Politikmeddelelse: 5. april 2023

Nye politikker

• For at give brugere større kontrol over deres data indfører vi et nyt krav om kontosletning i vores politik for brugerdata. Hvis din app tillader, at brugerne kan oprette en konto, skal den også give brugerne mulighed for at anmode om, at kontoen slettes, i appen og via en webressource. Alle udviklere skal også opdatere deres formular vedrørende datasikkerhed i Play Console, hvor nogle oplysninger kan vises i sektionen Datasikkerhed for din app i Google Play. Få flere oplysninger i Hjælp og på vores blog.
  • Vi føjer nye retningslinjer til vores politik om enheds- og netværkmisbrug:
    • I forbindelse med apps, der er målrettet mod Android 14 eller nyere, vil et nyt sæt politikbegrænsninger være gældende i forhold til brugen af tjenester i forgrunden (FGS, foreground services). Apps må kun erklære tjenester i forgrunden ved relevante eksempler på brug. Udviklerne skal også angive en gyldig type af tjeneste i forgrunden for hver tjeneste i forgrunden, der anvendes i din app, og erklære den tilladelse for tjeneste i forgrunden, som er relevant for den pågældende type. Få flere oplysninger
    • Vi introducerer en ny JobScheduler API og krav, der gør brugerindledte dataoverførsler nemmere og mere gennemskuelige. Få flere oplysninger

Politikopdateringer

• Vi opdaterer vores familiepolitik om appfunktionalitet, så du får mulighed for at benytte dit webbaserede indhold i apps.
  • Vi introducerer yderligere krav vedrørende apps til privatlån, som er målrettet mod brugere i Pakistan. I forbindelse med apps til privatlån i Pakistan skal der indsendes landespecifik licensdokumentation for at bevise, at de kan yde eller facilitere privatlån.
  • Vi opdaterer vores politik om privatlån for at angive, at apps, som har til formål at yde eller facilitere privatlån, ikke må tilgå brugernes kontakter eller billeder.
  • Vi opdaterer vores politik for brugerbedømmelser, anmeldelser og installationer for at angive, at vi ikke tillader apps, hvis hovedfunktion er at opfordre brugere til at installere andre apps eller opfordre dem til at bedømme eller anmelde apps.

Derudover har vi føjet uddybende oplysninger til nogle af vores eksisterende politikker. Da denne politik ikke er ny eller opdateret, ændrer vi ikke vores standarder og fremgangsmåder for håndhævelse af politikken.

• Vi samler nogle af vores eksisterende SDK-krav, så du nemmere kan finde disse oplysninger. Vi tilføjer flere eksempler på almindelige overtrædelser, som skyldes SDK'er, så du lettere kan beslutte, hvilke SDK'er det er sikkert at integrere i dine apps. Få flere oplysninger i Hjælp og Play-akademiets kurser i optimale løsninger til SDK'er.
  • Vi præciserer vores politik vedrørende seksuelt indhold og ukvemsord for at angive, at vi ikke tillader apps eller appindhold, der indeholder eller promoverer seksuelt indhold uden samtykke, udnyttelse eller opfordring til seksuelle handlinger mod kompensation.

Yderligere meddelelser

• For at hjælpe med at gøre fristerne for målrettede API-niveauer nemmere at overskue for nye apps og appopdateringer sammenlægger vi alle datoerne, så fristen fremover bliver den 31. august hvert år. Du kan anmode om forlængelse til den 1. november 2023, hvis du har brug for mere tid til at opdatere din app, så den er målrettet mod API-niveau 31 eller nyere. Få flere oplysninger
  • Vi har tidligere meddelt, at apps, der kræver VpnService, skal indsende en erklæringsformular inden januar 2023. Vi giver dig mere tid til at få dine apps til at overholde alle politikkrav for VPN. Du har nu indtil den 31. august 2023 til at overholde vores politik for VPN-tjenester. Få flere oplysninger
  • Vi har forlænget fristen for overholdelse af tilladelser for pakkesynlighed i forbindelse med kvalificerede hasardspilapps med rigtige penge til den 1. maj 2024. Få flere oplysninger
  • Vær opmærksom på, at hvis din app er med i programmet Familier fra og med den 31. maj 2023, må du kun bruge selvklassificerede SDK-versioner i programmet for selvklassificerede annonce-SDK'er til familier, når du viser annoncer til børn eller brugere af ukendt alder. Du kan se de seneste opdateringer af den selvklassificerede SDK-liste her, bl.a. tilføjelsen af Fyber-SDK'en.
  • Vær opmærksom på, at vi har opdateret vores betalingspolitik tidligere i år som følge af lovgivningsmæssige ændringer i Indien. Disse ændringer betyder, at du kan tilbyde et alternativt faktureringssystem sammen med Google Plays faktureringssystem til brugere i Indien, der foretager køb i apps, som distribueres i Play, på mobiltelefoner og tablets. Du har indtil den 26. april 2023 til at overholde denne opdaterede politik. Få flere oplysninger

Vi anbefaler, at du gennemgår disse politikopdateringer omhyggeligt, da de kan påvirke dine apps. Du kan få flere oplysninger om, hvordan du overholder disse ændringer, ved at gøre følgende: