Udviklerdokumentation til apps og spil

Android Developers

Hvis du har brug for hjælp til at udvikle Android-apps, kan du gå til websitet for Android-udviklere, hvor du finder teknisk dokumentation, Android SDK'en (Software Development Kit) og tips til, hvordan du distribuerer dine apps.

Hvis du er spiludvikler, kan du finde dokumentation til Google Play Spiltjenester på Google Developers-websitet.

Download af apps og brug af Google Play

Hvis du eller dine brugere har problemer med at downloade apps i Google Play, kan I finde oplysninger om fejlfinding i Hjælp til Google Play eller kontakte kundesupport.

Du kan også se disse nyttige links:

Gå til Google Play Hjælp til Google Play

Udviklerressourcer

Nedenfor finder du nogle grundlæggende vejledninger, som alle udviklere bør kende til:

Design Udvikling Distribuer