Ontwikkelaarsdocumentatie voor apps en games

Android Developers

Voor hulp bij de ontwikkeling van Android-apps ga je naar de site voor Android-ontwikkelaars voor technische documentatie, de Android-SDK (Software Development Kit) en tips voor het distribueren van je apps.

Als je gameontwikkelaar bent, ga je naar de site van Google Developers voor documentatie met betrekking tot Google Play-gameservices.

Apps downloaden en Google Play gebruiken

Als jij of je gebruikers problemen ondervinden bij het downloaden van apps op Google Play, ga je naar het Helpcentrum van Google Play om informatie over probleemoplossing te vinden of neem je contact op met support.

Je kunt ook deze handige links volgen:

Ga naar het Google Play Helpcentrum van Google Play

Hulpbronnen voor ontwikkelaars

Hieronder staan essentiële handleidingen waarmee elke ontwikkelaar bekend moet zijn:

Ontwerpen Ontwikkelen Distribueren