Delta i tidsbegränsade provdrifter av spel om riktiga pengar i utvalda regioner

I syfte att utforska möjligheten att uppdatera policyn för hasardspel, spel och tävlingar om riktiga pengar genomför Google Play tidsbegränsade pilotprojekt för följande speltyper i de länder/regioner som anges, med förbehåll för ytterligare användarvillkor:

Speltyp Land/region Provdriftens period Så här deltar du
Daglig fantasysport Endast Mexiko 9 november 2022–30 juni 2024 Klicka här för att ansöka

Obs! Provdriften av kloautomatspel online i Japan avslutades den 11 juli 2023. Från och med den 12 juli 2023 kan appar för kloautomatspel online visas på Google Play i enlighet med vissa krav och tillämpliga lagar. Mer information finns i Kloautomatspel online.

Google Plays provdriftsprogram för appar för daglig fantasysport och rummy i Indien upphörde den 28 september 2023. Nya appar godkänns inte längre i provdriftsprogrammet. Vi ger befintliga provdriftsappar en respitperiod så att de kan vara kvar på Google Play till den 30 juni 2024. Den 1 juli 2024 inför vi en uppdaterad policy som möjliggör för utvecklare att distribuera daglig fantasysport, rummy och andra spel om riktiga pengar på Google Play. Du kan läsa mer i artikeln A New Approach to Real-Money Games on Google Play (Ett nytt förhållningssätt till spel om riktiga pengar på Google Play).

Vi följer noga all utveckling i ekosystemet, inklusive den planerade implementeringen av ramverket för självreglerande organ (SRB) för verifiering av tillåtna onlinespel om riktiga pengar i Indien, och strävar efter att stödja utvecklare av spel om riktiga pengar i Indien.

Så här deltar du

Utvecklare måste göra följande för att kunna delta i en provdrift:

1. Fyll i och skicka in ansökningsformuläret (via kolumnen Så här deltar du i föregående tabell).
  2. Alla deltagare måste följa användarvillkoren för provdriften, utöver alla Google Plays policyer.

Google granskar ansökningarna och meddelar kvalificerade sökande om resultatet inom sju arbetsdagar efter att formuläret skickades in. Det utvecklarkonto på Google Play som har skickats in via ansökningsformuläret måste följa alla Google Plays policyer för att behålla kvalificeringen till provdriften.