Entendre la política d'experiències de Better Ads de Google Play

A la política d'experiències de Better Ads que sortirà properament, hem afegit directrius sobre els anuncis intersticials inesperats que es mostren mentre s'utilitzen aplicacions de Google Play. Amb el compliment d'aquests estàndards, inspirats en Coalition for Better Ads (CBA), volem millorar l'experiència de tots els usuaris a les aplicacions.

A continuació, trobaràs les preguntes més freqüents sobre la política d'experiències de Better Ads. Pots fer clic en les preguntes per desplegar-les o replegar-les.

Preguntes més freqüents

Replega-ho tot Desplega-ho tot

Per què Google Play llança aquesta política?

Els anuncis inesperats perjudiquen l'experiència de l'usuari i fan minvar la seva confiança en l'ecosistema. Per això, volem assegurar-nos que, quan els usuaris fan servir aplicacions de Google Play, tenen una experiència de qualitat. En definir els estàndards per a les experiències d'anuncis inesperats durant l'ús d'aplicacions, el nostre objectiu és millorar l'experiència general de l'usuari a l'aplicació.

Què es considera una infracció d'aquesta política?

El principi de la política d'experiències de Better Ads és impedir la publicació d'intersticials inesperats en pantalla completa, sobretot quan l'usuari ha decidit fer una altra cosa. Considerem que un anunci és inesperat quan es mostra mentre l'usuari està fent una altra cosa o quan fa clic en un botó per iniciar el seu recorregut i no per veure un anunci.

Què vol dir "inesperat"?

La CBA ofereix exemples d'anuncis que es consideren inesperats per la manera com estan posicionats. També hem inclòs aquests exemples a la nostra política, perquè els desenvolupadors ho vegin més clar. Un parell d'exemples podrien ser els anuncis que es mostren al principi del nivell d'un joc o d'un segment de contingut.

Et recomanem que mostris els anuncis allà on els usuaris esperen trobar-los. Un estudi del sector indica que els usuaris poden esperar veure anuncis al final d'un nivell de joc o de segment de contingut, o bé quan un anunci permet continuar interaccionant amb l'experiència a l'aplicació, per exemple, en el cas dels anuncis integrats o que no són de pantalla completa.

On puc mostrar anuncis intersticials?

Pots mostrar anuncis intersticials en les pauses naturals de les transicions, per exemple, al final del nivell d'un joc o d'una secció de contingut, sempre que compleixin la política d'anuncis de Google Play. Exemples de final de nivell de joc i de secció de contingut serien les pauses després de la pantalla de puntuació en una aplicació de videojocs o el final d'un capítol en un audiollibre.

On puc mostrar anuncis intersticials en aplicacions que no tenen nivells, com ara trencaclosques, jocs incrementals o jocs amb nivells llargs?

Tu coneixes la teva aplicació millor que ningú; per tant, ets la persona més indicada per decidir on implementar els anuncis de manera que no interfereixin amb l'experiència d'usuari. Si el joc no té pauses naturals, fes sevir el teu criteri per mostrar anuncis intersticials de manera que no interfereixin amb l'experiència de l'usuari a l'aplicació.

A més, pots continuar utilitzant anuncis amb recompensa i anuncis integrats o que no siguin de pantalla completa i no interfereixin en l'ús normal de l'aplicació ni en la jugabilitat (per exemple, contingut de vídeo amb anuncis de bàner integrats i que no siguin de pantalla completa) sempre que compleixin la política d'anuncis de Google Play.

Què és un anunci amb recompensa? La política s'aplica a aquest tipus d'anuncis?

Els anuncis amb recompensa donen als usuaris l'opció de mirar un vídeo o d'interaccionar amb un anunci amb joc a canvi d'obtenir una recompensa dins de l'aplicació. Poden presentar-se a través d'una sol·licitud d'anunci, una opció d'activació, una recompensa per l'anunci o una opció similar. Quan els usuaris expressen explícitament que volen interaccionar amb anuncis, aquests no es poden considerar inesperats i, per tant, aquesta política no se'ls aplica.

Per exemple, un anunci que una aplicació de videojocs ofereix explícitament a l'usuari perquè el miri i, a canvi, pugui desbloquejar una funció de joc concreta o un contingut concret. En aquest cas, com que són els usuaris els que activen explícitament l'experiència d'anunci amb recompensa, aquests anuncis estan permesos sempre que compleixin totes les nostres polítiques del programa per a desenvolupadors.

Què passa si el meu proveïdor d'SDK infringeix la política?

Els desenvolupadors d'aplicacions són els responsables del codi de les seves aplicacions, inclosos els SDK i les biblioteques de tercers. Pots actualitzar l'emplaçament i el format de l'aplicació al codi de l'aplicació, configurar les opcions de l'SDK d'anuncis o preguntar al teu proveïdor d'SDK d'anuncis quina és la millor manera de complir la política.

Una pantalla inicial és el mateix que una pàgina de càrrega d'aplicacions?

Una pantalla inicial és una pantalla introductòria que es mostra mentre l'aplicació s'està carregant en segon pla. Pot incloure el logotip de l'empresa acompanyat de text o altres imatges que milloren la primera impressió de l'usuari. Tanmateix, tingues en compte que no totes les aplicacions tenen una pantalla inicial i pot ser que, en fer clic en una aplicació, simplement es carregui la pàgina d'inici.

Exemples de pantalles inicials:

Puc mostrar l'anunci després d'una pantalla inicial?

Sempre que compleixi la política d'anuncis de Google Play, pots mostrar un anunci intersticial estàtic un cop s'hagi carregat l'aplicació. Si l'aplicació no té cap pantalla inicial, espera que es carregui la pantalla d'inici abans de mostrar cap anunci.

On puc obtenir més informació sobre la CBA?

Per obtenir més informació sobre els estàndards Better Ads, consulta Coalition for Better Ads.