Documentació per a desenvolupadors sobre aplicacions i jocs

Android Developers

Per obtenir ajuda a l'hora de desenvolupar aplicacions d'Android, visita el lloc web per a desenvolupadors d'Android. Hi trobaràs documentació tècnica, l'SDK d'Android i consells sobre com pots distribuir les aplicacions.

Si desenvolupes jocs, visita el lloc web de Google Developers per consultar documentació sobre els Serveis de jocs de Google Play.

Baixar aplicacions i fer servir Google Play

Si tu o els teus usuaris teniu problemes per baixar aplicacions a Google Play, visiteu el Centre d'ajuda de Google Play per trobar informació sobre resolució de problemes o bé contacteu amb l'assistència al client.

Ves al Centre d'ajuda de Google Play Google Play

Recursos de Desenvolupador de programari

Disseny Desenvolupament Distribució