Deltag i tidsbegrænsede pilottests af spil med rigtige penge i udvalgte regioner

Med henblik på at undersøge mulige opdateringer af politikken for gambling, spil og konkurrencer med rigtige penge kører Google Play tidsbegrænsede pilottests af følgende spiltyper i de angivne lande/regioner, som er underlagt yderligere vilkår og betingelser:

Spiltype Land/region Periode med pilottest Sådan deltager du
Daglig fantasy-sport Kun i Mexico 9. november 2022 til 30. juni 2024 Klik her for at ansøge

Bemærk! Pilotprogrammet for online klomaskinespil i Japan sluttede den 11. juli 2023. Fra og med den 12. juli 2023 kan apps til online klomaskinespil tilføjes i Google Play, såfremt visse krav er opfyldt, og det sker i henhold til gældende lovgivning. Få flere oplysninger under Online klomaskinespil.

Google Play-pilotprogrammet for apps til DFS eller rommy-spil i Indien sluttede den 28. september 2023. Nye apps accepteres ikke længere i pilotprogrammet. Vi forlænger fristen for eksisterende apps i pilotprogrammet, så de kan blive i Google Play indtil den 30. juni 2024. Fra og med den 1. juli 2024 introducerer vi en opdateret politik for at give udviklere mulighed for at distribuere DFS-spil, rommy-spil og andre spil med rigtige penge i Google Play. Få flere oplysninger i opslaget om en ny tilgang til spil med rigtige penge i Google Play.

Vi følger nøje alle udviklinger i økosystemet, herunder den planlagte implementering af regelsættet for selvregulerende organer (SRB, Self-Regulatory Bodies) med henblik på verificering af tilladte RMG-spil (spil med rigtige penge) i Indien, og vi bestræber os på at støtte udviklere i den indiske RMG-branche.

Sådan deltager du

Udviklere, der vil deltage i et af disse pilotprogrammer, skal gøre følgende:

1. Udfylde og indsende ansøgningsformularen (via kolonnen "Sådan deltager du" i tabellen ovenfor).
  2. Ud over alle Google Play-politikker er alle deltagere underlagt og skal overholde pilotprogrammets vilkår og betingelser.

Google gennemgår ansøgningsformularerne og giver de kvalificerede ansøgere besked om resultatet inden for syv hverdage efter indsendelse af formularen. Google Play-udviklerkontoen i ansøgningsformularen skal overholde alle Google Play-politikker for fortsat at være kvalificeret til deltagelse i pilottesten.