Opret og distribuer en urskive i Google Play

Denne side beskriver de grundlæggende trin, der er påkrævet for at udgive en urskive, der er oprettet ved hjælp af Format på urskiven i Google Play.

Du kan bruge Play Console til at oprette og administrere flere udgivelser for alle dine forskellige urskiver og opdatere hver urskive efter behov.

Hvad er en urskive?

Med Format på urskiven kan du oprette tilpassede urskiver, der kan vise klokkeslættet på originale måder ved at benytte de tilgængelige display- og interaktionsfunktioner på smart-ure.

Urskiven er en af de mest synlige måder, brugerne kan udtrykke sig selv på med deres Wear OS-enheder. At oprette en urskive er en nyttig måde at fremvise dit brand og dine idéer på til brugere med Wear OS.

Opret og distribuer din urskive

Hvis du vil udgive en urskive i Google Play, skal du starte med at oprette en Google Play-udviklerkonto. Hvis du ikke allerede har en, kan du følge denne vejledning for at oprette en Google Play-udviklerkonto. Hvis du allerede har en registreret konto og en app, skal du gå til Del 2: Opret en omfattende profilside i Play Butik.

Trin 1: Opret din app

Følg denne vejledning for at oprette og konfigurere din app. Når du angiver, om du opretter en app eller et spil, skal du vælge en app.

Trin 2: Opret en omfattende profilside i Play Butik

Når du opretter en omfattende profilside i Play Butik, bliver din urskive mere synlig i Google Play, og profilsiden hjælper brugerne med at forstå, hvad de kan forvente af appen, inden de downloader den. Du kan administrere din urskives profilside i Play Butik på siden Primær profilside i Play Butik (Skab vækst > Butiksvisning > Primær profilside i Play Butik ) i Play Console.

Her kan du se, hvordan du kan sikre, at du har en profilside i Play Butik, som er af høj kvalitet:

Trin 3: Opret et Wear OS-spor

Da din urskive kun vil være tilgængelig til Wear OS, kan du oprette et Wear OS-spor og oprette en Wear OS-udgivelse:

1. Åbn Play Console, og gå til siden Avancerede indstillinger (Udgivelse > Konfiguration > Avancerede indstillinger).
  2. Vælg fanen Enhedstyper, og klik på Tilføj ny enhedstype.
  3. Vælg Wear OS.
  4. Følg vejledningen på skærmen:
    • Upload et Wear OS-screenshot og
    • Upload en Wear OS-app-pakke (.aab-fil), som du har oprettet (eller som et værktøj såsom Watch Face Studio har oprettet til dig) til et testspor.
  5. Gå tilbage til siden Avancerede indstillinger, og klik på Administrer på Wear OS.
  6. Acceptér distributionsaftalen og servicevilkårene.

Når du har tilvalgt muligheden og udgivet din app, gennemgår vores team din app for at sikre, at den overholder retningslinjerne for kvaliteten af apps til Wear OS. Du kan også fravælge dette senere, hvis du ombestemmer dig.

Trin 4: Udgiv din urskive

Vi anbefaler, at du tester din urskive, før du klargør og udruller en udgivelse på din urskives produktionsspor for at gøre den tilgængelig for brugere i Google Play. Sådan klargør og udruller du en udgivelse på din urskives produktionsspor og gør den tilgængelig for Google Play-brugere:

1. Åbn Play Console, og gå til siden Produktion.
  2. Øverst til højre på siden skal du vælge Kun Wear OS i rullemenuen med enhedstyper.
  3. Klik på Opret en ny udgivelse, og følg vejledningen på skærmen for at oprette din produktionsudgivelse.
    • Tip! I denne artikel i Hjælp kan du få vejledning i, hvordan du opretter en udgivelse.
  4. På skærmen "Se forhåndsvisning, og verificer" skal du sørge for, at der ikke er nogen problemer med din udgivelse, inden du udruller den til brugerne.
    • Bemærk! Hvis du ser fejl, advarsler eller meddelelser, skal du klikke på Vis mere for at gennemgå oplysningerne og løse eventuelle problemer.
  5. Hvis du opdaterer en eksisterende urskive, skal du vælge en udgivelsesprocent.
    • Hvis det er din første udgivelse, får du ikke mulighed for at vælge en udgivelsesprocent.
    • Du kan få flere oplysninger om, hvordan du målretter en gradvis udgivelse mod bestemte lande, i udgiv appopdateringer som gradvise udgivelser.
  6. Vælg Start udgivelse.
    • Hvis det er første gang, du udgiver din urskive til produktion, udgives din urskive – når du klikker på Start produktionsudgivelse – også til alle Google Play-brugere i de lande, du har valgt.

Når Google har gennemgået og godkendt din indsendelse, vil din urskive være tilgængelig for brugerne i Google Play.