De status van Play-services bijhouden

Gebruik het Google Play-statusdashboard voor realtime updates over productuitval of serviceonderbrekingen voor Google Play-ontwikkelaarsproducten en -services.

PLAY-STATUSDASHBOARD BEKIJKEN

Het Play-statusdashboard wordt getest voor bepaalde Play-ontwikkelaarsproducten. We voegen er in de loop van de tijd meer toe. Neem contact op met support voor ontwikkelaars om feedback te geven over producten of services voor ontwikkelaars die je wilt laten toevoegen aan het Play-statusdashboard.

Uitleg van het dashboard

Het Play-statusdashboard werkt als volgt:

• De 1e kolom bevat alle producten die hun status openbaar rapporteren.
  • In de laatste kolom staat de huidige servicestatus voor elk product.
  • De kolommen met datums daartussen bevatten iconen met historische statussen voor de getoonde datums. Als je bijvoorbeeld een oranje statusicoon ziet in de kolom voor 1 mei, duidt dit op een serviceonderbreking op die datum voor het product in die rij.
  • Als je gerelateerde incidentgegevens wilt bekijken, klik je op het statusicoon.
  • Voor historische incidentgegevens klik je op Geschiedenis bekijken.
  • Als je je wilt abonneren op Atom-feeds, klik je op RSS-feed onderaan de pagina.
  • Alle tijden worden getoond in Coordinated Universal Time (UTC).

In de volgende tabel wordt elk van de statusiconen uitgelegd:

Beschikbaar Het product is volledig beschikbaar zonder bekende onderbrekingen
   Service-informatie Update voor product- of servicemelding
Serviceonderbreking Belangrijke functies in het product zijn niet beschikbaar of worden beïnvloed door een bekend probleem
Service niet beschikbaar Het product is ontoegankelijk voor alle gebruikers