Programmet for egensertifiserte annonse-SDK-er for familier

Hvis du viser annonser i appen din og målgruppen for appen bare inkluderer barn, som beskrevet i familieretningslinjene, må du bare bruke versjoner av annonse-SDK-er som har egensertifisert at de overholder Google Play-retningslinjene, inkludert kravene til egensertifiserte annonse-SDK-er for familier nedenfor.

Hvis appen er målrettet mot både barn og eldre brukere, må du sørge for at annonser som vises til barn, utelukkende kommer fra en av disse egensertifiserte annonse-SDK-versjonene (for eksempel via bruk av nøytrale aldersskjermer).

Merk at det er ditt ansvar å sørge for at alle SDK-versjoner du implementerer i appen din, inkludert egensertifiserte annonse-SDK-versjoner, overholder alle gjeldende retningslinjer, forskrifter og lokale lover. Google gir ingen bekreftelser på eller garantier for at informasjonen annonse-SDK-ene oppgir under prosessen for egensertifisering, er riktig.

Det er bare nødvendig å bruke egensertifiserte annonse-SDK-er for familier hvis du bruker annonse-SDK-er til å vise annonser til barn. Følgende er tillatt uten å ha en egensertifisert annonse-SDK i Google Play, men du er fremdeles ansvarlig for å sørge for at praksisene dine for annonseinnhold og datainnsamling overholder retningslinjene for brukerdata og familieretningslinjene på Google Play:

• egenannonsering der du bruker SDK-er for å administrere krysspromotering av appene dine eller andre medier og salgsvarer du eier
  • inngåelse av direkteavtaler med annonsører der du bruker SDK-er bare for beholdningsstyring

Krav til egensertifiserte annonse-SDK-er for familier

• Definer hva som er upassende annonseinnhold og atferd, og forby dette i vilkårene eller retningslinjene for annonse-SDK-ene. Definisjonene må overholde programretningslinjene for Google Play-utviklere.
  • Utarbeid en metode for å oppgi egnethet for annonsene i henhold til aldersgrupper. Som et minimum må du ta med gruppene Alle og Voksne. Metoden for egnethet må stemme overens med metoden som Google leverer til SDK-er når de har fylt ut interesseskjemaet nedenfor.
  • La publisister be om behandling av innhold målrettet mot barn for annonselevering per forespørsel eller app. Slik behandling må overholde alle gjeldende lover og forskrifter, for eksempel Children's Online Privacy and Protection Act (COPPA) i USA og EUs personvernforordning (GDPR). Google Play krever at annonse-SDK-er slår av personlig tilpassede annonser, interessebaserte annonser og remarketing som en del av behandlingen av innhold målrettet mot barn.
  • Du må gi publisister tillatelse til å velge annonseformater som overholder retningslinjene for familieannonser og inntektsgenerering på Google Play, og som oppfyller kravet i Lærergodkjent-programmet
  • Når budgivning i sanntid brukes for å vise annonser til barn, må du sørge for at markedsføringsinnholdet er gjennomgått, og at personvernindikatorer vises til budgiverne.
  • Gi Google tilstrekkelig informasjon, for eksempel ved å sende inn en testapp og informasjonen som er nevnt i interesseskjemaet nedenfor, til å bekrefte at annonse-SDK-en overholder alle kravene for egensertifisering i retningslinjene, og svar på eventuelle andre forespørsler om informasjon innen rimelig tid. Dette kan omfatte å sende inn nye versjoner for å bekrefte at versjonen av annonse-SDK-en overholder alle kravene for egensertifisering, og å gjøre en testapp tilgjengelig.
  • Egensertifiser at alle de nye versjonene overholder de nyeste programretningslinjene for Google Play-utviklere, inkludert kravene i familieretningslinjene.

Merk: Egensertifiserte annonse-SDK-er for familier må støtte annonselevering som overholder alle relevante lover og forskrifter om barn som kan gjelde for tilknyttede publisister.

Mer informasjon om vannmerking av annonseinnhold og hvordan du gjør en testapp tilgjengelig, finner du her.

Dette er medieringskravene for leveringsplattformer når det vises annonser til barn:

• Bruk bare egensertifiserte annonse-SDK-er for familier, eller iverksett sikkerhetstiltak for å sikre at alle annonser som leveres fra mediering, overholder disse kravene.
  • Formidle den nødvendige informasjonen for medieringsplattformer for å indikere egnetheten for annonseinnholdet og eventuell behandling av innhold målrettet mot barn.

Utviklere kan gå hit for å se en liste over egensertifiserte annonse-SDK-er for familier og sjekke spesifikt hvilke versjoner av disse annonse-SDK-ene som er egensertifisert for bruk i familieapper.

Utviklere kan også dele dette interesseskjemaet med annonse-SDK-er som ønsker å egensertifisere.