Jocs de ganxo en línia

Els jocs de ganxo, que solen trobar-se en salons recreatius, tenen una pinça mecànica que el jugador mou per agafar un premi. En un joc de ganxo en línia, el jugador mou la pinça des d'una aplicació (l'aplicació facilita el control remot / en línia del joc, que es juga en una màquina de ganxo real ubicada en un saló recreatiu físic).

Un cop completat un programa pilot per a aplicacions de jocs de ganxo en línia al Japó, Google Play activarà els jocs de ganxo en línia arreu del món, de conformitat amb les legislacions aplicables, per promoure una experiència segura i divertida per als usuaris. Aquest article proporciona informació general sobre el procés de declaració que els desenvolupadors han de seguir per mostrar la seva aplicació de jocs de ganxo en línia a Google Play.

Desenvolupadors

Per mostrar la teva aplicació de jocs de ganxo en línia a Google Play, segueix aquests passos:

1. Revisa i accepta els termes i condicions d'aquest formulari de declaració.
  2. Emplena i envia aquest formulari de declaració.
  3. Segueix les indicacions que hi ha a continuació en funció de si la teva aplicació ja està disponible a Google Play:
    • Aplicació existent: si la teva aplicació de jocs de ganxo en línia es distribueix a Google Play en el moment de la declaració, has d'actualitzar-ne la configuració a Play Console, si cal, per complir els termes i condicions.
    • Aplicació nova: si la teva aplicació de jocs de ganxo en línia no es distribueix a Google Play en el moment de la declaració, és possible que puguis publicar aquesta aplicació només quan es confirmi que s'ha acceptat la declaració.
  4. Mantén en bon estat un compte de desenvolupador de Google Play i compleix totes les Polítiques del programa per a desenvolupadors de Google Play segons correspongui.

Google revisarà el formulari de declaració i l'estat del teu compte de desenvolupador després que hagis enviat el formulari. Et notificarem el resultat en un termini de cinc dies laborables.

Si es determina que la teva aplicació infringeix els requisits de declaració esmentats anteriorment, tingues en compte que Google pot prendre mesures d'aplicació contra l'aplicació, incloses, entre d'altres, suspendre l'aplicació de Google Play o cancel·lar el teu compte de desenvolupador.