Taxes impositives i impost sobre el valor afegit (IVA)

En alguns països, els preus que es mostren als compradors a les pàgines de cerca i d'informació detallada han de coincidir amb l'import abonat en el moment del pagament. Això significa que el preu ha d'incloure tots els impostos (també l'IVA).

Actualment admetem els preus amb impostos inclosos als països següents:

• Alemanya, Aràbia Saudita, Austràlia, Àustria, Bahrain, Bèlgica, Bielorússia, Brasil, Bulgària, Corea del Sud, Croàcia, Dinamarca, Emirats Àrabs Units, Eslovàquia, Eslovènia, Espanya, Estònia, Finlàndia, França, Grècia, Hongria, Índia, Irlanda, Islàndia, Israel, Itàlia, Japó, Letònia, Liechtenstein, Lituània, Luxemburg, Malàisia, Malta, Mèxic, Noruega, Nova Zelanda, Països Baixos, Polònia, Portugal, Regne Unit, República Txeca, Romania, Rússia, Sèrbia, Singapur, Sud-àfrica, Suècia, Suïssa, Taiwan, Turquia i Xipre

Directrius en funció de la regió o del país

En aquestes directrius es descriu el funcionament dels impostos a Play Console. Google no pot proporcionar-te assessorament fiscal. Consulta el teu assessor fiscal per obtenir informació sobre com els impostos poden afectar-te i afectar les teves vendes a clients de Google Play.

Austràlia

Desenvolupadors ubicats a Austràlia

Si et trobes a Austràlia, ets responsable de determinar, cobrar i pagar el GST de totes les aplicacions de pagament de Google Play Store que adquireixin els clients d'Austràlia, així com de les compres que facin des d'aplicacions d'aquesta plataforma.

Desenvolupadors ubicats fora d'Austràlia

La legislació fiscal d'Austràlia estableix que Google té la responsabilitat de determinar, cobrar i pagar a l'autoritat competent l'import corresponent al 10% de GST per a totes les aplicacions de pagament de Google Play Store que adquireixin els clients d'Austràlia, així com de les compres que facin des d'aplicacions d'aquesta plataforma.

No has de calcular ni pagar el GST per separat per a les compres fetes pels clients d'Austràlia. Si anteriorment recaptaves el GST a Austràlia, ja no caldrà que ho facis més.

Bahrain

Desenvolupadors ubicats a Bahrain

Si et trobes a Bahrain, ets responsable de determinar, cobrar i pagar l'IVA de totes les aplicacions de pagament de Google Play Store que adquireixin els clients de Bahrain, així com de les compres que facin des d'aplicacions d'aquesta plataforma.

Desenvolupadors ubicats fora de Bahrain

La legislació fiscal de Bahrain estableix que Google té la responsabilitat de determinar, cobrar i pagar a l'autoritat competent l'IVA de totes les aplicacions de pagament de Google Play Store que adquireixin els clients de Bahrain, així com de les compres que facin des d'aplicacions d'aquesta plataforma.

No has de calcular ni enviar l'IVA de manera independent per a les compres fetes pels clients de Bahrain. Si anteriorment recaptaves l'IVA a Bahrain, ja no caldrà que ho facis més.

Bielorússia

Desenvolupadors ubicats a Bielorússia

Si et trobes a Bielorússia, ets responsable de determinar, cobrar i pagar l'IVA de totes les aplicacions de pagament de Google Play Store que adquireixin els clients de Bielorússia, així com de les compres que facin des d'aplicacions d'aquesta plataforma.

Desenvolupadors ubicats fora de Bielorússia

La legislació fiscal de Bielorússia estableix que Google té la responsabilitat de determinar, cobrar i pagar a l'autoritat competent l'import corresponent al 20% d'IVA per a totes les aplicacions de pagament de Google Play Store que adquireixin els clients de Bielorússia, així com de les compres que facin des d'aplicacions d'aquesta plataforma.

Si et trobes fora de Bielorússia, no cal que calculis ni paguis l'IVA per separat per a les compres fetes pels clients de Bielorússia. Si anteriorment recaptaves l'IVA a Bielorússia, ja no caldrà que ho facis més.

Canadà

Desenvolupadors ubicats al Canadà

Si et trobes al Canadà i estàs registrat per a l'impost sobre les vendes del Quebec (QST) o per a l'impost sobre les vendes de Saskatchewan (SK PST), ets responsable de determinar, cobrar i pagar l'impost SST o SKP per a totes les aplicacions de pagament de Google Play Store i compres des de l'aplicació per part de clients del Quebec o de Saskatchewan.

Si no estàs registrat per al QST o l'SK PST (o si no ens proporciones la teva informació fiscal del QST o de l'SK PST), a partir de l'1 de desembre de 2020 Google assumirà que no estàs registrat per al QST o l'SK PST i determinarà, cobrarà i pagarà el QST o l'SK PST de les aplicacions de pagament i compres des de l'aplicació fetes per clients del Quebec o de Saskatchewan. Tret que informis Google que estàs registrat per al QST o l'SK PST, no podràs activar el cobrament del QST o l'SK PST per a les compres fetes per clients del Quebec o de Saskatchewan a Google Play.

Actualitzar la informació de registre fiscal del Canadà

Per complir la normativa del Canadà, Google ha de recollir la teva informació fiscal del QST o de l'SK PST. T'expliquem com pots proporcionar a Google la teva informació fiscal del QST o de l'SK PST:

1. Inicia la sessió a Play Console.
  2. Al menú de l'esquerra, fes clic a Configuració Configuració > Configuració de pagament > Gestiona l'impost sobre les vendes.
  3. A la secció Configuració, fes clic a Gestiona la configuració.
  4. Desplaça't cap avall fins a Informació fiscal del Canadà i fes clic a Edita Icona de llapis / edita la icona.
  5. Introdueix o actualitza les dades següents:
    • El número de registre del QST al camp Número d'identificació fiscal de l'impost sobre les vendes del Quebec.
    • O bé, el número de registre del PST de Saskatchewan al camp Número d'identificació fiscal de l'impost sobre les vendes de Saskatchewan.
  6. Fes clic a Desa.

Desenvolupadors ubicats fora del Canadà

Si no ets al Canadà, a partir de l'1 de desembre de 2020, Google serà responsable de determinar, cobrar i pagar el QST o l'SK PST per a totes les aplicacions de pagament i compres des de l'aplicació de Google Play Store per part de clients del Quebec o de Saskatchewan.

No podràs activar el cobrament del QST o de l'SK PST per a les compres fetes per clients del Quebec o de Saskatchewan a Google Play.

Xile

Desenvolupadors ubicats a Xile

Si et trobes a Xile, ets responsable de determinar, cobrar i pagar l'IVA de totes les aplicacions de pagament de Google Play Store que adquireixin els clients de Xile, així com de les compres que facin des d'aplicacions d'aquesta plataforma.

D'altra banda, si no t'has registrat com a declarant d'IVA, Google aplicarà un 19% d'impost sobre el valor afegit (IVA) a la taxa del servei cobrada a causa de l'ampliació de la legislació fiscal de Xile. El càrrec d'IVA del 19% es farà constar a part de la taxa del servei.

El teu estat de registre fiscal determina els impostos que se't cobren a Xile. A continuació, t'indiquem com pots proporcionar a Google l'estat de registre fiscal per determinar el teu impost sobre el valor afegit (IVA):

1. Inicia la sessió a Play Console.
  2. Al menú de l'esquerra, fes clic a Configuració Configuració > Configuració de pagament > Gestiona l'impost sobre les vendes.
  3. A la secció "Configuració" , fes clic a Gestiona la configuració.
  4. Desplaça't cap avall fins a "Informació fiscal de Xile" i fes clic a Edita Icona de llapis / edita la icona.
  5. Introdueix la informació següent:
    • Estàs registrat a Xile com a contribuent de l'IVA?
      • Selecciona si estàs registrat.
    • Estàs exempt d'impostos addicionals (Impuesto adicional)?
      • Selecciona si estàs exempt.
  6. Fes clic a Desa.

Desenvolupadors ubicats fora de Xile

La legislació fiscal de Xile estableix que Google té la responsabilitat de determinar, cobrar i pagar a l'autoritat competent l'IVA de totes les aplicacions de pagament de Google Play Store que adquireixin els clients de Xile, així com de les compres que facin des d'aplicacions d'aquesta plataforma. No has de calcular ni enviar l'IVA de manera independent per a les compres fetes pels clients de Xile. Si anteriorment cobraves i recaptaves l'IVA a Xile, ja no caldrà que ho facis més.

Colombia

If you are not VAT registered (not under regimen comun), Google will be applying a 19% Value Added Tax (VAT) on the Service Fee charged due to the expansion of the tax legislation in Colombia. The 19% VAT charge will be reflected separately from the Service Fee.

Your tax registration status affects the taxes you are charged in Colombia. Here’s how you can provide Google with your tax registration status to determine your value-added tax (VAT) applicability:

1. Sign in to your Play Console.
  2. On the left menu, click Settings Configuració > Payment Settings > Manage sales tax.
  3. In the “Settings” section, click Manage Settings.
  4. Scroll down to "Colombia tax info" and click Edit Icona de llapis / edita la icona.
  5. Enter the following information:
    • Are you registered under Regimen comun?
      • Select Yes if you're registered.
    • Numero de Identificación Tributaria (NIT)
      • Enter your Colombian NIT.
    • Please upload your RUT form (Unique Tax Registration form)
      • Click Choose File and upload your RUT document in PDF format.
  6. Click Save.
Unió Europea

La legislació sobre l'IVA a la Unió Europa estableix que Google és responsable de determinar, cobrar i pagar l'IVA de les compres de contingut digital de Google Play Store fetes per clients de la Unió Europea. Per això, Google enviarà a les autoritats competents l'IVA corresponent a les compres de contingut digital dels clients de la Unió Europea.

No cal que calculis ni paguis l'IVA dels clients de la Unió Europea per separat. Encara que no siguis a la Unió Europea, aquest canvi en la legislació de l'IVA també se t'aplicarà.

Exemple
Abans del canvi d'IVA de l'1 de gener de 2015 a la UE Després del canvi d'IVA de l'1 de gener de 2015 a la UE

Imaginem que el preu de l'aplicació al país és d'1 € i que l'IVA és del 20%.

Els ingressos del desenvolupador després de fer el repartiment 70/30 i de pagar l'IVA són de 0,58 €.

• Exemple: 0,83 € * 0,7 = 0,58
  • Preu sense IVA * 70%

L'IVA que s'aplica al comprador a la UE és de 0,17 €.

• Exemple: 1 € - (1 € * 1/1,2) = 0,17 €
  • Preu de l'aplicació - (preu de l'aplicació * 1/[1 + taxa impositiva])

El desenvolupador rep 0,75 € de Google.

El desenvolupador paga a la UE 0,17 € en concepte d'IVA.

Imaginem que el preu de l'aplicació al país és d'1 € i que l'IVA és del 20%

Els ingressos del desenvolupador després de fer el repartiment 70/30 i de pagar l'IVA són de 0,58 €.

• Exemple: 0,83 € * 0,7 = 0,58
  • Preu sense IVA * 70%

L'IVA que s'aplica al comprador a la UE és de 0,17 €.

• Exemple: 1 € - (1 € * 1/1,2) = 0,17 €
  • Preu de l'aplicació - (preu de l'aplicació * 1/[1 + taxa impositiva])

El desenvolupador rep 0,58 € de Google.

Google paga a la UE 0,17 € en concepte d'IVA.

Als desenvolupadors que no hagin establert tarifes d'IVA a les aplicacions i al contingut dels països de la Unió Europea corresponents, el canvi els afecta de la manera següent:

Abans del canvi d'IVA de l'1 de gener de 2015 a la UE Després del canvi d'IVA de l'1 de gener de 2015 a la UE

Imaginem que el preu de l'aplicació al país és d'1 € i que el desenvolupador no ha definit la tarifa d'IVA.

Ingressos del desenvolupador després de fer el repartiment 70/30

• Exemple: 1 € * 0,7 = 0,70
  • Preu de l'aplicació al país * 70%

El desenvolupador rep 0,70 € de Google.

Imaginem que el preu de l'aplicació al país és d'1 € i que l'IVA és del 20%

Els ingressos del desenvolupador després de fer el repartiment 70/30 i de pagar l'IVA són de 0,58 €.

• Exemple: 0,83 € * 0,7 = 0,58
  • Preu sense IVA * 70%

L'IVA que s'aplica al comprador a la UE és de 0,17 €.

• Exemple: 1 € - (1 € * 1/1,2) = 0,17 €
  • Preu de l'aplicació - (preu de l'aplicació * 1/[1 + taxa impositiva])

El desenvolupador rep 0,58 € de Google.

Google paga a la UE 0,17 € en concepte d'IVA.

Tipus impositius de l'IVA utilitzats per a compres d'aplicacions i de contingut per part de clients de la Unió Europea

A continuació t'expliquem com pots comprovar els tipus impositius de l'IVA aplicables a les compres d'aplicacions i de contingut fetes per clients de la Unió Europea.

1. Inicia la sessió a Play Console.
  2. Al menú de l'esquerra, fes clic a Configuració Configuració > Configuració del pagament > Gestiona l'impost sobre les vendes.
  3. A "Unió Europea", fes clic a Mostra.
Índia

Desenvolupadors ubicats a l'Índia

Si et trobes a l'Índia, ets responsable de determinar si necessites obtenir un número d'identificació de l'impost sobre béns i serveis (GSTIN) i d'establir tots els impostos aplicables.

Desenvolupadors ubicats fora de l'Índia

La legislació fiscal de l'Índia estableix que Google té la responsabilitat de determinar, cobrar i pagar a l'autoritat competent el GST de totes les aplicacions de pagament de Google Play Store que adquireixin els clients de l'Índia, així com de les compres que facin des d'aplicacions d'aquesta plataforma.

No has de calcular ni pagar el GST de manera independent per a les compres fetes pels clients de l'Índia. Si anteriorment recaptaves el GST a l'Índia, ja no caldrà que ho facis més.

Contingut relacionat

Per obtenir més informació, ves a Impost sobre béns i serveis de l'Índia.

Japó

Si ofereixes aplicacions de pagament o compres fetes des d'aplicacions a clients que es troben al Japó, l'1 d'octubre de 2015 va entrar en vigor una esmena a la llei japonesa de l'impost sobre el consum que afecta les teves responsabilitats fiscals en aquest país. Si tens preguntes concretes sobre les teves responsabilitats fiscals al Japó, consulta el teu assessor fiscal.

Desenvolupadors ubicats fora del Japó

Si et trobes fora del Japó i ofereixes aplicacions de pagament o compres fetes des d'aplicacions a clients que es troben en aquest país, ets responsable de cobrar l'impost japonès sobre el consum, pagar-lo i comunicar-ho a l'Agència Tributària Japonesa.

Desenvolupadors ubicats al Japó

Si et trobes al Japó i ofereixes aplicacions de pagament o compres des d'aplicacions als clients del Japó, l'1 d'octubre de 2015, la taxa del servei de Google Play que Google Asia Pacific Limited cobra va passar a considerar-se una transacció d'empresa a empresa (B2B).

Ets responsable d'aplicar l'impost japonès sobre el consum (JCT) als serveis B2B oferts per una entitat estrangera i de declarar-ho a l'agència tributària del Japó. El JCT no s'afegirà automàticament a les taxes del servei de l'aplicació.

Mèxic

Desenvolupadors ubicats a Mèxic

Si et trobes a Mèxic, ets responsable de determinar, cobrar i pagar l'impost sobre el valor afegit (IVA) de totes les compres de contingut digital de Google Play Store fetes per clients a Mèxic.

A partir de l'1 d'agost de 2020, Google aplicarà un 16% d'IVA a la taxa del servei cobrada a causa de l'ampliació de la legislació fiscal de Mèxic. El càrrec d'IVA del 16% es farà constar a part de la taxa del servei.

Desenvolupadors ubicats fora de Mèxic

Si et trobes fora de Mèxic, ets responsable de determinar, cobrar i pagar l'IVA de totes les compres de contingut digital de Google Play Store fetes per clients a Mèxic.

Rússia

Desenvolupadors ubicats a Rússia

Si et trobes a Rússia, ets responsable de determinar, cobrar i pagar l'IVA de totes les aplicacions de pagament de Google Play Store que adquireixin els clients de Rússia, així com de les compres que facin des d'aplicacions d'aquesta plataforma.

Desenvolupadors ubicats fora de Rússia

La legislació fiscal de Rússia estableix que Google té la responsabilitat de determinar, cobrar i pagar a l'autoritat competent l'import corresponent al 20% d'IVA per a totes les aplicacions de pagament de Google Play Store que adquireixin els clients de Rússia, així com de les compres que facin des d'aplicacions d'aquesta plataforma.

No has de calcular ni enviar l'IVA de manera independent per a les compres fetes pels clients de Rússia. Si anteriorment recaptaves l'IVA a Rússia, ja no caldrà que ho facis més.

Aràbia Saudita

Desenvolupadors ubicats a l'Aràbia Saudita

Si et trobes a l'Aràbia Saudita, ets responsable de determinar, cobrar i pagar l'IVA de totes les aplicacions de pagament de Google Play Store que adquireixin els clients de l'Aràbia Saudita, així com de les compres que facin des d'aplicacions d'aquesta plataforma.

Desenvolupadors ubicats fora de l'Aràbia Saudita

La legislació fiscal de l'Aràbia Saudita estableix que Google té la responsabilitat de determinar, cobrar i pagar a l'autoritat competent l'import corresponent al 5% d'IVA per a totes les aplicacions de pagament de Google Play Store que adquireixin els clients de l'Aràbia Saudita, així com de les compres que facin des d'aplicacions d'aquesta plataforma.

Si et trobes fora de l'Aràbia Saudita, no cal que calculis ni paguis l'IVA per separat per a les compres fetes pels clients de l'Aràbia Saudita. Si anteriorment recaptaves l'IVA a l'Aràbia Saudita, ja no caldrà que ho facis més.

Sèrbia

Desenvolupadors ubicats a Sèrbia

Si et trobes a Sèrbia, ets responsable de determinar, cobrar i pagar l'IVA de totes les aplicacions de pagament de Google Play Store que adquireixin els clients de Sèrbia, així com de les compres que facin des d'aplicacions d'aquesta plataforma.

Desenvolupadors ubicats fora de Sèrbia

La legislació fiscal de Sèrbia estableix que Google té la responsabilitat de determinar, cobrar i pagar a l'autoritat competent l'import corresponent al 20% d'IVA per a totes les aplicacions de pagament de Google Play Store que adquireixin els clients de Sèrbia, així com de les compres que facin des d'aplicacions d'aquesta plataforma.

No has de calcular ni enviar l'IVA de manera independent per a les compres fetes pels clients de Sèrbia. Si anteriorment recaptaves l'IVA a Sèrbia, ja no caldrà que ho facis més.

Corea del Sud

Desenvolupadors ubicats a Corea del Sud

Si et trobes a Corea del Sud, ets responsable de determinar, cobrar i pagar l'IVA de les compres de contingut digital de Google Play Store fetes per compradors de Corea del Sud.

Desenvolupadors ubicats fora de Corea del Sud

La legislació de Corea del Sud estableix que Google té la responsabilitat de calcular, cobrar i pagar a l'autoritat competent l'import corresponent al 10% d'IVA que s'ha de carregar a les compres d'aplicacions o fetes des d'aplicacions de Google Play Store que els clients de Corea del Sud facin a desenvolupadors ubicats fora d'aquest país.

Per tant, si et trobes fora de Corea del Sud, no has de calcular ni d'enviar l'IVA per separat per a les compres fetes pels clients de Corea del Sud. Si anteriorment recaptaves l'IVA a Corea del Sud, ja no caldrà que ho facis més.

Emirats Àrabs Units

Desenvolupadors ubicats als Emirats Àrabs Units

Si et trobes als Emirats Àrabs Units, ets responsable de determinar, cobrar i pagar l'IVA de totes les aplicacions de pagament de Google Play Store que adquireixin els clients dels Emirats Àrabs Units, així com de les compres que facin des d'aplicacions d'aquesta plataforma.

Desenvolupadors ubicats fora dels Emirats Àrabs Units

La legislació fiscal dels Emirats Àrabs Units estableix que Google té la responsabilitat de determinar, cobrar i pagar a l'autoritat competent l'import corresponent al 5% d'IVA per a totes les aplicacions de pagament de Google Play Store que adquireixin els clients dels Emirats Àrabs Units, així com de les compres que facin des d'aplicacions d'aquesta plataforma.

Si et trobes fora dels Emirats Àrabs Units, no cal que calculis ni paguis l'IVA per separat per a les compres fetes pels clients dels Emirats Àrabs Units. Si anteriorment recaptaves l'IVA als Emirats Àrabs Units, ja no caldrà que ho facis més.

Estats Units

Alabama, Arizona, Arkansas, Califòrnia, Carolina del Nord, Carolina del Sud, Colorado, Connecticut, Dakota del Nord, Dakota del Sud, Districte de Colúmbia, Geòrgia, Hawaii, Idaho, Illinois, Indiana, Iowa, Kentucky, Louisiana, Maine, Maryland, Massachusetts, Michigan, Minnesota, Mississipí, Nebraska, Nevada, Nou Mèxic, Nova Jersey, Nova York, Ohio, Oklahoma, Pennsilvània, Puerto Rico, Rhode Island, Tennessee, Texas, Utah, Vermont, Virgínia, Virgínia Occidental, Washington, Wisconsin i Wyoming

D'acord amb els requisits de l'impost sobre les vendes, Google és responsable de determinar, aplicar i pagar aquest impost per a les compres d'aplicacions i les compres des d'aplicacions que es facin a Google Play Store en aquests estats. Google recaptarà i pagarà els impostos sobre les vendes a l'autoritat pertinent, segons correspongui.

No cal que calculis l'impost sobre les vendes ni que l'enviïs per separat als clients d'aquests estats. Encara que no siguis als Estats Units, també se t'aplicarà aquest procediment.

Altres països i regions

La legislació sobre l'IVA i l'Impost sobre béns i serveis (GST) estableixen que Google és responsable de determinar, cobrar i pagar l'IVA i el GST de totes les compres d'aplicacions de pagament i de compres des d'aplicacions de Google Play Store que facin els clients de les ubicacions següents:

• IVA: Albània, Indonèsia, Liechtenstein, Marroc, Noruega, Sud-àfrica, Taiwan i Turquia.
  • GST: Nova Zelanda i Singapur.
  • Impostos sobre serveis: Malàisia.

Google enviarà a les autoritats competents l'IVA o el GST que cobri als clients d'aquests països en concepte d'aplicacions de pagament i de compres fetes des d'aplicacions. No caldrà que calculis ni que enviïs per separat l'IVA ni el GST corresponent als clients d'aquests països.

A continuació t'expliquem com pots consultar els tipus impositius de l'IVA o el GST que s'apliquen en aquests països a les aplicacions de pagament i a les compres des d'aplicacions:

1. Inicia la sessió a Play Console.
  2. Al menú de l'esquerra, fes clic a Configuració Configuració > Configuració de pagament > Gestiona l'impost sobre les vendes.

Modificar el preu de les aplicacions

Per obtenir informació sobre com pots establir i modificar els preus de les aplicacions, consulta la secció Establir els preus i la distribució de les aplicacions.

Si vens aplicacions en països on s'inclouen els impostos, la taxa impositiva establerta a Play Console s'aplica als preus sense impostos.

Als països on els desenvolupadors siguin responsables de pagar l'IVA a l'organisme fiscal competent, Google farà arribar al desenvolupador l'import total recaptat de les taxes i restarà la taxa del servei del preu net del producte.

Exemple
Imaginem que el preu de l'aplicació és d'1 € i que l'IVA és del 20%.

El desenvolupador rep 0,75 € de Google.

El desenvolupador paga 0,17 € en concepte d'IVA.

• Exemple: 1 € - (1 € * 1/1,2) = 0,17 €
  • Preu de l'aplicació - (preu de l'aplicació * 1/[1 + taxa impositiva])

Ingressos del desenvolupador després de fer el repartiment 70/30 i d'aplicar l'IVA: 0,58 €

• Exemple: 0,83 € * 0,7 = 0,58 €
  • Preu sense IVA * 70%
Importar fitxers CSV de productes de compra des d'aplicacions

Si vols importar fitxers CSV amb productes de compra des d'aplicacions, tingues en compte els preus amb impostos inclosos.

• Si utilitzes la conversió de preus automàtica, pots proporcionar un preu predeterminat sense impostos. Els preus amb impostos es calculen de manera automàtica.
  • Si no utilitzes la conversió de preus automàtica, els preus han d'incloure l'impost.

Preus locals en productes de compra des d'aplicacions

Per impedir que el preu local de la moneda predeterminada del teu país s'empleni automàticament per als productes de compra des d'aplicacions, has d'especificar el preu d'aquests productes dues vegades als fitxers CSV que importis:

• El primer preu estableix el preu predeterminat d'un producte de compra des d'aplicacions.
  • El segon preu estableix el preu local d'un producte de compra des d'aplicacions.

Nota: per importar fitxers CSV que incloguin productes de compra des d'aplicacions, consulta com pots crear un producte gestionat.

Altres països

Si ofereixes aplicacions en un país diferent dels que s'han esmentat anteriorment, has de determinar la taxa impositiva aplicable a les aplicacions en totes les jurisdiccions i pagar els impostos als organismes fiscals corresponents (que poden diferir dels organismes fiscals del teu país). Les taxes impositives que especifiquis s'apliquen automàticament quan el comprador finalitza la compra. Google no et pot proporcionar assessorament sobre impostos; has de consultar el teu assessor fiscal.

Comprovar les taxes impositives

1. Inicia la sessió a Play Console.
  2. Al menú de l'esquerra, fes clic a Configuració Configuració > Configuració del pagament > Gestiona l'impost sobre les vendes.
  3. Cerca la regió on vols modificar la configuració fiscal.
  4. Al costat de "Taxes impositives", selecciona la icona de llapis Icona de llapis / edita la icona.
  5. Introdueix la taxa impositiva.
  6. Fes clic a Desa.
Exemple

La taxa impositiva sobre les vendes correspon a un percentatge del preu de la vostra aplicació, per exemple:

Taxa impositiva sobre les vendes Preu de l'aplicació Impost sobre les vendes Preu total de l'aplicació
20% 10,00 € 2,00 € 12,00 €

Per a desenvolupadors ubicats a l'Argentina

En aquests moments, si ets un desenvolupador que es troba a l'Argentina i ofereixes aplicacions a Google Play, has de tenir en compte que no hi ha cap mecanisme per cobrar els impostos de venda, de valor afegit o d'altres tipus. Com a venedor:

1. Has de determinar si estàs legalment obligat a recaptar impostos.
  2. Has d'augmentar el preu de l'aplicació per incloure els possibles impostos.
  3. Has de pagar tots els impostos necessaris als organismes fiscals corresponents. Ets responsable de totes les retencions d'impostos aplicables a la venda d'aplicacions; els pagaments de Google es faran sense aquesta retenció.
Ha estat útil?
Com ho podem millorar?

Necessites més ajuda?

Inicia la sessió per obtenir opcions d'assistència addicionals que et permetin resoldre el problema ràpidament