Ordrebehandling og udbetalinger

Annullering fra købers side

Købere har to timer til at annullere, efter de har købt en app eller et spil i Google Play. Når denne annulleringsperiode er udløbet, debiterer Google automatisk kortet og påbegynder betalinger til din konto i henhold til den relevante plan for udbetalinger.

Månedlige udbetalinger og rapportering

Ordrer, der behandles, refunderes eller tilbageføres pr. den første i en bestemt måned indtil afslutningen af måneden, udbetales omkring den 15. i den følgende måned. Bemærk, at det kan tage din bank flere dage at kreditere din konto. Du kan få flere oplysninger om din banks behandlingstider i forbindelse med elektronisk overførsel ved at kontakte din bank.

Lande, der modtager udbetalinger via bankoverførsel

I visse lande modtager Google Play-sælgere udbetalinger via en bankoverførsel fra Google. Du kan få flere oplysninger ved at gå til modtagelse af udbetalinger via bankoverførsel.

Tidslinje og minimumsbeløb for udbetalinger

• Siden Betalingsprofil  (Konfigurer > Betalingsprofil) i Play Console opdateres ikke i realtid, men opdateres inden for 24 timer efter en udbetaling.
  • Google foretager ikke indbetalinger i weekender eller på helligdage. Hvis du f.eks. debiterer en ordre torsdag, fredag eller lørdag, iværksættes indbetalingen den følgende mandag. Hvis mandag er en helligdag, gennemføres din indbetaling om tirsdagen.
  • Din saldo på udbetalingstidspunktet skal have en vis størrelse, afhængigt af hvordan du modtager udbetalinger:
    • Sælgere, der modtager udbetalinger i lokal valuta: 1 USD
    • Sælgere, der modtager udbetalinger via bankoverførsel i amerikanske dollars: 100 USD