Ordrebehandling og utbetalinger

Kanselleringer fra kjøpere

Kjøpere har to timer på seg til å kansellere kjøp etter å ha kjøpt apper eller spill fra Google Play. Når oppsigelsesperioden utløper, belaster Google automatisk kortet og setter i gang en utbetaling til kontoen din basert på den aktuelle utbetalingsplanen.

Månedlige utbetalinger og rapportering

Bestillinger som er behandlet, refundert eller tilbakeført fra første til siste dag i måneden, blir utbetalt omkring den 15. i påfølgende måned. Vær oppmerksom på at det kan ta banken flere dager å kreditere kontoen din. Du kan få mer informasjon om behandlingstiden for elektroniske innskudd ved å kontakte finansinstitusjonen din.

Steder som mottar betalinger via bankoverføring

På visse steder mottar Google Play-selgere utbetalinger via bankoverføring fra Google. Les motta utbetalinger via bankoverføring for mer informasjon.

Minimumsbeløp og tidslinjer for utbetaling

• Betalingsprofil-siden (Konfigurering > Betalingsprofil) i Play-konsollen oppdateres ikke i sanntid, men innen 24 timer etter en utbetaling.
  • Google foretar ikke innskudd i helger eller på offentlige fridager. Hvis du for eksempel belaster en bestilling på torsdag, fredag eller lørdag, behandles innskuddet på mandag. Hvis mandag er en offentlig fridag, behandles innskuddet på tirsdag.
  • Den opptjente saldoen din på tidspunktet for utbetalingen må oppfylle et minimumskrav, basert på hvordan du mottar utbetalinger:
    • Selgere som mottar utbetalinger i lokal valuta: USD 1
    • Selgere som mottar utbetalinger via bankoverføring i USD: USD 100