Pagaments i processament de comandes

Cancel·lacions dels compradors

Els compradors tenen dues hores per cancel·lar la compra d'una aplicació o d'un joc a Google Play. Quan hagi vençut aquest període de cancel·lació, Google cobrarà automàticament l'import a la targeta i iniciarà els pagaments al teu compte segons el calendari de pagaments corresponent.

Pagaments i informes mensuals

Les comandes processades, reembossades o amb retrocessions des del primer dia d'un mes concret fins al final del mes es pagaran aproximadament el dia 15 del mes següent. Tingues en compte que el banc pot tardar uns quants dies a fer l'ingrés al teu compte. Per obtenir més informació sobre els terminis dels fons ingressats de manera electrònica, contacta amb la teva institució financera.

Ubicacions que reben pagaments mitjançant transferència bancària

En certes ubicacions, els comerciants de Google Play rebran pagaments mitjançant una transferència bancària de Google. Per obtenir més informació, ves a Recepció de pagaments per transferència bancària.

Valors mínims i calendari dels pagaments

• La pàgina Perfil de pagaments (Configuració > Perfil de pagaments) a Play Console no s'actualitza en temps real; sinó en un termini de 24 hores després del pagament.
  • Google no inicia ingressos en caps de setmana ni en dies festius. Per exemple, si cobres una comanda dijous, divendres o dissabte, l'ingrés s'iniciarà dilluns. Si dilluns és festiu, l'ingrés s'iniciarà dimarts.
  • El saldo obtingut en el moment de fer el pagament ha de tenir un valor mínim, en funció de com rebis els pagaments:
    • Comerciants que rebin pagaments en la moneda local: 1 USD.
    • Comerciants que rebin pagaments per transferència bancària en dòlars americans: 100 USD.