Dokumentaatio sovellusten ja pelien kehittäjille

Android Developers

Jos haluat Android-sovellusten kehittämistä koskevia ohjeita, Android-kehittäjien sivustolta löydät teknistä dokumentaatiota, Android SDK:n (ohjelmiston kehityspaketti) ja hyödyllisiä vinkkejä sovellusten jakeluun.

Jos olet pelikehittäjä, tutustu Google Playn pelipalvelujen dokumentaatioon Google Developers ‑sivustolla.

Sovellusten lataaminen ja Google Playn käyttäminen

Jos sinulla tai käyttäjilläsi on ongelmia sovellusten lataamisessa Google Playsta, tutustu ongelmanratkaisuohjeisiin Google Play ‑ohjekeskuksessa tai ota yhteyttä asiakastukeen.

Voit myös tutustua näihin hyödyllisiin linkkeihin:

Siirry Google Play Google Play ‑ohjekeskukseen

Kehittäjäresurssit

Alta löydät keskeiset oppaat, joihin kaikkien kehittäjien tulisi tutustua:

Muotoilu Kehitys Jakelu