Ontwikkelaarsdocumentatie voor apps en games

Android Developers

Voor hulp bij het ontwikkelen van Android-apps gaat u naar de site voor Android-ontwikkelaars voor technische documentatie, de Android-SDK en tips voor het distribueren van uw app.

Als u gameontwikkelaar bent, gaat u naar de site van Google Developers voor documentatie met betrekking tot Google Play-gameservices.

Apps downloaden en Google Play gebruiken

Als u of uw gebruikers problemen ondervinden bij het downloaden van apps op Google Play, gaat u naar het Helpcentrum van Google Play om informatie over probleemoplossing te vinden of neemt u contact op met de klantenondersteuning.

Ga naar het Google Play Helpcentrum van Google Play

Softwareontwikkelaar-bronnen

Ontwerp Ontwikkelen Distribueren