Crear i distribuir una esfera del rellotge a Google Play

En aquesta pàgina es descriuen els passos bàsics que cal seguir per publicar una esfera del rellotge creada amb Watch Face Format a Google Play.

Pots fer servir Play Console per crear i gestionar diverses versions de cadascuna de les diferents esferes del rellotge i actualitzar les esferes quan sigui necessari.

Què és una esfera del rellotge?

Watch Face Format et permet crear esferes del rellotge personalitzades per representar el temps de manera original aprofitant les funcions de visualització i d'interacció dels rellotges intel·ligents.

L'esfera del rellotge és una de les maneres més visibles que tenen els usuaris per expressar-se als seus dispositius Wear OS. Crear una esfera del rellotge és una bona manera de mostrar la teva marca i les teves idees als usuaris a Wear OS.

Crear i distribuir una esfera del rellotge

Per publicar una esfera del rellotge a Google Play, primer has de crear un compte de desenvolupador de Google Play. Si encara no en tens cap, segueix aquests passos per registrar-te i obtenir un compte de desenvolupador de Google Play. Si ja tens un compte registrat i una aplicació, consulta el Pas 2: crea una fitxa de Play Store completa.

Pas 1: crea una aplicació

Segueix aquests passos per crear i configurar l'aplicació. Quan hagis d'indicar si vols crear una aplicació o un joc, selecciona l'aplicació.

Pas 2: crea una fitxa de Play Store completa

Si crees una fitxa de Play Store completa, la teva esfera del rellotge serà més visible a Google Play i ajudaràs els usuaris a saber què en poden esperar abans de baixar-la. Pots gestionar la fitxa de Play Store de l'esfera del rellotge a la pàgina Fitxa de Play Store principal (Creixement >. Presència a Play Store > .Fitxa de Play Store principal) de Play Console.

A continuació, t'expliquem algunes maneres de garantir que la fitxa de Play Store sigui d'alta qualitat:

Pas 3: crea un canal de Wear OS

Com que l'esfera del rellotge només estarà disponible per a Wear OS, pots crear un canal de Wear OS i una versió de Wear OS:

1. Obre Play Console i ves a la pàgina Configuració avançada (Versió > Configuració > Configuració avançada).
  2. Selecciona la pestanya Factors de forma i fes clic a Afegeix un factor de forma.
  3. Selecciona Wear OS.
  4. Segueix les instruccions en pantalla per:
  5. Torna a la pàgina Configuració avançada i fes clic a Gestiona a Wear OS.
  6. Activa la distribució i accepta les condicions del servei.

Un cop hagis activat aquesta opció i publicat l'aplicació, el nostre equip revisarà l'aplicació per comprovar que compleixi les directrius de qualitat de les aplicacions de Wear OS. També pots desactivar aquesta opció si més endavant canvies de parer.

Pas 4: publica l'esfera del rellotge

Et recomanem que provis l'esfera del rellotge abans de preparar-ne i llançar-ne una versió al canal de producció de l'esfera perquè estigui disponible per als usuaris a Google Play. Per publicar l'esfera del rellotge. Per preparar i llançar una versió al canal de producció de l'esfera del rellotge, i fer que estigui disponible per als usuaris de Google Play:

1. Obre Play Console i ves a la pàgina Producció.
  2. A la part superior dreta de la pàgina, selecciona Només Wear OS al menú desplegable de factor de forma.
  3. Fes clic a Crea una versió i segueix les instruccions en pantalla per crear la versió de producció.
    • Consell: pots visitar aquest article del Centre d'ajuda per obtenir indicacions sobre com pots crear una versió.
  4. A la pantalla "Previsualitza i confirma", assegura't que no hi hagi cap problema amb la versió abans de llançar-la als usuaris.
    • Nota: si veus errors, advertiments o missatges, fes clic a Mostra'n més per revisar-ne els detalls i resoldre qualsevol problema.
  5. Si estàs actualitzant una esfera del rellotge, selecciona un percentatge de llançament.
  6. Selecciona Inicia el llançament.
    • Si estàs llançant la teva primera versió de l'esfera del rellotge al canal de producció, en fer clic a Inicia el llançament de la versió a producció, l'esfera del rellotge també es publicarà per a tots els usuaris de Google Play dels països que hagis seleccionat.

Un cop Google hagi revisat i aprovat el teu enviament, l'esfera del rellotge estarà disponible per als usuaris de Google Play.