Tiettyjen alueiden rajoitetut pilotit pelaamiselle, johon liittyy oikeaa rahaa

Google Play suorittaa testejä rahapelitoimintaa, pelejä ja kilpailuja koskevan käytännön mahdollisten päivitysten tutkimiseksi. Tämä tapahtuu rajoitetun ajan piloteilla seuraaville pelityypeille seuraavilla alueilla, joihin sovelletaan lisäehtoja:

Pelityyppi Maa/alue Pilottijakso Osallistuminen
Päivittäinen fantasiaurheilupeli Vain Meksiko 9.11.2022–30.6.2024 Hae mukaan klikkaamalla tästä

Huom. Verkkokourapelipilotti Japanissa loppui 11.7.2023. 12.7.2023 alkaen verkkokourapelisovelluksia voidaan julkaista Google Playssa sovellettavien lakien ja tiettyjen vaatimusten puitteissa. Lue lisää verkkokourapeleistä.

Google Play ‐pilottiohjelma (päivittäinen fantasiaurheilupeli- ja rommipelisovellukset) Intiassa päättyi 28.9.2023. Uusia sovelluksia ei enää hyväksytä pilottiohjelmaan. Tarjoamme Google Playn nykyisille pilottisovelluksille lisäaikaa 30.6.2024 asti. 1.7.2024 alkaen otamme käyttöön päivitetyn käytännön, ja kehittäjät voivat jakaa päivittäisiä fantasiaurheilupelejä, rommipelejä ja muita oikean rahan pelejä (RMG) Google Playssa. Lue lisää artikkelista A New Approach to Real-Money Games on Google Play.

Seuraamme tarkasti kaikkea ekosysteemin kehitystä, mukaan lukien itsesääntelyelinten (SRB) kehyksen suunniteltua käyttöönottoa sallittujen RMG-pelien todentamiseksi Intiassa, ja olemme sitoutuneet tukemaan kehittäjiä Intian RMG-alalla.

Osallistuminen

Näihin pilottiohjelmiin osallistuminen edellyttää kehittäjiltä seuraavia toimia:

1. Täytä ja lähetä hakemuslomake (yllä olevan taulukon Osallistuminen-sarakkeessa).
  2. Google Playn käytäntöjen lisäksi kaikkien osallistujien täytyy noudattaa pilottiohjelman käyttöehtoja.

Google tarkastaa hakemuslomakkeet ja ilmoittaa valinnasta ehdot täyttäville hakijoille seitsemän arkipäivän kuluessa lomakkeen lähettämisestä. Hakemuslomakkeessa nimetyn Google Play ‐kehittäjätilin on oltava kaikkien Google Playn käytäntöjen mukainen, jotta se voi osallistua pilottiohjelmaan.