Listor över utvalda appar

Det finns många listor över utvalda appar så att det ska bli lättare för användarna att hitta bra appar på Google Play.

Obs! Det kan hända att appar som bedömts vara olämpliga för en bred publik inte finns med.

Det här är några av listorna med utvalda appar på Google Play:

Populärt

• Bästa gratisappar – de populäraste gratisapparna någonsin.
  • Storsäljare – de populäraste betalapparna någonsin.
  • Mest lönsamma – de appar och spel som genererar störst intäkter, bland annat från köp av appar och betalning i appar.
  • Appar i ropet – appar med en betydande ökning i antalet installationer under det senaste dygnet.

Nya

Det datum som styr när en app räknas som äldre än 30 dagar med avseende på topplistorna över nya appar är det datum då appen först gjordes tillgänglig. Det kan vara första gången appen publicerades eller första gången den gjordes tillgänglig på en plats.

Obs! Perioden när en app enbart är i alfa- eller betastadiet (utan någon APK-fil i produktionsversion) räknas inte med när det gäller att avgöra första tillgänglighetsdatum för topplistorna över nya appar.

• Bästa nya gratisapparna – de populäraste gratisapparna som inte är äldre än 30 dagar.
  • Nya storsäljare – de populäraste betalapparna som inte är äldre än 30 dagar.

Utvalda av teamet bakom Google Play

• Utvalt – utvalda nya appar
  • Våra favoriter – ett roterande skyltfönster rmed appar som valts ut av våra medarbetare
  • Redaktionens val – några av de bästa Android-apparna någonsin på Google Play
  • Topputvecklare – några av de bästa utvecklarna på Google Play