, belaste og betale mva. når kunder i Saudi-Arabia kjøper apper og produkter i apper i Google Play-butikken.

Utviklere utenfor Saudi-Arabia

Som følge av avgiftslovene i Saudi-Arabia er Google ansvarlig for å beregne, belaste og overføre 15 % mva. til de relevante myndighetene når kunder i Saudi-Arabia kjøper apper og produkter i apper i Google Play-butikken.

Hvis du holder til utenfor Saudi-Arabia, trenger du ikke å beregne og betale mva. separat for kjøp som utføres av kunder i Saudi-Arabia.

Hvis du holder til i Saudi-Arabia, legges det ikke til lokal mva. på tjenestegebyret du må betale til Google, men du må kanskje selvberegne mva.

Serbia

Utviklere i Serbia

Hvis du befinner deg i Serbia, er du ansvarlig for å beregne, belaste og betale mva. når kunder i Serbia kjøper apper og produkter i apper i Google Play-butikken. Google legger til lokal mva. i tjenestegebyret. Mva.-belastningen vises for seg selv – ikke som en del av tjenestegebyret.

Utviklere utenfor Serbia

Hvis du befinner deg utenfor Serbia, er Google ansvarlig for å beregne, belaste og betale mva. til de relevante myndighetene når kunder i Serbia kjøper apper og varer i apper i Google Play-butikken.

Singapore

Utviklere i Singapore

Hvis du befinner deg i Singapore, er du ansvarlig for å beregne, belaste og overføre avgift på 9 % på varer og tjenester (GST – Goods and Services Tax) når kunder i Singapore kjøper apper og varer i apper i Google Play-butikken.

Google kan belaste GST (avgift på varer og tjenester) på tjenestegebyret der det er aktuelt. GST-belastningen oppføres separat – ikke som en del av tjenestegebyret.

Utviklere utenfor Singapore

Hvis du befinner deg utenfor Singapore, er Google ansvarlig for å beregne, belaste og overføre 9 % GST (avgift på varer og tjenester) i Singapore til de relevante myndighetene når kunder i Singapore kjøper apper og varer i apper i Google Play-butikken. Du trenger ikke å beregne eller overføre GST separat for kjøp som gjøres av kunder i Singapore.

Sør-Afrika

Alle utviklere

Google er ansvarlig for å beregne, belaste og betale mva. til de relevante myndighetene når kunder i Sør-Afrika kjøper apper og varer i apper i Google Play-butikken gjennom faktureringssystemet for Google Play.

For kjøp som utføres av kunder i Sør-Afrika via et alternativt faktureringssystem, har du ansvaret for å beregne, belaste og betale eventuell skyldig mva. for transaksjonen til de relevante myndighetene.

Utviklere i Sør-Afrika

Hvis du holder til i Sør-Afrika, blir det lagt til lokal mva. i tjenestegebyret du må betale til Google.

Mva.-nummeret ditt for Sør-Afrika vises på Google-fakturaer. Slik kan du dele avgiftsinformasjonen din for Sør-Afrika med Google:

1. Logg på Googles betalingssenter.
  2. I menyen øverst velger du Innstillinger.
  3. Klikk på blyantikonet Endre i delen «Mva.-nummer for Sør-Afrika», og skriv inn mva.-nummeret ditt for Sør-Afrika.
  4. Klikk på Lagre.
Sør-Korea

Utviklere i Sør-Korea

Hvis du befinner deg i Sør-Korea, er du ansvarlig for å beregne, belaste og betale merverdiavgift (mva.) for alle kjøp av digitalt innhold i Google Play-butikken som utføres av kunder i Sør-Korea.

Hvis du ikke oppgir registreringsnummeret for bedriften din til Google, belaster og betaler Google 10 % mva. på fakturerte tjenestegebyrer til de relevante myndighetene. Mva.-belastningen på 10 % oppføres separat, ikke som en del av tjenestegebyret, der det er aktuelt.

Registreringsstatusen din avgjør hvilke avgifter du belastes med i Sør-Korea. Slik kan du oppgi registreringsnummeret for bedriften din til Google:

1. Åpne Play-konsollen, og gå til Betalingsprofil-siden (Innstillinger Innstillinger > Betalingsprofil).
  2. I «Innstillinger»-delen klikker du på Administrer innstillingene.
  3. Rull ned til «Avgiftsinformasjon for Sør-Korea», og klikk på blyantikonet Blyantikon/redigeringsikon.
  4. Skriv inn registreringsnummeret i feltet «Bedriftens registreringsnummer».
  5. Klikk på Lagre.

Utviklere utenfor Sør-Korea

Som følge av lovene om mva. i Sør-Korea er Google ansvarlig for å beregne, belaste og betale 10 % mva. til de relevante myndighetene for alle appkjøp i Google Play-butikken og kjøp i apper av kunder i Sør-Korea fra utviklere utenfor Sør-Korea.

Hvis kundene dine bruker faktureringssystemet for Google Play, trenger du ikke å beregne og sende mva. separat for kjøp som utføres av kunder i Sør-Korea.

Hvis du velger å tilby andre systemer for fakturering i apper for kunder i Sør-Korea i henhold til retningslinjene våre for betalinger, krever Google inn avgiftene som må belastes for salg til kunder i Sør-Korea gjennom slike faktureringssystemer. Google overfører disse avgiftene til de relevante myndighetene.

Sveits

Du har ansvaret for å beregne, belaste og betale mva. for alle betalte apper og kjøp i apper som selges via Google Play-butikken til kunder i Sveits.

Utviklere i Sveits

På grunn av lokale krav i Sveits må Google under visse omstendigheter legge til sveitsisk mva. i tjenestegebyrer du betaler til Google.

Taiwan

Google er ansvarlig for å beregne, belaste og betale mva. når kunder i Taiwan kjøper apper og produkter i apper i Google Play-butikken. Utviklere trenger ikke å beregne og sende mva. separat.

Utviklere i Taiwan

Hvis du ikke oppgir mva.-nummeret ditt for Taiwan til Google, kan Google belaste 5 % mva. på tjenestegebyret du skal betale til Google. Mva.-belastningen på 5 % oppføres separat, ikke som en del av tjenestegebyret, der det er aktuelt.

Statusen din for avgiftsregistrering avgjør hvilke avgifter du belastes med i Taiwan. Slik kan du dele avgiftsinformasjonen din for Taiwan med Google:

1. Åpne Play-konsollen, og gå til Betalingsprofil (Innstillinger Innstillinger > Betalingsprofil).
  2. I «Innstillinger»-delen klikker du på Administrer innstillingene.
  3. Rull ned til «Avgiftsinformasjon for Taiwan», og klikk på Endre Blyantikon/redigeringsikon.
  4. Skriv inn mva.-nummeret ditt i «Mva.-nummer»-feltet.
  5. Klikk på Lagre.
Thailand

Utviklere i Thailand

Hvis du befinner deg i Thailand, er du ansvarlig for å beregne, belaste og betale merverdiavgift (mva.) når kunder i Thailand kjøper apper og varer i apper i Google Play-butikken.

Hvis du ikke er mva.-registrert, belaster og betaler Google 7 % mva. på tjenestegebyret til de relevante myndighetene, der det er aktuelt. Mva.-belastningen på 7 % oppføres separat, ikke som en del av tjenestegebyret.

Statusen din for avgiftsregistrering avgjør hvilke avgifter du belastes for i Thailand. Slik kan du dele avgiftsinformasjonen din for Thailand med Google:

1. Åpne Play-konsollen, og gå til Betalingsprofil (Innstillinger Innstillinger > Betalingsprofil).
  2. I «Innstillinger»-delen klikker du på Administrer innstillingene.
  3. Rull ned til «Avgiftsinformasjon for Thailand», og klikk på Endre Blyantikon/redigeringsikon.
  4. Skriv inn mva.-nummeret ditt i feltet «Thailandsk mva.-nummer».
  5. Klikk på Lagre.

Utviklere utenfor Thailand

Hvis du befinner deg utenfor Thailand, er Google ansvarlig for å beregne, belaste og betale 7 % mva. til de relevante myndighetene når kunder i Thailand kjøper apper og varer i apper i Google Play-butikken.

Uganda

Alle utviklere

Google er ansvarlig for å beregne, belaste og betale mva. til de relevante myndighetene når kunder i Uganda kjøper apper og varer i apper i Google Play-butikken.

Utviklere i Uganda

Hvis du holder til i Uganda, er registrert for å tilby et alternativt faktureringssystem og selger til forbrukere via et alternativt faktureringssystem, men ikke er mva.-registrert, legger Google til mva. på det fakturerte tjenestegebyret. Mva.-belastningen vises for seg selv – ikke som en del av tjenestegebyret.

Hvis du er mva.-registrert i Uganda og deler avgiftsinformasjonen din med Google, legger ikke Google til lokal mva. på tjenestegebyret, men du må kanskje selvberegne mva.

Avgiftsstatusen din avgjør hvilke avgifter du belastes for i Uganda. Slik kan du dele avgiftsinformasjonen din for Uganda med Google:

1. Åpne Play-konsollen, og gå til Betalingsprofil-siden.
  2. Klikk på Administrer innstillingene i «Innstillinger»-delen.
  3. Rull ned til «Avgiftsinformasjon for Uganda», og klikk på blyantikonet Blyantikon/redigeringsikon.
  4. Oppdater avgiftsinformasjonen din.
  5. Klikk på Lagre.
Ukraina

Google er ansvarlig for å beregne, belaste og betale 20 % mva. til de relevante myndighetene når kunder i Ukraina kjøper apper og produkter i apper i Google Play-butikken.

Hvis du driver et enkeltpersonforetak i Ukraina, legges det til lokal mva. i tjenestegebyret du må betale til Google.

Hvis du driver og holder til i Ukraina, legges det ikke til lokal mva. i tjenestegebyret du må betale til Google, men du kan måtte selvberegne mva.

Statusen din for avgiftsregistrering avgjør hvilke avgifter du belastes for i Ukraina. Slik kan du dele avgiftsinformasjonen din for Ukraina med Google:

1. Logg på Googles betalingssenter.
  2. Klikk på Innstillinger.
  3. Oppdater avgiftsinformasjonen for Ukraina.
  4. Klikk på Lagre.
De forente arabiske emirater

Utviklere i De forente arabiske emirater

Hvis du holder til i De forente arabiske emirater, er du ansvarlig for å beregne, belaste og betale mva. når kunder i De forente arabiske emirater kjøper apper og produkter i apper i Google Play-butikken.

Hvis du holder til i De forente arabiske emirater, blir det ikke lagt til lokal mva. på tjenestegebyret du må betale til Google, men du må kanskje selvberegne mva.

Utviklere utenfor De forente arabiske emirater

Som følge av avgiftslovene i De forente arabiske emirater er Google ansvarlig for å beregne, belaste og betale 5 % mva. til de relevante myndighetene når kunder i De forente arabiske emirater kjøper apper og produkter i apper i Google Play-butikken.

Hvis du befinner deg utenfor De forente arabiske emirater, trenger du ikke å beregne og betale mva. separat for kjøp som gjøres av kunder i De forente arabiske emirater.

Storbritannia

Utviklere i Storbritannia

Hvis du holder til i Storbritannia, gjelder ikke lokal mva. for tjenestegebyret du må betale til Google, men du må kanskje beregne mva. selv.

USA

Alabama, Alaska-områder, Arizona, Arkansas, California, Colorado, Connecticut, District of Columbia, Florida, Georgia, Hawaii, Idaho, Illinois, Indiana, Iowa, Kansas, Kentucky, Louisiana, Maine, Maryland, Massachusetts, Michigan, Minnesota, Mississippi, Missouri, Nebraska, Nevada, New Jersey, New Mexico, New York, North Carolina, North Dakota, Ohio, Oklahoma, Pennsylvania, Rhode Island, South Carolina, South Dakota, Tennessee, Texas, Utah, Vermont, Virginia, Washington, West Virginia, Wisconsin og Wyoming

I samsvar med kravene for omsetningsavgift er Google ansvarlig for å beregne, belaste og betale omsetningsavgift når kunder i disse delstatene kjøper apper og varer i apper i Google Play-butikken via faktureringssystemet for Google Play. Google krever inn og overfører omsetningsavgiften til de relevante skattemyndighetene.

Du trenger ikke å beregne og sende salgsavgift separat for kunder i disse delstatene. Disse reglene gjelder også selv om du ikke befinner deg i USA.

For kjøp som utføres av kunder fra disse stedene via et alternativt faktureringssystem, har du ansvaret for å beregne, belaste og betale eventuell skyldig omsetningsavgift for transaksjonen til de relevante myndighetene.

Usbekistan

Utviklere i Usbekistan

Hvis du befinner deg i Usbekistan, er du ansvarlig for å beregne, belaste og betale merverdiavgift (mva.) når kunder i Usbekistan kjøper apper og produkter i apper i Google Play-butikken.

Hvis du er en enkeltperson eller driver et enkeltpersonforetak i Usbekistan, legger Google til lokal mva. på tjenestegebyret. Mva.-beløpet vises separat i inntektsrapportene og ikke som en del av tjenestegebyret.

Hvis du driver en bedrift og holder til i Usbekistan, legger ikke Google til lokal mva. på tjenestegebyret, men du må kanskje selvberegne mva.

Avgiftsstatusen din avgjør hvilke avgifter du belastes for i Usbekistan. Slik kan du dele avgiftsinformasjonen din med Google:

1. Åpne Play-konsollen, og gå til Betalingsprofil-siden.
  2. Klikk på Administrer innstillingene i «Innstillinger»-delen.
  3. Rull ned til «Avgiftsinformasjon for Usbekistan», og klikk på blyantikonet Blyantikon/redigeringsikon.
  4. Oppdater avgiftsinformasjonen din.
  5. Klikk på Lagre.

Utviklere utenfor Usbekistan

Hvis du befinner deg utenfor Usbekistan, er Google ansvarlig for å beregne, belaste og betale mva. til de relevante myndighetene når kunder i Usbekistan kjøper apper og varer i apper i Google Play-butikken.

Vietnam

Utviklere i Vietnam

Hvis du befinner deg i Vietnam, er du ansvarlig for å beregne, belaste og betale mva. når kunder i Vietnam kjøper apper og produkter i apper i Google Play-butikken.

Der det er aktuelt, belaster og betaler Google 5 % mva. for det fakturerte tjenestegebyret til de relevante myndighetene. Mva.-belastningen på 5 % oppføres separat – ikke som en del av tjenestegebyret.

Utviklere utenfor Vietnam

Hvis du befinner deg utenfor Vietnam, er Google ansvarlig for å beregne, belaste og betale mva. til de relevante myndighetene når kunder i Vietnam kjøper apper og produkter i apper i Google Play-butikken.

Andre land og regioner

På grunn av lover om mva. og avgift på varer og tjenester (GST – Goods and Services Tax) er Google ansvarlig for å beregne, belaste og betale mva. eller GST for alle kjøp av apper og kjøp i apper som utføres av kunder på steder som bruker faktureringssystemet for Google Play, der Google er registrert selger, og på følgende steder:

• Mva.: Albania, Georgia, Kasakhstan, Marokko og Tyrkia

• GST: New Zealand

Google sender mva. eller GST til de relevante myndighetene når kunder i disse landene kjøper apper og produkter i apper. Du trenger ikke å beregne og sende mva. eller GST separat for kunder i disse landene.

Slik kan du se satsene for mva. eller GST som brukes for kjøp av apper og produkter i apper i disse landene:

1. Åpne Play-konsollen, og gå til Betalingsprofil-siden (Innstillinger Innstillinger > Betalingsprofil).
  2. Klikk på Administrer omsetningsavgift.

Endring av priser for apper

For å finne ut hvordan du konfigurerer og endrer priser på apper, gå til siden om konfigurering av priser og appdistribusjon.

Hvis du tilbyr apper i land der mva. skal være inkludert i prisen, brukes avgiftssatsen som er angitt i Play-konsollen, for de eksisterende avgiftsfrie prisene dine.

I land der utviklerne er ansvarlige for å betale inn mva. til skattemyndighetene, overfører Google hele det mottatte avgiftsbeløpet til utvikleren og beregner et tjenestegebyr som trekkes fra nettoprisen på produktet.

Se et eksempel
Vi forutsetter at app-prisen i landet er JPY 100 og mva. er 20 %:

Beløpet utvikleren mottar fra Google: JPY 75

Utvikleren betaler mva.: JPY 17

• Eksempel: JPY 100 – (JPY 100 * 1/1,2) = JPY 17
  • App-pris – (app-pris * 1 / (1 + avgiftssatsen))

Utviklerens inntekter etter 70/30-deling og betaling av mva.: JPY 58

• Eksempel: JPY 83 * 0,7 = JPY 58
  • Pris uten mva. * 70 %
Importér CSV-filer for produkter i apper

Hvis du importerer CSV-filer med produkter i apper, må du være oppmerksom på priser som har avgifter inkludert.

• Hvis du bruker automatisk konverterte priser, kan du oppgi en standardpris som er eksklusiv avgifter. Priser som har avgifter inkludert, blir konvertert automatisk.
  • Hvis du ikke bruker automatisk konvertering av priser, må prisene inkludere avgifter.

Lokale priser for produkter i apper

Du må angi prisen for produkter i apper to ganger i CSV-filene du importerer, for å unngå at den lokale prisen i standardvalutaen i landet ditt blir fylt ut automatisk for produkter i apper:

• Den første prisen bestemmer standardprisen for produkter i apper.
  • Den andre prisen bestemmer den lokale prisen for produkter i apper.

Merk: For å importere CSV-filer med produkter i apper, gå til opprett produkter i apper.

Andre land

Hvis du tilbyr kjøp i apper eller apper som koster penger, til kunder i andre situasjoner enn de som er beskrevet ovenfor, der Google er ansvarlig, er du ansvarlig for å fastslå den gjeldende avgiftssatsen for salgene dine og betale avgiftene til de relevante avgiftsmyndighetene (som kan være forskjellige fra avgiftsmyndighetene i ditt eget land. Avgiftssatsene du angir, legges automatisk til når kjøperen går til kassen. Google tilbyr ikke skatterådgivning, og vi oppfordrer deg til å kontakte din egen skatterådgiver.

Sjekk og juster avgiftssatsene dine

1. Åpne Play-konsollen, og gå til Betalingsprofil-siden (Innstillinger Innstillinger > Betalingsprofil).
  2. Klikk på Administrer omsetningsavgift i «Omsetningsavgift»-delen.
  3. Finn regionen du vil endre avgiftsinnstillingene for.
  4. Klikk på blyantikonet Blyantikon/redigeringsikon.
  5. Klikk på nedoverpilen under «Avgiftsalternativ» i den samme raden som stedet du vil justere avgiftssatsene for.
  6. Velg ett av disse alternativene:
    • Ingen avgifter
    • Googles forhåndsdefinerte sats: Bruk Googles forhåndsdefinerte sats for dette stedet.
    • Egendefinert avgiftssats: Skriv inn en avgiftssats.
  7. Hvis du har gjort endringer, klikker du på Lagre.
Se et eksempel

Salgsavgiftssatsen er en prosentandel av prisen på appen din, for eksempel:

Sats for salgsavgift Appris Salgsavgift Total appris
20 % 100 kr 20 kr 120 kr