Kehittäjätilin tyypin valitseminen

Google Play tarjoaa kaksi erilaista kehittäjätilin tyyppiä: henkilökohtainen ja organisaation tili. Molemmilla tilityypeillä on pääsy samoihin toimintoihin, ja molemmat voivat kaupallistaa luomuksensa Google Playssa maksuprofiililla.

Kehittäjätili henkilökohtaiseen käyttöön

Valitse tämä, jos tili on tarkoitettu henkilökohtaiseen käyttöön. Olet esimerkiksi opiskelija, harrastelija tai amatöörikehittäjä. Voit silti ansaita rahaa Google Playssa ja kutsua muita liittymään tiliisi.

Kehittäjätili organisaatiolle tai yritykselle

Valitse tämä, jos tili on tarkoitettu organisaatiolle tai yritykselle. Osallistut esimerkiksi kaupalliseen, teolliseen, ammatilliseen tai hallinnolliseen toimintaan. Kehittäjätilin luominen organisaatiolle edellyttää, että sinulla on D-U-N-S-numero. Tämä on pakollinen vaatimus lisätessäsi kehittäjätilin tietoja organisaatiolle tai yritykselle, ja Google Play käyttää sitä henkilöllisyytesi todentamiseen.

Lue lisää Play Console ‐kehittäjätilin luomista koskevista tietovaatimuksista ja todennuksesta.