Vælg en udviklerkontotype

Google Play tilbyder to typer udviklerkonti: personlige konti og organisationskonti. Personlige konti og organisationskonti har adgang til den samme funktionalitet og kan generere indtægt i Google Play ved hjælp af en betalingsprofil.

Udviklerkonto til personlig brug

Vælg en personlig konto, hvis din konto er til personlig brug. Det kan f.eks. være, hvis du er studerende, bruger din konto på hobbyniveau, eller du er udvikler på amatørniveau. Du kan stadig generere indtægt i Google Play og invitere andre til at bruge din konto.

Udviklerkonto til en organisation eller virksomhed

Vælg en organisationskonto, hvis du opretter en konto til en organisation eller virksomhed. Det kan f.eks. være, hvis du beskæftiger dig med kommercielle, erhvervsrelaterede, professionelle eller myndighedsrelaterede foretagender. Hvis du vil oprette en udviklerkonto til en organisation, skal du have et D-U-N-S-nummer. Dette er et obligatorisk krav, når du angiver udviklerkontooplysninger om din organisation eller virksomhed, og det bruges af Google Play til at verificere din identitet.

Få flere oplysninger om kravene til oplysninger og verificeringer i forbindelse med oprettelse af en Play Console-udviklerkonto.